Arkadaşlar biz bu ara sık sık kavga ediyoruz ben çok başına buyruk davranıyorum kabul ediyorum. Ama yatakta uysallastigim için sevgilim bugün bana beni kullanıyorsun dedi çok zoruma gitti. Hayır dedim seni çok seviyorum falan dedim ama o hala öyle düşünüyor sanırım. Ona aşığım yanlış anlaşılıyorum. Fevriyim bu aralar olaylarda sakin kalamıyorum, yapamıyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü bir dönemden geçtiğini, bu yüzden bu aralar böyle asabi olduğunu ona söyle. Eğer inanmıyorsan yapmayalım, sen de göreceksin seni gerçekten sevdiğimi, kullanmadığımı de.
18 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmicam o istese de bir arkadaş önerdi
Soran+1 yılSevdiğimi kanitlicam
Cevap sahibi+1 yılİstersen ona küçük, manalı hediyeler al, güzel hissettir, durup dururken gözlerine bakıp onu çok sevdiğini söyle mesela, tatlı bir piknik organize et ya da ona kendi ellerinle kurabiye kek vs pişir.. Seks dışında vakit geçirebldiğinizi ve mutku olduğunuzu göster, ona kendini özel hissettir..
Soran+1 yılAslında bunları yapıyoruz geçen sinemaya gittik mesela. Tatil falan var diye eve kapanmak istemiştim ben onunla olmak istedim. Benim de libxdom yüksekti baya ama sürekli kavga da ediyorduk üften püften günün sonunda yine de sarılıyorduk. Sonrası ateşli olsun istiyordum yanlış yapmışım birkaç defa tekrarlamamaliydim. Keşke sarilsaymisim bir kere tüm gece ne bileyim. Ama onun yanında olup da onu istemediğim bir an yok, çok seviyorum ya anlamıyor bu ara. Sabahları da uyandığında bebek gibi seviyorum. Sanırım kavgalarimizi istemiyor ondan. Ben de istemiyorum ama elimde değil napiyim.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum canım, zaten kavga sırasında o yükseliştn sonra libido benim de yükselir bu çok güzel bir şey tüm sinirin gerginliğinle tutkulu bir şekilde sevişiyorsun.. Erkek arkadaşın pek bu kafada değil sanırım. Sen kavgalardan sonra ona uzun bir süre sarıl, saçlarını okşa. Şefkat onun için tutkudan daha önemli olmalı. Kavga etme meselesi de her ilişkide olur, önemli olan derin yaralar açmamak, kalıcı izler bırakmamak, telafi edebilmek ve sonunda konuşup anlaşabilmetir.
Soran+1 yılTamam aklımda çok teşekkür ederim ya, cansın<33
Cevap sahibi+1 yılNe demekk, mutluluğunuz eksik olmasın 😍
Soran+1 yıl🥰🥰🥰🥰 sen de hep mutlu ol...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılErkek vucudu delisi hemcinslerimi hic anlamadim su hayatta o seyleri yasamak icin begendiginiz bedenlere umdugunuz karakterleri koyup adini lekeliyosunuz askin sevginin aw sonrada guvenilcek kisi kalmadi lanet olasi pislik insanlar
063 Yorumla
Soran+1 yılSen niye kudurdun ya:d aşık olduğum adamla birlikte oluyorum senin hayalindeki gibi birden fazla erkekle değil al bütün y*rraklar senin olsun kıskanma boş yere
- +1 yıl
Pwpww bunu dedigin kisi hic kimseyle bisey yasamadi hayalinde bile ayrica ironik olan kisim o wpwp
- +1 yıl
Ne kiskancam ya namussuz insanin neyini kiskanayim kevase seni attigi laftan bile anlayabiliyoz kendisi yapar bize hakaret olarak kullanir komedi aw
Soran+1 yılBu randomu tanıyorum sürekli hemcinslerini aşağılamaya çalışıp pick me davranan ksnin rock! avcısı, bir erkek kendisini haklı görmeyince de kuduran yobaz kadını bu. Tanıdım seni:d ve şaşırmadım türünün tek örneğisin.
Soran+1 yılYarrock!
Soran+1 yılVe en son evliydin KSLDOELDLDLDL ALLAH'IN HAYATSIZ AVELİ NEYİN DOĞRU SENİN
Soran+1 yılHz. Meryem misin sen oyyy
- +1 yıl
Mal harbiden ya sen gibi her halti yiyenler onun avcisi olur aw ben nasil olabilirim beynini s*cam senin
Soran+1 yıl:d mahalle dedikoducusu gibisin insanların hayatlarından sanane ya aşık olduğum adamlayim senin gibi xzınca onun bunun altına yatmayı düşünmüyorum merak etme. Kişi kendi gibi bilir hesabı yapıyorsun şu an.
Soran+1 yılAllah'ın hayatsız aveli sürekli cinsel yorumlardasin bir sg kendine bir hayat edin
- +1 yıl
Tum seyler senin olsun dedin aw kendinden biliyon iste bende onu diyom wppww su bakire olmayan hemcinslerimin niye bu kadar agresif ve bize karsi bu denli aptalca goruslere sahip oldugunu anlamiyom kiskanma kevase seni yok bakire olanda herseyi yasamis davul saglam tokmahin degmedi yer kalmamis diye onceden sende oyleydin demi her tarafa degdirdin en son icine aldin nede olsa ilkinde utangaclik oluyodur insanda demi direkt sokturmamissindir pppwpw komedisiniz aw acimiyom size erkeklerin ekmegine yag suruyonuz wppww aptallar
Soran+1 yılHayal dünyanda fantezi yaşamaya devam et. Hayatsizligina veriyorum. Aciz bir yaratıksın... Ve soruma cevap ver en son evliydin ne ara bakire oldun.
Soran+1 yılMk 52 çekmekten beyni sulanmış laflara bak tiksindim xldldklxlsd
- +1 yıl
Kim evliydi ben hic evlenmedim biriylemi karistiriyon demekki cok fantezi kurmussun zamaninda kendinden biliyomusya kisi senin dedigin gibi komedi bende hayasizligina veriyom canim erkeklerle cinsel bise yasamamak evliligi beklemek ne zamandir hayatsizlik oldu aw yuruyen zuhrrvi hastalik tasiyici potansiyeli olan arsiz miktop yuvasi seni
Soran+1 yılKnk sen o dediğim ksnin sapık ama yobazlıkla sapıklığıni örtmeye çalışan EVLİ yaratigisin onu soruyorum:d Bu başka hesabın galiba (hayatsız olduğun için muhtemelen) ya da bilmiyorum nickin bu muydu ama o aptal olduğun çok belli. Yazık şizofreni hastası seni
Soran+1 yılErkeklerle bir şeyler yasamadigin için hayatsız değilsin okuduğunu anla lütfen:d burada 7/24 cinsellik sorularında kadınlara salliyon
Soran+1 yılHayatsızsin çünkü bir hayatın yok. Kıskanıyorsun. Sevgilimden başka kimseyle olmadım ama bunu buraya taşıyacak kadar beynin sulanmış işte:d 52 çekmeye devam et bizi rahat bırak
- +1 yıl
Kadinlara degil aptalcim yasayan her imi cinsede salliyom profili ac bak bi anlarsin zaten hayatsizlik cinsel bisey yasamamak degil madem oyle hyat kadini olana kadar devam et sen hemcinslerime salliyisamda senin gibi olanlara salliyom az duzgun erkek birakin aw bizede evliligimizin bi mantigi olsun simdi ne desem bos en son ciddi dusunmeye basladiginiz kisiyle karsilasinca akliniz basiniza gelcek erkek ya da kiz icin hayatsizlik buysa raziyim ben hyat kadini olmaktan her turlu yegdir ;)
Soran+1 yılSevgilimle ciddiyim ve hayatsizlik cinsellik değil evet. Şuradan bir cık diyorum. Telini bir bırak. Cinsellik düşünme burada sürekli:d of okuduğunu anla bir kezo ya
Soran+1 yılHayat kadını olmakla aşık olmanın sevmenin biriyle beraber olmanın bir alakası olmadığını hiçbir zaman anlamı aksin mağara kadını nolur kapa çeneni artık
Soran+1 yılAnlamicaksin
- +1 yıl
Sus seni kevase cinsellikte olmamin nedenini verdigim cevaplardan anlayabilirsin burada sadece sizin gibi ari satmis namusu kiraya vermis kisiler gorus paylasmiyo evliliginde sevgininde askinda irzina gectiniz ciddiymismis bide sen onu karsindaki sor bide yasiniz kucuk oldugu icin cogunlukla beyniniz basmiyo tabi igrenc hayatlar yasiyonuz belliki soruya bak ya kiz erkegi ya erkek kizi cinsel olarak kullanildigi gorusu var fazla aciklamaya gerekmi var aw bide yobaz yazmis kendi annen baban evlenmeden once yasamamistir sizin Şu an yediginiz halti emin ol pislik insanlar ya eline beline diline hakim olmak bu kadarmi zor aptal erkeklerinde isine geliyo zaten boyke olmaniz yasarlar yasarlar giderler akliniz sonradan gekir basiniza burada okuyoz hep az mantiginizi kullanin aw ya bu nedir
Soran+1 yılOf aşırı cringesin valla midemi bulandirdin. Hiç sevilmemişsin bu hayatta sanırım. Bir erkek elbette senin gibi birini sevmez mk.
Cinsellik olunca sevginin aşkın mümkün olmayacağına inanıyorsun kxdumun aptalı. SG lağamında boğul. Çöp insan. Bundan sonra başka hiçbir şey demicem hayatsız avel.- +1 yıl
Iste zamaninda sende boyle duzgun bi kizdin bu hayat sana kevaseligi dikte edip o aptal seyi aptal insanlarla yasaman icin fikte etti ve en son inceldigi yerden koptu hatta simdi ne kadar inkar etsende yasadiktan sonra pisman oldun ama sonra alismis kudurmustan beter hale geldi simdi karsinda eski sen olan kisiyi asagilar oldun fislar oldun hemcinsin olmasina ragmen size acimiyom erkek olsam bende oyle yapardim senin gibilere az bile sevilmedim nolmus helalimi bekledim cinsellik olunca ask olmaz demedim bunlarin hepsi heves o cok ciddi dusundugun suanki itten ayrildiktan sonra anlarsin ben yeri ve zamanini bekliyorum dedim mal mal konusuyosun hala unsuz eskortlardan farkiniz yok sizin sonra evlenmeye gelince saklarsiniz it gibi yediginiz haltlari bizim alnimiz ak yuregimiz pak ilerde sevdigimizle esimiz doya doya yasicaz zaten ufacik bi delige ya da vucuduna hakim olmak bu kadar mu zor lan cidden asil lagim siz gibi erkekler ve kizlar hayvandan farkiniz yok olmayan midede bulanamaz ayrica bu kadar igrenclik olamaz ya ama artik alismadik gtte don durmayip herkese indigi icin vicdanin seni pismanligini ortbas etmeye itiyo ve kendine yediremiyosun bellimi canim en basta benim gibiydin unutma Şu an eski senle muhattap oluyosun onceden sende o lagim dedigindin ama duzgun kisileri haketmediginiz icin bu tepkileri vermeniz normal tabi sizi obje olarak goren erkeklerle muhattap olmaya devam edin yillanmis insan kasarlari sizi dlldslsaps
Soran+1 yıl3 ay sonra sevgilimle evlenicez şimdi sesini kesebilirsin. Hiçbir erkek seni sevmicek ağlayarak günlüğüne yazabilirsin:d
Soran+1 yılVe buradaki tek it sensin salyani akıtmayi bırak:d
- +1 yıl
Bosanmazsaniz insan degilim nerdeyse istisnasi yok sizin gibilerin cogu evlensede tek eslilige alismadigiz icin bi yerden sonra kopuyo ipler hayatin cok iyi bildigin o kavram varya bende olmayan hayat hani plawpss o seni uzecek askom zaten hic inandirici degil evlenme olayiniz trolune yazdigin o kadar belliki zaten simdiden fevri davranmaya baslamisin komedisiniz ya bi bitseniz keske siz gibi kizlarin erkeklerin soyu sopu kurusa senin sandigin ya da yasadigin sahte ask sevgi kavramlari yasamaktansa omur boyu boyle kalayim daha iyi insallahda oyle olur sizin gibi tipler her gecen gun turedikce verdigim kararlarin hakliligindan her daim daha cok emin oluyorum canim ;)
Soran+1 yılŞizofreni hastasısin seni düğünüme davet edeyim istersen ama yüzüne iki sille çakmama izin vereceksen. Bir ömür mutlu evliligimizi görüp boşanmazsak da bir günlüğüne or*spuluk yaparsın parasını da bize verirsin anlaştık mı?
Soran+1 yılZaten insan değilsin bu arada yürüyen et seni pittig*m var diye sevinen primat dkkdospsp
Soran+1 yılKeşke sen gebersen (senin tabirinle) bizim gibiler rahatlsak kimin kimle naptgindan sanane hayatsız avel ya dkrldldl gece gündüz pxorn izleyen nerede benim erkeğim ya diye hüngür hüngür ağlayan rock! yoksunu
Soran+1 yılYarrock!!
Soran+1 yılUmarım evlenip skisirsin bizi de salarsin kocam da beni aldatıo dersin ama git bir tatmin ol yine de baya azmissin çünkü
- +1 yıl
Sen zaten oylesin canim ben yapmamanin mantigini kavratmaya calisiyom burada sana yarin bigun sorarsin esimi aldatiyom sunla yattim bunla kalktim diye lspslle oda ayni sekilde lan ne kadar igrenc ya midenize scayim sizin ben burada kendinizi obje olarak gormeyin kullandirtmayin diyom o beni obje olarak lanse ediyo valla yazik ya kiyamam sana ama ne desem anlamican tabi vicdan yapman guzel bise kalbiniz karardigi icin mantiginizla degilde gtunuzle cinsel organlarinizla hareket ediyonuz yeterki kendiniz gibi tiplerle evlenin aw baska bisey istemiyoz ;)
- +1 yıl
Azsamda yasamam siz gibi evleninceye kadar elele bile tutusmam bazi seylerin manasi olsun bi haltlar yiyonuz sonra evlilige bise kalmiyo ne heyecan ne ihtiras ne ask ne sevgi nede saygi sadakat madem cok iyi bi bk yedin git annene babana soyle bakim ne tepki vercekler madem yobaz degilsiniz aw gorelim mdldlwpsh az aciyim diyom ama bu kadar hayvanlar kadar akli olmayan insanlar icin yok olmuyo arkadas ya Şu an bana dediklerini anne baban icin dusun o kadar sey soyledin onlarda evlenmeden bise yapmadi emin ol eski nesilde istisnasi cok az cunku yasayanlar bazinda soyluyom komedisiniz ya gercekten cok gulduruyonuz beni pismanim filan de bari az dediklerime hak versen susacam zaten inat etmen beni daha cok kiskirtiyo yazmam icin lalzllzlsl
Soran+1 yılBiri şu kızı silksin rahatlasın
Soran+1 yılBir şey okumamış bir b*ok olmamis, bu dünyada bir şeye yaramamis. Zaten fikirleri bo*k kokusundan öteye gecmeyen boş ve cahilce olan, anca ksde ya da sosyal medyada 7/24 oturup evlenmeden olmaz ayağına yatan bir tipsin. Yakısikliyi geç zengin bir erkek ilgi verse hemen altına yatacagin gerçeği beni güldürüyor. Kendine ait pitt*gindan başka bir şeyin yok tabi bu kadar kutsal görürsün. Başkalarının pitt*gindan sanane comar. Evde kalmış kız kurusu anca evde paralı koca bekle. Benim evimde var arabamda beni seven ve gelecekte evleneceğim sevgilim de. Senin neyin var küflenmiş pittxigin mi MXLXPSPXLDLZ övün övün yarın göbekli kel kıl yumağı, üstüne kuma getiricek ya da seni aldatacak biriyle evleneceğin için.
Soran+1 yılBir ömür çocuk doğur ve hizmetkârı ol k*dumun eril kölesi
- +1 yıl
Eril kolesi epplslslp lan agzina sctigim seni erkegin seyinin kolesi olmus bi kari ne diye bana boyle bisey soylerki aw anlamis degilim kullanip atilma pdikolojindrn dolayi it gibi saldirmani anlayabiliyom sonra bende is guc sahibiyim ay gtume bak sen valla sizin gibilere az bile akilsiz basa hersey mustehak hayatina milyon tane erkek girmis hepsinin altina yatmis gelmis bana ahkam kesiyo kodumun kevasesi erkeksiz hayata laf eder hayatina girip cikmayan erkek kalmaz pittigi cok girlip cikilmadan asinmis yalama olmus yuruyen potansiyel aidslisi gelmis bana koca bekle diyo bune yaman celiskidir kevase seni kendini becertmeye devam et sen kutsalliktan kastim annelik duygusuydu aw bunu bile anlamayacak kadar beynin korelmis senin kim bilir kac cocugu aldirdin orandan ne fanteziler yasattin ustunde palspspsp ari satmis namusu kiraya vermis kadinlarin yuz karasi seni git kendini yamayacak erkek bul sen aw sonrada dersiniz bizi cinsel obje olarak goruyolar erkekler diye komedi ya yemin ederim insanda az akil olur xpspps
Soran+1 yılAşkım boşa konusuyosun. Ben tek biriyle beraber oldum o da şu anda sevgili olduğum ve aşık olduğum adam. Kudur
- +1 yıl
Kac kisinin karisi olmus aw materyalis beyinlisi bi fhise ile ayni zihniyete sahip anca kullanir atarlar seni ablacim harcarlar genc yasinda bari zarardan fondugun kadari kar olsun gel vazgec su islerden
Soran+1 yılEvde kalmış:d
Soran+1 yılLütfen 52 fantezilerini de kendine sakla midemi bulandıriyorsun
Soran+1 yılSen bul kendini yamayacak ama zor bulursun:dddd
Soran+1 yılŞizofreni hastası herkesin cinsellik hayatını kendisinin yaşamak istediği gibi zannediyo. Zavallı
- +1 yıl
Nomdu niye kiziyon balim <3 lspspwwy yasamadan once sende birebir benle ayniydin seyi yiyince degisti tabi ama demi geri adim atmakda istemiyon dogrular yuzune carpiyo tokat gibi kiyamam dana ben lasnkeo gel vazgec su islerden emin ol iyiligin icin diyorum ilk yasadiktan sonraki pismanligini hatirla lutfen elini vicdanina koy damariniza basmadan anlatamiyoruz bunu tatlim
- +1 yıl
Kisaca sana erkeklerin ne pislik seyler oldugunu anlatmaya calisiyom burada kocanla yasamak kadar saf masum ne olabilirki yasadigin icin Şu an ben normal kelimelerle ifade etsem bile hakaret olarak algilayacaksin herkesle yasayacaksak ne manasi kalacakki yalanmi burada hemcinslerimize ozellikle kucuk kardeslerimize bi nebze olsun mantik perspektifinden baktirmak icin caba sarfediyom yoksa dedigin gibi banane ne yasiyosan ama az mantik ya yasadiktan sonra o askin meskin artik herne halt olarak isimlendiriyosan onun bi anlami kaliyomu sence bebegim burdaki sorulardan hicmi ibret almiyosunuz yapmayin gozunuzun yaginda yumurta kirayim ya gercekleri gormemek icin niye bu kadar israrcisiniz anlamis degilim
Soran+1 yılKnk ben hiçbir şeyden pişman değilim sen sadece şizofreni hastasısin ❤️🧡💛💜💚
Soran+1 yılLan mk benim mutlu bir birlikteliğim var aşık olduğum adamlayim mutluyum gelecekte de evlenicem. Ne çekemedin bizi mk ya. Yazık sana
- +1 yıl
Yalanciyi s... ya dicem ama yanlis olcak pspsppe sizofreniysem bile mutluyum insallah dahada sizofren olurum kendinizi kandirmaya devam edin ve size benzeyen tiplere ilgi alaka duyun durust olun gerisi onemli degil sklslw
Soran+1 yılKnk iki saattir hayatım üzerinden kurup kurup yalan söyleyen sensin gerçekten şizofrenisin mk kuruyor inanıyor mk infilak edicem kafayı yicem mk bu ne WLWPPSPSLSLS
- +1 yıl
Cekememekmi sakami bu pslslep en duzgun evlilikler bu zamanda bizim gibi kisilerin arasindan cikiyo cevremde pekcok kaniti var haddinden fazla derecede alismadik gtte don durmadigi icin cok eslilige alistiginiz icin tek eslilik size az geliyo icinizde arsiz insanlar yatiyo cunku bi sure sonra bosanicaniz tatlim sizin yuzunuzden bu bosanmalar artiyo la bi karsi cinsle yapilacak herseyi yapiyonuz evliligin ne manasi kaliyo bosuna masrafa girmeyin bari yazik gunah sllsllepe
Soran+1 yılKafana yazık umarım koca bulursun mk ne diyeyim
- +1 yıl
Talibim cok oluyo tatlim ama ciddi dusundugum ve bu konular benim icin asiri onemli oldugu icin ilk sordugum soruda bunlarla alakali oluyo hemen hepsini eliyorum neyseki erkekler bu konuda durust oluyo olmasalar biri soyuna sopuna kadar arastirir tam emin olduktan sonra oyle devam ederim evlilik yolunda daha yakindan tanimaya sizin gibi ask kavraminin icini bosaltip cinsellik yasamak icin dunden razi olan tiplerle yuz goz olup sonrada guvenilcek erkek kalmadi triplerine girmiyoz sppsw evlencekseniz cocuk yapmayin bi zahmet aw ortalik mali olur siz gibi aferin olum kizim yasayin gitsin yobaz olmayin kafasinda takilin hep kaybetmeye mahkum kalacaksiniz sana pisman olmayislarinda basarilar caniminici asldps
Soran+1 yılBak canım benim. Sana burada hayatımı anlatmak zorunda değilim ama bu beraber olduğum adam çocukluktan beri hayatımda ben bu adamı 17 senedir tanıyorum:d ve çocukluktan beri birbirimize asigiz. Daha 15te evlilik hayalleri kuruyorduk ve yakında da bu hayal gerçek olucak. Her zaman doğru kişi benim için o, hepte o olacak. Biz birbirimize aidiz. İstediğin kadar kudurabilirsin onunla birleşme yaşıyorum evlenmeden. Ağlayıp zirlayabilirsin sabah akşam sevisiyoruz tamam mı KDLDLEPLD Kudurr istediğin kadar? Yani benim onunla bir sey yaşamam seni niye bu kadar gerdi anlamadım. Bunca yıl bu kafada olup bişey yaşamadığından artık kimsenin de sana bakmamasıdan olması gerek. Bu kadar takılma azmissan 52 yapmaya devam et.
- +1 yıl
Bana bakmamalari daha iyi ki o gozle bakmalarindansa bakmasinlar zaten 52 ne demek ya surekli soyleyip duruyon ayrica Şu an acayip kudurdum sorma oyle bi kiskandimki anlatamam bana dediklerinin aynilarini anne ve baban icin dusun onlarda evlenmeden bisey yapmadi eminim eskilerde oyleydi ve simdiyle karsilastirinca on numara evliliklerin onlar arasindan ciktigi bariz bu tartismaya acik bile degil canimcim lslspspep umarim o hep senin olacak kisinin ihanetine ugramazsin yoksa benden daha cok kudurursun sana gore kudurmusum ya hani slslsl adim gibi eminim kafalari yersin aman dikkat et canim baska seylere veya kisilere yonelmesin sllspwp
Soran+1 yıl
17 senedir yönelmedi sen rahat ol :D
Soran+1 yılHaset kadın başkasının özgürce yaşamasi zoruna gidiyor baba evinde pranga yaşadığın için tabi:d
- +1 yıl
Prangayla filan yasamiyom aw neden haset edeyim ayrica evlenince zaten yasayacam hemde en degerlimle en vazgecilmezimle beklemeye degenimle sacmaliksin ya vallahi
Soran+1 yıl:d umarım alır biri seni
- +1 yıl
Alir alir merak etme hepimizin bi alicisi var kiz erkek farketmez raad ol canisi sen <3 ;) sirf bisey yasamadim diye almicaksa s... gitsin zaten umrum olmaz benim lehime
Soran+1 yılHala bişey yaşamaktan bahsedio :d
Soran+1 yılNe meraklısın skis üzerinden konusmaya
- +1 yıl
Neden almicakmis madem onu kastettin konu o oldugu icin ondan almicaksada baska biseyden almasin cokda umrumda ben onu almam zaten o kimki gitsin tencere gibi kapagini bulsun su dunyada kimler kimler evleniyo canisi bizede nasip olur nema problema olmasada saglik olsun dunyanin sonumu ;)
+1 yılBi süre beraber olmayın ve beraber olmadığınız süre zarfında ona ne kadar değer verdiğini hissettir
17 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar süre
- +1 yıl
Çok değil 1 hafta bile yeter sana bağlı bu süre
Soran+1 yılO isterse hayır mı diyim
- +1 yıl
Aynen yok de madem sen benim böyle olduğumu düşünüyorsun ben beraber olmadan da seni sevdiğimi ıspatlayacağım de
- +1 yıl
Gerisinide ona bırak arkası gelir zaten
Soran+1 yılTamam teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılHahaha erkek mi şikayetçi bu durumdan başımıza taş yağacak 😂😂
013 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şaka misiniz erkeklerin duyguları yok mu?
- +1 yıl
Kizlar şikayetçidir bu durumdan genelde şakayla. ne alakası var
Soran+1 yılBakış açın çok sığ
- +1 yıl
Senin kadar değil 😂😂
Soran+1 yıl? Boş
- +1 yıl
Sen önce özgüvenli ol da gizli sorma aslan parçası 😂
Soran+1 yılNe alaka. d burada gizli olmamak özgüvenli olma belirtisi mi
Soran+1 yılYoksa sxpiklardan korunma biçimi mi
- +1 yıl
Mesajları kapat kimse ulaşamaz onun çözümü var ama. ozguvensizligin yok
Soran+1 yılAynen knk kızlar soruyorda soruyu gizliden sorduğum için ozguvensizim. d
- +1 yıl
Kabul etmen güzel olgunlasma yolunda bir adım attın😂😂
Soran+1 yılSen kafayı yemişsin 🤒
- +1 yıl
Keşke ben yesem😂
+1 yılNe güzel işte daha ne istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKavgalarimizdan sonra şefkat istiyor sanırım
+1 yılBaya iyi biraz daha anltasana
02 Yorumla
Soran+1 yılTek elinle mi yaziyon
- +1 yıl
Ne alaka
+1 yılNeden öyle düşünüyor ki
00 Yorumla
+1 yılBenide kullanan olsa yatakta 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman sevgini ona belli et ve sakin davran
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) beni kullanabilirsin cinsellikte
03 Yorumla
Soran+1 yılDef
Soran+1 yılOl
Cevap sahibi+1 yılNe yaptım ya :)
Kızın erkeği kullanması da ilginç
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka erkeklerin duyguları yok mu höduk?
Çokk iyi yaaa
02 Yorumla
Soran+1 yıl?
+1 yılİdeal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim onu cinsellik için kullandığımı düşünüyor, bu düşünceden nasıl kurtarabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler