Soyunurken birilerinin gözüne çıplak ve yarı çıplak (iç çamaşırla) yakalandığınız oldu mu? En çok nerelerde böyle bir duruma düştünüz?
saygılar herkese
saygılar herkese
mağaza soyunma kabininde yakalandım adamın birine.Bide öyle bir denk geldiki sanki oraya striptiz yapmak için gitmiş gibi.gömleğimi ve eteğimi çıkarmıştım.ayakkabılarımın kopçasını çıkarmak için tam eğildim arkadam kapı itti ve açıldı.kapının kancasını takmamışım.adam gözleri direk kalçalarımdaydı :(
Her sabah görür iç çamaşırımla annem kaldırmaya geldiğinde :))
hmm
benim olmadı ama babamı görmüştüm hamamdayken küçüktüm daha ozamanlar
bir de bodrumda tatildeyken yabancı bayan turisti görmüştüm aqua parkta iğğğğğğğğğğğğ kıllıydı.
Pantolon denerken aralıklı kalan perde arasından, her zaman yaptığım gibi malumu kenardan çıkartmıştım da bir kız gördü.
Cevap
3Cevap
ögrenci evinde kaldıgım icin kızlı erkekli oluoruz dusda bile yakalandıgım oldu yani banyonun kapısı örtünmüyor :D
Fena Olur Geceleri Ortamınız :)..
bende olmalıyım o ortamda :)
önce yala sonra kesele ama ;)
hmm.
evde sürekli yakalanıyorum pek kapı kültürü gelişmemiş bizim evde s*çarken bile pat diye giriyorlar annem özellikle çok yakalandım anneme ama dert değil görmediği şeymi:)
karanlıktan çok korkarım bi keresinde halamlarda kalıyordum halam da bakkala diye mi ne gitmiş birden elektrikler gidince çığlığı bastım birden karşımda erkek kuzenimi görmeyeyim mi
kardeşime bi kaç defa yakalandım.. bi tanesi banyodan sonra kurulanıp bornozu ççıkardığım anda gerçekleşmişti :))
abim artık büyük genç kız olduğumu unutuyor herhalde bazen kapıyı çalmazdan giriyor üstümde tişört vardı altada kilöt öyle gördü beni :D
18:)
hem sana ne yaaa!
Sapık herif. Başka soru mu kalmadı ? Ne o zevk mi allıyorsun insanların utancından ?
Sensin hayret birşey ! Bir de saygılar herkese yazmış Allah'ım ya :S
töbe töbeeeeeeeee
Erkek direnişine geçmeyin hemen !
Diğer sorulardan beter diye birşey çıkmadı ağzımdan. Sadece soru çok saçma geldi. Yani cevabı öğrenip ne yapıcak onu düşün bi. Cevabı önemli olmayan bir soru niye soruyorlar anlamıyorum.
Peki sorunu bekliyorum heyecanla . Banada ablacım demeyi kes rica ediyorum. Ben küçüğüm senden.
bir kerede banyoda yakalandım anneme ama hemcinsim olduğu için çok da çekinmedim
kuzenımlerde kalıyordum gecelıgımı gıyerken yakalandım iç çamaşırımlaydım pat diye odaya gırdı
Okulda. herkesin önünde ...
Ablamın odaya girmesine sinir oluyorum :D
yakalanmadım ama bir kız yakalasa sorun olmaz
mast yaparken olmuştu yakalanma olayı
Hayır olmadı genelde dikkat ediyorum
bücür musa ya:(
sen hiç yakaldın mı peki ?
mast. da yakalanıyom
olmadı
Annem :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar