Arkadaşlar hergün intim yıkama jeliyle yıkıyorum kukumu. sevgilimle yaşıyorum arada yanıma gelip açıp yalamak istiyor ama çekiniyorum kokar diye. Hergün yıkıyorum jelle sizce kokuyor mudr sonuçta nemli bölge
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya çekinme yalat sadece o an temiz olsun oradan gelen sıvı çoğu erkeği tahrik eder benim gir çıktan çok yalamayı severim o konuda iddalıyımda çünkü kadın zevk alınca benim 2 ye katlanır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen öyle jellerle kozmetiklerle kimyasallarla onun koruma sitemini bozarsın yakında hastalıklarla uğraşırsın
yahu manyak mısınız orası sadece su ile yıkanır ne hijyen ne kozmetik ürün sürülmez.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaparsan yap illa ki koku olur ammm sonuçta Gül değil ya. Temizle sen zaten yalamayı seven takmaz çok sevmeyen yalandan yalar ıslanınca bırakır. Ona gel hadi de hemen yalamayı bırakıp girmeye çalışırsa anla ki öylesine yalıyor.
43 Yorumla- +1 yıl
Duştan hemennsonra yalat kokmaz
+1 yılKıl yoksa alkol sigara içmiyorsan şeker un aburcubur fast food tüketmiyorsan kola içmiyorsan ve baharat ile acı yemiyorsan tabi adetli değilsen ve iltihap yoksa kokmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılE hiçbişi yemeyelim hepsini saydın
- +1 yıl
Beynin bu kadar basit mi çalışıyor sana milyonlarca yemek sayabilirim ama hamburger kola pizzadan başka bir şey bilmiyorsan boşa yaşıyorsun öl gitsin
+1 yılKızlar bundan çekiniyor ama ilişki öncesi duş çok önemli. Mutlaka duşa girilmeli
021 Yorumla
Soran+1 yılİlişki değil o an sadece yalamak istiyo her gün duşa mı gireyim
Soran+1 yılYa da hazırlıksız oluyorum o an
- +1 yıl
Her gün en az 3 kere bol su ile yıkıyor ve günlük iç çamaşırı değistiriyorsan yoğun kokmaz. Sağlık sorunu gibi bir sey yoksa yani.
Soran+1 yılNeden 3
- +1 yıl
Koca 24 saat de 1 kez yıkıyor ve çamaşır değiştirmiyorsan kokma ihtimali yüksek. Koltuk altı gibi düşün, hep kapalı kalıyor. Bir de nemli bir yer. Temiz olmak lazım.
- +1 yıl
@sudesiyahseven evet temiz olur boyle ama en iyisi duşta yalatmak veya hemen duştaan sonra
- +1 yıl
Bir insan en en en az hafta da 2 defa duş almalı. En doğrusu yazın her gün, kışın da en fazla 1 gün durup da ertesi gün duş alınması bence.
- +1 yıl
@sudesiyahseven evet
Oral yapilacaksa duşta yapilacak yika sabunla suyun altinda yala veya hemen dustan sonra
Bir defa sevgilimi aldim otobuaten yoldan geldi azcik optum yaladim cok igrenc kokuyodu askimyaaaa arabada tam agzima alamiyorum sen em bende evde yalarim dedim arabada bir posta yapti sonra bende ona dusta - +1 yıl
Sen arabaya binmeden önce duş mu almıştın
- +1 yıl
@sudesiyahseven haftada 2 çok az. Ben günlük dusumu mutlaka alırım heleki yazın 2 kez alıyorum çoğu zaman. Bi kız arkadaşım vardı günde 3 4 kez duş aldığına şahit oldum
- +1 yıl
Hergün duş almalısın bence
- +1 yıl
Ben çoğunlukla günlük alıyorum zaten ama o en kötüsü anlamındaydı. Hastayken, depresyondayken ya da çok soğukken falan
- +1 yıl
@sudesiyahseven anlıyorum
- +1 yıl
@sudesiyahseven evet duş aldim kolanya ile dezenfekte ettim kiloduma parfum hadi ordan
- +1 yıl
@Çapkınkurtt knk kolonya ne Allahını seversen ajcjsjcjxjc izmirli bir kız arkadaşım vardı kız göğüslerine her yerine parfüm sıkmış aşağı bölgede dahil. Yalarken ağzım uyuştu parfüm tadı ağzıma geldi acı acı sjcjzjcjdjd azap çektim resmen sjcjxicucuc
- +1 yıl
Hadi ordan derken? Kadınlardan hijyen bekleyip de kadınlara nasıl davranılacağını bilmeyen hödüklerdensin anladım. Duş alan kadın sana fazla 🙌
- +1 yıl
@Baybars041 Duş sonrası olacak diyen şahsiyete bak işte 😂 Iyi ki oda parfümü sıkmamış
- +1 yıl
Kolanya ucucu birsey bulusana kadar ucmustu agzuna aldi cikarmadi ve soyledim
O emerken ben vajinayi oksuyordum benden once ikidefa bosaldi ama parfum tene sikilirsa sorun
Kanka vajina kokusdan birdefa tiksindim aksama kadar agzindan cikarmadi mal kalkmadi sordu beni ozlemedinmi kirmamak icin ozledim dayim olmus memleketten haber aldim dedim sonra bayagi oturduk arabada opus vs analdan yaptim - +1 yıl
@sudesiyahseven hahahaha 😂 ya insan aslında karşısındakini nasıl bulmak istiyorsa kendiside aynı öyle olmalı kısacası. Diğer türlü bencilliğe girer
- +1 yıl
@sudesiyahseven 😂😂😂😂😂😂😂
Ama hemen yapmadim ki arabayla almaya gittim ben tiksindimmi sogurum kimse benden sogumasinda varsin kazma skne kolanya sikmis desin 😂🤔🤔😂 - +1 yıl
@Çapkınkurtt knk vajina kokusu dediğin nadir oluyor benim bildiğim. 1 kez başıma geldi onda da dediğin gibi bülbül öldü kaldı onun sebebide çoğunlukla kadın hastalıkları rahim ağzı kanseri kis falan diye biliyorum onun dışında 7 8 kişiyle beraber oldum olduğum kişiler de gayet bakımlıydı koku falan görmedim duymadım insanın iştahını açıyordu resmen. Bir kadın bakımsızsa kokar ya da kadınsal hastalıkları vardır
+1 yılEczanede özel hijyenik ilaçlar var onlarla yıka adet günlerinde dikkat et
00 YorumlaRahat birak kendini temizligine dikkat ediyorsan korkma tak kanatlari gez galaksiyi. 😄
00 YorumlaKukunu sevsinler senin. Her gün temiz tutarsan bir şey olmaz :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aç koklat sevgiline knka biz nerden bilek kokuyor mu kokmuyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalanmazmı ya ağır koku yoksa vajinanın kendine has kokusu azdırır beni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılonun kendine has kokusu var zaten gerek yok yıkmana ver aşkına doyasıya yapsın
00 Yorumla
+1 yılİşlem bitince çamaşır suyu ile temizlersin koku kalmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yalamayı seven erkek cidden yalar emer somurur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı olanlar kokmuyor genelde
00 Yorumla
+1 yılBişi olmaz sen temizliyon zaten o kadar yeter 👌
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Parfüm sık şekerlisinden
00 Yorumla
+1 yılKokup kokmadığını anlaman çok kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılKokusuzaten tahrik ediyor
00 Yorumla
+1 yılYok kokmaz yalat sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılher zaman değildir
00 Yorumla
+1 yılGuzelcene yıka temizligini yap nasıl oral yapilir
00 Yorumla
+1 yılParfum sik
00 Yorumla
+1 yılKokmaz yalat
00 Yorumla
+1 yılKokmaz rahat ol.
00 Yorumla
+1 yılYika sende
00 Yorumla