2 aydır sevgiliyiz onun öncesinde arkadaştık ben çok istek ve arzu doluyum mastürbasyon yapmaktan yoruldum ve doymuyorum asla, daha önce birliktelik yaşamadım sevgilimle sevişmek cinsel organımı yalatmak istiyorum söylesem kabul eder m utanıyorum söylemeyede 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyler konusulmaz genelde ortama, durumaz ruh halina göre sekillenerek yapılır.
Günlük bir ev tutun. Koltukta sarılın öpüşün. Kulağına isırıklar atarak onu istediğini söyle. Büyük ihtimalle o kendine oral yaptirmak isteyecek ancak ben istiyorum de. İtiraz edeceğini sanmıyorum.
İtiraz ederse de ısrar etme. Hem taciz etmis olursun hem de icine almak istemezsen zorla tecavüz edebilir. Sen teklifini sun ona bu şekilde gerisi ona kalmış.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bunu söylemek çok saçma olur değil mi düşün bakalım gidiyorsun ve diyorsun ki ben sana böyle böyle bir şeyler yapmak istiyorum kulağa çok saçma geliyor değil mi bunu söyleyemezsin zaten hareketlerinle belli edebilirsin sadece git biraz yanına yaklaş sonrasında mesela boynuna doğru biraz yaklaşabilirsin ilk önce elinin birini yanına götür biraz bacaklarına filan elini koy ondan sonra elini onun cinsel organını üzerinde dolaştır devam zaten gelir ama böyle bir şey öncesinde işte ben sana böyle böyle yapacağım diye söyleyemezsin saçma.
#reda10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek oral yalatmayi sever ama bazıları kadına oral yapmaz bazı yapanlarda istemeyerek yapar bundanda karsitaraf tat alamaz erkek oral yaparken kadına bunu isteyerek ve zevk alarak yapmalı onu yiyecekmis gibi emmip dilini ve dudaklarını iyi kullanmalı bu bir sanattır gerçekten herkes yapamıyor ne yazikki
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu var ki ilişkiye girmekten daha zevkli bende çok istiyorum ama uzun süre dayanamıyorum
713 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani dayanamiyorsun ilişkye girmeden duramiyorum anlaminda mi
Cevap sahibi+1 yılhayır yalamaya başladığı zaman zevkten uzun süre duraıyorum
Soran+1 yılOrgazm oluyo musun
Cevap sahibi+1 yılo şekilde olamıyorum o kadr yoğun bi zevk varki uzun süre o şekilde kalamam hemen içimde istiyorum
Soran+1 yılHarikaymış ya zaten çok azg*nım ve bakireyim dayanamam muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılbakiresin ama oral mı yapıyor sana sevgilin
Soran+1 yılYapmiyor henüz ama ben çok istiyorum
Cevap sahibi+1 yılnormalde mastürbasyon yapar mısın
Soran+1 yılEvet yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılben yapamıyorum mesela
Soran+1 yılNeden alışkın mı değilsin yapmadın mı daha önce
Cevap sahibi+1 yılkendime dokunduğum anda his kalmıyor ya sevgilim dokunacak ya da birisi vardı kim olduğunu sorma o dokunurdu çok farklı olurdu orgazm olurdum
Soran+1 yılPeki
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu zaten söylenmez sevisme anında erkek arkadaşın ister bunu.. yalatinca dayanamazsın ama duramazsin yerinde dikkat et
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani nasık duramam
Soran+1 yılÇok güzel anlattın hissettim resmen
Soran+1 yılBi kız yazmış yine uzun süre dayanamıyorum içimde istiyorum artık diye. Of çok istedim yaşamayı
Soran+1 yılÇok istiyorum Şu an sabrım kalmadı artık ya
Soran+1 yılFarketmez artık ne olursa
Soran+1 yılEvet çok çok
Soran+1 yılOlur tabiki ben sizi takibe alıyorum şu an
Bulusutugunuz da yakın duruyoruz demişsin belki birsyler izlerken elini ona degdirebilirsin pantolonun üzerinden tepkisini ölç bu şekilde ses etmiyorsa sen başla ilk olarak sonra devamı gelecektir diye düşünüyorum
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla bir başlarsa yalamaya durmayabilir çünkü belli senin durum fena... Dikkat et o zevkle sen de durma dersin.
00 Yorumlaberaber sevişmeye başlayın ve oraya doğru yönlendir
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yapmassa yalamassa o an napicam
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin degilmi ondan istemeye niye utaniyorsun ki?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle ya da cinsel muhabbet konusu aç oral yapılmasını çok merak ediyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kapalı bi kız arkadaşım var. Bakire o da konuşurken çok yalamak istediğini söylerdi. Evde buluştuk öpüştük. Duracaktık normalde dayanamadım o dediği geldi aklıma. Açtım dayadım ağzına doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO direk söylenmez, söyle bakalım buluşunca neler yapıyorsunuz?
011 Yorumla
Soran+1 yılSariliyoruz öpüşüyoruz belimden sarılıyo genelde yakın duruyoruz birbirimize
Cevap sahibi+1 yılÇıkartmak istiyor mu pantolonu vs yaşlar kaç
Soran+1 yılBen 21 im o 23 o da çekiniyo galiba şakaya vuruyo da çıkarmadı çünkü ben bir sey diyenmedim
Cevap sahibi+1 yılUtanıyor belli, nerede yapıyorsunuz bunları
Soran+1 yılArabası var evine de gidiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılElini tutup malum bölgelere götür, elini elinden çekme ama alıştır, yapmasa zaten boş ver artık
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam mı taktik için
Soran+1 yılUmarim yapar dayanamiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyım mı gizliden utanma
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılsen sorma direk ağzına al itiraz etmeyecek rahat ol kendini bırak oda seni yalasın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevine giderken bugün yalarsa diyerek mi gidiyorsun? hazır bakımlı falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç eder tabi eve çağır kucağına otur sonra kalk intir pantolonunu sonra yalar zaten
034 Yorumla- +1 yıl
Bazıları yalamadan sexe başlıyor
Cevap sahibi+1 yılYalamadan hatta sevişmeden başlıyan erkek hem tecrübesiz veya bencil erkek ilk partnerini düşünmeli ilk o zevk almalı
- +1 yıl
Bence de çünkü kadının hem canı yanabilir, hem de kadın daha geç orgazm olur. Bu yüzden önce kadın tahrik olmalım
- +1 yıl
Olmalı*
Cevap sahibi+1 yılAynen zaten evlilikler bundan bitiyır erkek işini görüp kıçını dönüp yatıyor kadın çiçek gibidir sadece su yetmez ilgi alaka sevgi ister güneş ister seks de bile sevgi ister uçkuru için değil kadını sevdiği için yapmalı ve bir kadın mutlu olursa zevk alırsa fazlasını yapar o zaman erkek zaten çok fazla zevk alor
- +1 yıl
Beyin önemli tabii.. Kadınlar 9 kat fazla zevk alırken, neden sürekli başım ağrıyor dediklerini de kanıtlıyor bu 🙂
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle erkeklerin çoğu beyin kullanmaz şeyinin ne istediğini bakae çok araştırma yaparım kadın nw ister hangi pozisyonda ister daha bir çok şey örneğin sperm yutmasını istsr çoğu erkek ama onun tadını tatlı şekerimsi nasıl yapılır çoğu bilmez niye şeyine çalışır aklo araştırmsz oral hepsi yaptırır yapmaz ve şu bir gerçek yakalanma korkusu her zaman zevki artırır bunu denemeli evli çift bile ben hastanedd seviştiğimi bilirim daha nerelerde
- +1 yıl
Eşin çok şanslı, yani eğer varsa. Kesinlikle katılıyorum, cinselik hakkında hiçbir şey öğrenmeden, sabah akşam seks diye ağlayanları görüyorum da, cidden hallerine güleyim mi yoksa üzüleyim mi bilmiyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim maalesef sevgilim de yok kadınlar hiç bir zaman onu mutku eden zevk veren birini seçmez it uğursuz bir boka yaramayan olması gerekiyor ve çevremde çok var uçkuruna düşkün tek bildiği o özellikle cinsellik yaşamayan kadınlar ilk kez yapacaklar bunlae yüzünden cinsellik den zevk almayıp cinselliğin zevksiz olduğunu düşünüyor çok kişiye fikir verdim burdan erkek de yazıp sora bilir yardım ederim gay olmasın yeter araştırsın ama kadınlar da erkek de bu çok önemli ve her zaman ilk kadını düşünün ilk kadın zevk alsın ve oral yapmıyorsan istemeye hakkın yok
- +1 yıl
Ben hep kişiliğe önem veren biriyim ama bazıları parasına ya da 1.90 boyunun olup olmamasına bakıyor tabii. Gizli de olmasaydın takip atardım, ince ruhlu insanları görmek güzel.
Cevap sahibi+1 yılMantıklı olan sizinki bence şöyle cinsellik isteyen kadınlar var sadece cinsellik bu kişiler erkekde tip boy pos dan önce benim fikrim yani zevk istiyor ise onun düşünce ve fikirlerine önem vermeli evlilikte de öyle ya kaç kadına yardım ettim kadın mutlu değil hafta da 1 yapan var boşalıp dönen yatan var faha neler neler evde karısını tatmin etmeyip başka kadına giden de var bide yalan yok 6 7 evli kadın yazdı hiç birine tepki vermedim ama sonuncu baya güzel di yalan yok düşünmedim diyemem keşke evli olmasaydı çok istrrdim bide merak ediyorum bu kızlar niye evli erkeğe bayılır tecrübeli olduğunu mu düşünüyor
- +1 yıl
Yaa talibi olan her şey kıymete biniyor ondan😅 Biri evlenecek ve ev de bekleyecek kadar bunu önemsemiş düşüncesine giriyorlar. Benim de sevgilim varken, kısmetim 2 kat açılıyor🙂
Cevap sahibi+1 yılDimi saçma ama maalesef gerçek belki de şu yakalanma korkusy dedim ya ondandır
Cevap sahibi+1 yılİlk kez burdan cinsellik konusundan anlayan bir kadın denk geldi en azından böyle kadınlar olduğunu bilmek çok güzel
- +1 yıl
Hem yakalanma korkusu hem de bu sanırım. Teşekkürler😊
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle siz bekar mısınız yaşınız kaç
- +1 yıl
Bekarım, 18 siz?
Cevap sahibi+1 yılBekarım 26
Cevap sahibi+1 yılGörüş ve düşünceleriniz çok olgun şaşırdım
- +1 yıl
Teşekkürler😊
Cevap sahibi+1 yılSizi takip ediyorum siz takip etmek ister misiniz
- +1 yıl
Hangisi sensin?
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğeniyorum zaten sizi takip ediyorum
Cevap sahibi+1 yılbir şey demediniz
- +1 yıl
Dün ben hangisi sensin dediğim de takip etseydin anlardım. Her gün 7 8 kişi takip ediyor, şimdi nasıl anlayım hangisi sensin🤦♀️ Neyse hoşçakal
Cevap sahibi+1 yılZten ondzn önce tskip ediyordum istersen takipten çıkıp tekrar edeyiö
Soran+1 yılMerhaba bir sey sormak istiyorum nasıl ulaşırım size
- +1 yıl
Hangimize?
Cevap sahibi+1 yılSizedir bana olacak hali yok ya
Soran+1 yılSude hanıma değil size ulaşmak istiyorum gizli kullanıcı olduğunu için ne yazacağımı bilemedim
Cevap sahibi+1 yılHım tm burada mısınız
Soran+1 yılEvet nasıl yapalım nasıl ulaşirim size
+1 yılDile getirmen saçma olur. dile getirmeden yaptır
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil mesela
- +1 yıl
Gardaşım onu da kendin bul. Söyleyebileceğim tek şey direkt dile getirmen saçma olur.
Bir şekilde düşün kur senaryoları
işin sonunda yalasın hadi kg
+1 yılBunu ona söylemeden bilemezsin.
00 Yorumla
+1 yılYalattır o yalamazsa yalayacak cok
00 Yorumla
+1 yıl@sudesiyahseven bu arkadaşa yardımcı olur musun?
03 Yorumla- +1 yıl
Kelin ilacı olsa başına sürer dermişim wkxjddnfjdkdj
- +1 yıl
Tamam😅
- +1 yıl
Gıcık ya gelcem oraya bekle sen.
+1 yılSöylemeye utanıyorsan nasıl yaptıracaksın?
00 YorumlaYa niye çıkıyorsun Gel sıkıntı yok ne olsun al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe şanslı çocuk farkında değil.
00 Yorumla
+1 yılNasıl sevgililik onu bile söyleyemiyor isen
00 Yorumla
+1 yılKendiliğinden gelişir zaten
00 Yorumla
+1 yılutanma utanma eder
53 Yorumla
Soran+1 yılYalamanı istiyorum mu diyim?
- +1 yıl
evet
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hemen kabul eder. Bulmus killisini aramaz
07 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah kıllı değil zaten
Soran+1 yılSen yalamak ister misin
Soran+1 yılHarikasın
Soran+1 yılEvet genelde istekliyim ve ıslaklık hep oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekinme direkt söyle bence
014 Yorumla
Soran+1 yılA*ımı yalar mısın mı diyim
Cevap sahibi+1 yılFarklı gir ilk başta sor oral sever misin diye sonra ben severim yalanmasından çok zevk alırım vs de o zaten kendisi söyler.
Soran+1 yılAy çok güzel naptım yine teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılhahah Rica ederim sorun olursa yaz yine.)
Soran+1 yılBen biraz balık etliyim beni beğenmemesinden korkuyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılMerak etme balık etli severr..
Soran+1 yılGöğüslerim büyük ben daha küçük olmasını isterdim hafif göbeğim var ama çok değil kalçalarım da büyük boyum 162
Cevap sahibi+1 yılhahahaha ne güzel işte öyle bi söyledin ki bemim gelip yalayasım geldii
Soran+1 yılKeske:)
Cevap sahibi+1 yılhahahaha keşkee mi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOral yapmasını severim elbette ama şimdilik bu imkansız be gülüm :)
Soran+1 yılFarkındayım teşekkür ederim yine de
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek :)
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeklemen hata. Yalat bence doyana kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOo konu benlik
60 YorumlaKac kilosun fizigin nasil
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden soruyorsun fiziğim standartların dışında ve kiloluysam yalatmaya hakkim olamaz mi?
+1 yılsöyle me yavaştan öp vs ordan da yönlendir
10 Yorumla
+1 yılSen soylemeden onun yalamasi lazim zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAv. Otur ağzına
11 Yorumla- +1 yıl
Gel bana o zaman
+1 yılAldat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Benden 2000 işler
00 Yorumla
+1 yılHayırlı işler
00 YorumlaSen onunkini yala
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen Hic bisey yapma bence
00 YorumlaOpusuyor musunuz
00 Yorumla
+1 yılSen yalıyomusun
00 YorumlaOfff yanıyorsun
00 Yorumlaeder bence
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Oral seks yaşamak istiyorum ama söylemeye çekiniyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım