Bizde evlendik ama bir tane bilezik bir yüzük aldı eşim almayın onuda dedim esyamizida letgodan aldık ikinci el. Herseyimiz var şimdi. bu pahalilikta evlenmesi zor fakir insanlarin çalışıp gayret edince olur hersey
Beni ilk yorumumda yanlış anladıysan kusuruma bakma. İnatçı Kızlara da yazıyorum bunları zengin koca diye hava yapıyorlar ve kimseninde zengin koca bulduğu filan yok. Bizim patronun oğlu Rus kadınla evli onlar istediğini buluyor
Is erkekte bitiyor kadınlar tez canlı birden kızıyor ters ters konuşuyor kızdırıyor bu böyle deyip idare etmeyi bileceksiniz kötü niyetleri yok öyleler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen parasız orsp* arıyorsun sonrada bakire kız ararsın ne derece doğru bu düşüncen Müslüman ulkedesin üstelik
Parasız bacım arıyorsun bir ithamdır kabul etmiyorum. Bakire kız arama konusunda da kişisel tercih ben sadece soru sordum teşekkür ediyorum
Evlen helalinden tertemiz uyma kimseye doğru degilmi bu
Haklısın doğru olan senin dediğin
Bizde evlendik ama bir tane bilezik bir yüzük aldı eşim almayın onuda dedim esyamizida letgodan aldık ikinci el. Herseyimiz var şimdi. bu pahalilikta evlenmesi zor fakir insanlarin çalışıp gayret edince olur hersey
Mutluysan maddiyata takılmamak lazım
Hiçbir şey umurumda değil önce sağlık olsun yeter. Zor dayanıyordum eşimde öyleymiş konuşuyoruz zina yapmadık günaha girmedik sonucta
En iyisi 🙏🙏
Beni ilk yorumumda yanlış anladıysan kusuruma bakma. İnatçı Kızlara da yazıyorum bunları zengin koca diye hava yapıyorlar ve kimseninde zengin koca bulduğu filan yok. Bizim patronun oğlu Rus kadınla evli onlar istediğini buluyor
Hayır sorun yok doğru olanı söyledin ama her şey evlilikle bitmiyor maalesef
Bitiyor anlassınlar yeterki.
Ya anlaşmıyorsa
Is erkekte bitiyor kadınlar tez canlı birden kızıyor ters ters konuşuyor kızdırıyor bu böyle deyip idare etmeyi bileceksiniz kötü niyetleri yok öyleler
Bahsettiğim şu. Kadın aseksüelse ne olacak
Cinsellik olmadan bir birliktelik olmaz
İşte sorumun cevabını şimdi vermeye başladın
En güzeli internet Twitter Instagram ya da buralar
Yanlış anlama da tipini skm.
Eyvallah kardeşim sağolasın
Millete seksting yapalım mı derken ahlakım nerede lan ibine
Gmtüüünü * haaa bacım evladı amıııın feryadı
Kürt
Maymun
küfür etmicem pijj seni bir zikerim 10 gün oturamazsın götelek
K''rtsün değil mi dağ ayısı 😂