Yani böyle ummadığınız şekilde büyük bir penis gördüğünüzde hemen tahrik oluyor musunuz? Yoksa işleve mi bakarım diyenlerdensiniz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
İnan gorunce adını bile duyunca migdem bulanıyor çok istekli kızlar dışında çoğu kişi de sizi penisiniz ile seksi bulmuyor emin ol kadınlarinki kadar çekici değil asla vücudunuz hatta itici
Pat diye görsem burada atilan fotolar gibi bir sey hissetmem ama iliski aninda görsem hosuma gider
anladım ben burada birkaç kişiye atmıştım da sohbet devam ederken konu oraya gelince. Herkesin tepkisi olumlu ve bunu alacak kıza kolaylıklar falan şeklinde diye ondan sordum genel olarak bende nasıl oluyor diye
Tabiki olumlu yanit alirsin kim ister kücük ince penisi
doğru diyorsun sadece şundan yani benim olayım. Hani kadınlar bana inanmıyordu santim olarak söyleyince bende kanıtlı atınca şok oldular geneliyle. Ondan açıkçası hoşuma da gitti tepkiler. Neticede deneyimim yok nasıl kullanacağım da mühim
Yapa yapa usta olursun büyük ve kalinsa zaten isin zor olmaz
iki yönde de evet görsen zaten hak verirsin sıkıntı yok. Sadece kafama taktığım iki şey çok belirgin damarı var üstünde ve testislerim toplar büyük olduğundan sarkık o kötü gibi duruyor
Bence toplarida dert etme sarkik toplar benim icin daha tahrik edici yalamasi daha zevkli
işte kimisi öyle dedi kimi ilişki sırasında kadına carpması tahrik edermiş öyle diyen oldu. Hani boxer da bile böyle normal halinde görsen önünde ne taşıyorsun sen dersin abartmıyorum. Onu biraz kafaya takıyordum sanki yaşlı adammışım gibi diye
Kesinlikle dogru vajinaya carpmasi hatdaha hayali bile güzel ama yaslilarla karsilastirma kendini onlarin zaten görüntü tamamen baska oluyor
doğru diyorsun o konuda. Ki böyle ereksiyon olduğumda daha belirgin şekilde şişip sarkıyor o belki dediğin gibi kadına cezbedici gelebilir oral sırasında oraya yumulmayı isteyebilir o an ki çok hassas ve dokunduğumda bile çok keyif alıyorum bundan
Büyük penis görünce hoşuma gidiyor ama onunla ilişki yaşamak istemem normal yeterli geliyor
niye korkutucu mu?
Eşimin 17 ve kalın onunla bile zorlanıyorum
ben ölçtüm 19. Hatta çok deneyimli bir kadına sormuştum fotolu olarak 30'lu yaşlarda. Ben bunu alamam demişti. Sanırım doğru ya. Zevkten ziyade acı veriyor kadına bu durum
Büyük elbette tahrik eder
şundan merak ettim benimki 19 cm. Reel de bir şey yaşamadım ama foto olarak her gören çok beğendiğini ve etkileyici olduğunu söyledi ondan bir de sormak istedim bu şekilde genel görüş merak ettiğimden
Ben ilişki yaşamadım bilmiyorum ama sevgiliminki büyüktü ve tahrik edici geliyordu bana dedim gibi ilişkiye girmedim bilmiyorum işlev de bence biraz istekli olup olmamaya bağlı herhalde olup da kullanamak gibi belki
bende öyle bakirim ama konuştuğum kimse inanmayıp buna göre bile değerlendirme yaptılar düşün yani bunun genlerle ilgili olduğundan haberleri yok
Alakası yok, biz erkeğe bakarız aletine değil.
ha duygusal yani tamamen sevince bamya da kabul diyor kızlar o zaman
Biz alete bakmayız diyorum 'bamya da kabul ediyor' diyorsun. Cinsellik hakkında soru soran herkes mi düşük ıq olur...
Olmuyorum