Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAşksız seks en az sekssiz aşk kadar saçma 😏 Yetişkin çiftlerin ilişkilerinde sevgi ve seks birbirini besler. Sadece ihtiyaç gözüyle bakılırsa olay çok basitleşir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Evet aşksız seks şekersiz tatlı gibi olur..
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin yemek, su gibi bir ihtiyaç olmasına kimse itiraz etmez, ancak öncelikle bedensel değil, ruhsal ihtiyaçtır. Sadece bedensel olarak boşalma ihtiyacı olsaydı, mastürbasyon cinsel ihtiyacın tatmin edilmesini sağlamaya yeterli olurdu, ama olmadığını hepimiz biliyoruz. Cinsellik, insanın en temel ruhsal ihtiyacı olan beğenilme, arzulanma ihtiyacını tatmin ettiği için gereklidir. Tüm canlılarda olan üreme dürtüsü (her ne kadar sadece üreme amacıyla seks yapmıyor olsak da) insanda da var, soyunu devam ettirme kaygısı. Beğenilmeyen, istenmeyen, arzulanmayan bireyin de soyunu devam ettirmesi mümkün değil. 40 yaşını aşmış, 3 evlat yetiştirmiş kadın ve erkeklerin, soyunu devam ettirme kaygısı olmasa bile cinsel arzularının devam etmesinin ve cinsel tatmin arayışında olmaların nedeni yine beğenilme ve arzulanma isteği. Beğenilme, arzulanma ihtiyacı tatmin edilmeyen bireyin kendini yaşam döngüsü içinde gereksiz, işlevsiz ve popülasyondan dışlanmış hissetmekten dolayı yaşama bağlılığını kaybetmesi mümkün. Aşkın olmazsa olmaz parçası olmasına gelince, seks olmadan aşk olmaz. İnsanın sevdiğine cinsel istek duyması, zaten olması gereken.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ikisinden de bir miktar..
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Her ikiside var
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
47Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cinsellik ihtiyaçtır, aşkla yapılan ise muazzam bir detaydır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHem ihtiyaç uyku ve yemek gibi hem de aşkın bir parçası ve uyumu
10 Yorumla
+1 yılAşkın bir parçası ama aynı zamanda ihtiyaçta..
30 Yorumla
+1 yılCinsellik aşkın bir parçası olsa da öncelikle ihtiyaçtır. Mastürbasyon bunun için var zaten.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olmadan dokunmak bile istemem ben kimseye.
İhtiyaç başka türlü de giderilir ama aşık olunca beden o kişiye karşı çekilir.
Bana dokunsun isterim.
Öyle bir dokunsun ki
Bedenimle birlikte aklıma, fikrime, duygularıma kalbime, arzularıma tutkunlarıma tüm benliğime...
Velhasıl kelam benim için cinsellik aşkın bir parçası.30 Yorumla
+1 yılBen cinsellik yaşayacaksam bunu büyük bir aşkla yaparım. Karşı cinsinde aynı şekilde olmasını isterim. Sırf azıyorum diye cinsellik yaşamak istemiyorum. Evleneceğim adamla bunu dolu dolu her şekilde yaşamak istiyorum. Bu benim tutkum. <3
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede ask önemli seks için..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında ihtiyaç ama aşkla harmanlanınca başka bişey oluyor.. sanki o ten senin için vazgeçilmez bi tad alıyor..
71 Yorumla- +1 yıl
Aynen aşkla seks bir bütün..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik aşkın bedene yönelik kısmıdır. Aşk varsa nadiren yaşanır, aşk bitmeye yakın veya aşk yoksa cinsellik sıklaştı ve kısa süre sonra birliktelik biter veya monotonlaşır.
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede cinsellik aşkın bedende hissedilmesidir.
- +1 yıl
Tecrübelerle sabittir, cinsellik aşkı yer.
Cinsellik üremek icin doganin canlilari programladigi bir olay, zevk almasan yapmayacaksin, yapmasan üremeyeceksin ama neden üremen gerekiyor, onun sorunun cevabinida henüz bulamadik.
16 Yorumla- +1 yıl
Üretmek sevginin bir parçası aşkın meyvesi ve Sayın devamlılığı anlamına geliyor. Aynı zamanda karşılıksız sevgi çocuklar da mevcut bu biraz da ego tatmini gibi bir şey...
- +1 yıl
Ben üremek, cogalmaktan bashetmistim, cinsellikle coagliyorsun, neden cogalmak gerekiyor onu anlyamiyor, ama bir mekanizma var, sana cinsel dürtüyü vermis, ask olmasada seks yaptiriyor, dürtüyor. Hayvanlarda birbirlerine asik olup seks yapmiyorlar. Begendigin asik oldugun bir kisi ile tabiki seks daha farkli ama illada asik olmak gerekmiyor.
- +1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir bence ve ask olmadan seks yapmayan var. Masturbasyondan bahs etmiyorum tabii burada o başka bir şey o ihtiyaç gidermeye bir yol.
- +1 yıl
İstisna onlar..
+1 yılcinsellik yaradılıştan gelen bir ihtiyaçtır. bizler onu aşkın parçası haline getirebilirsek tadından geçilmez
11 Yorumla- +1 yıl
Askin parçası oldugunda zatendaha güzeldir cinsellik..
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl cinsellik, aşkın parçası olan o vazgeçilmez tutku...
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bencede aşk ve seks bir bütün
- +1 yıl
👏👏🤔
+1 yılaşktan çıkmış ihtiyaç haline gelmiş aşkın bir parcası olduğunu sanmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Günümüzde gençlerin çoğu için bu duruma gelmiş
+1 yılAşkın doğal bir sonucu denebilir..
Hayatında biri olmayan için ise elbette ihtiyaç..10 YorumlaSeks ve aşk iki farklı olgu
Sayılı kişiyle aşk yaşayabilirsin ama beğendiğin hoşuna giden herkesle seks yapabilirsin30 Yorumla
+1 yılAşkın bir parçası olduğuna inanmiyorum çünkü aşka inanmıyorum bebeğim❤ İhtiyaç.
40 YorumlaCinsellik bir ihtiyaçtır. Nasıl ki susadığında su içme isteği uyandırıyorsa cinsellikte de ruhu doyurabilmektir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Cinsellik bir ihtiyaçtır. Aşkla harmanlandığı zaman tutkuya dönüşür ve çiftlerin şehvetle alev almasına sebep olur.
10 Yorumlaİhtiyaç adeta bir roket yakıtı gibi aşkın alevlenmesini sağlayan bir yakıttır aynı zamanda
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç tabi ki
İhtiyaç olmasa eş cort ve j. go lu olurmuydu10 Yorumla
+1 yılAşkın bir parçası. Ama ihtiyaç değil de diyemiyorum.
10 YorumlaKişişel tercihler farklıdır, kimisi aşk için kimisi ihtiyaç için seks yapmak ister.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. cinsellik aşkın zirvesidir. yokluğu eksik kalmak demektir.
10 Yorumlaihtiyaçtır vede aşkın meyvesi olduğu için tadından yenmez :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın fıtratında cinsellik var, üreme var; nasıl ihtiyaç olmasın, nasıl aşkın parçası olmasın...
10 Yorumla
+1 yılaaşk olunca cinsellik zaten oluyo aşık oldugun kişiyle daha tatlı bence :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduğum için seks yaptığıma inanıyorum. evde yokken bile kocam hep aklımda iyi davranıyor bana yatağa yatincada ikimizinde isteği oluyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kisye gore degisir bazen ihtiyaç icin bazen ask icin yapilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik ihtiyac olabilir seks zevk işidir. aşkın parçası değildir. iç güdü bence
10 Yorumla
+1 yılAşk var ise elbette bir parçası, Aşk yok ise o zaman sağlıklı bir ruh ve beden için ihtiyaç her ikiside kaçınılmaz
10 Yorumla
+1 yılBen her ilişkimden sonra oturup ağlıyom ya
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanlık ölmüş mk bir tanesi de neden abi demedi yA
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Parçalıyom da ondan ha ha ha 😂😂😂
+1 yılAşk olsa cinselik olmuyor
40 Yorumla
+1 yıl30 yaş sonrası ihtiyaç
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke aşkın bir parası olsaydı
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHem ihtiyaç hem aşkın parçası
10 Yorumla
+1 yılHer zaman ihtiyaçtır aşk kalple olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik bir ihtiyaç. cinsellik yaşamadan duramam partnerim iliklerine kadar zevk alması gerekiyor
10 YorumlaAşkı nasıl yaşadığınıza bağlı,
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç denilecek kadar basit bir olay değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside bir birinin tamamlayıcısı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın vazgeçilmez bütünlüğünün mimarıdır sex😍
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç ve aşkında bir parçası
10 Yorumla2side yerine göre zamanına göre
10 Yorumla
+1 yılİstek. İhtiyaç ile alakası olduğunu sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAşkın bir parçası olan ihtiyaçtır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside.
13 Yorumla- +1 yıl
ya da şöyle deyim.
Cinsellik isteğini dizginleyebilene aşkın bir parçasıdır..
Cinsellik isteğini dizginleyemeyenlare göre ihtiyaç dır.
Yani kişiye göre değişir. bu kimisi bunu ihtiyaç olarak görür açlığını yatıştırmak için yapar kimisi sevdiğiyle bir bütün olmak için yapar
- +1 yıl
Kesinlikle kişiden kişiye göre degisien bir durum olsada genel anlamda ihtiyaç için seks yapılıyor. Aşk varsa ve aşk için seks yaşanıyorsa işte o zaman bir bütün haline geliyor aşk ile seks.
- +1 yıl
Evet haklısınız..
ihtiyaç bence aşk olmasa da olur.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ihtiyac tabiki ama askla olursa daha tatli olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbirbirini tamamlayan bir keyif
10 Yorumla İhtiyaçtır, aşk olmadan da cinsellik olur.
10 Yorumla
+1 yılihtiyaç
20 Yorumla
+1 yılikisi de
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBedenin ihtiyacı
10 Yorumla
+1 yılİkiside
10 Yorumla
+1 yılİhtiyac
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç
10 Yorumla
+1 yıldaha çok ihtiyaç.
10 Yorumla
+1 yılIhtiyaç
10 Yorumlaihtiyaç