Sevgilimle hiç sexting vs. Yapmadık ve hiç öpüşmedik bile. Peki ya cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyordur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendi yapıyordur ya bir şeyler izleyerek ya da hayal ederek. Başkasıyla da sanaldan konuşuyor olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOf umarım yapmiyodur
En İyi Cevaplar
+1 yılMastürbasyon olabilir, bigoda herkes soyunuyor kendini kolayca tatmin edebilir başkaları ile yapıyor olabilir her şey olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOff kıskanıyorum ama
- +1 yıl
O zaman sen yapacaksın bu kadar basit herkesin ihtiyacı var erkek kadın azar etkilenir tahrik olur normaldir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılasfalta sürttürüyomuş asfalta yanaşma fazla kıvılcım sıçratır üstüne :D ne yapaca acıyodur bi filim yekiyodur 31 ini sanne seni kullanmasında gerisi boş
00 Yorumla Kuşkulanmaya gerek yok senin ondan iğrenmeni istemiyordur neticesinde bazıları o konularda utangaç olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılVideo izliyordur video izlerken boşalıyordur başkasını da düşünmüyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılVideodakileri düşünmüyor mu
- +1 yıl
Video izlerken boşalıyordur dedim ya üstte video izlemeye devam ederken boşalıyordur gördüğü şeylerden zevk alır düşünmez izlerken boşalır işte. Sen p. orno izleyerek boşalmadın mı?
Soran+1 yılHayır izlerken yapmadım hiç. Ama kıskanıyorum işte onu
- +1 yıl
Onda kıskanacak bir şey yok. Kıskanıyorum izlemesin diyorsan ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum buluşunca öpüşün, sanal seks veya sexting de yapın mastürbasyon yapma de ona
+1 yılSeni veya başka kız/ları düşünerek mastürbasyon yapıyor olabilir.
P*rno izleyerek.05 Yorumla
Soran+1 yılOf umarım başka kızları düşünmüyordur
- +1 yıl
Bu karakter meselesidir. Ben p*rno izlemezdim mesela sevgilim varken açıkçası ihanete girer bu. mastürbasyon olayı ise sevgilimi hayal ederdim ama bunu da sevgilime söylemem gizli tutardım çünkü bana kızabilir. Aramızda cinsellik konuşması geçmiyorsa direk bunu söylemem çünkü onu cinsellik için istediğimi veya sapık sanabilir.
Kimi düşünüyor bilemeyiz ama sırf seni düşünsün diye de bir şey yapmayı düşünme bence seven biri başkalarına yönelmez zaten.
Soran+1 yılTeşekkürler. Ama beni çıplak falan görmedi ki veya hiç öpüşmedik. Beni düşünüp mastürbasyon yapması zor olmaz mi
- +1 yıl
Biraz zor olur elbette, bende görmemiştim ama tahmini şeyler vücut konusunda hayali olarak ya da oral gibi şeyler olabilir. Aşırı tecrübeli veya dolgu yaptırmadıysa erkeğin boşalması uzun sürer bu yönden hayali bir hayli zor olur ama tecrübeli değilse ereksiyon ve boşalma süresi zaten oldukça kısadır taş çatlasa 10 dakika genelde 5 dakika civarı sürer.
- +1 yıl
Dolgu yaptırdıysa olacaktı dolgu ve aşırı tecrübe boşalma süresini geciktirir.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mastürbasyon yapıyor prno izler yapar baskası ile konuşur yapar ama yapar taş degil sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKuru mastürbasyon yapıyordur acı ona daha fazlasına ihtiyacı var. Senin de ihtiyacın var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seviyorsa eğer aklı sendeyse seni becerdiğini hayal ederek osbir çekiyordur.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyor ama hiç Cinsellik konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılBelki cesaret edememiştir. Ama mutlaka hayal ediyordur.
Soran+1 yılO zaman video falan izlemiyor mu yani
Cevap sahibi+1 yılİzliyordur.
Cevap sahibi+1 yılSen hayal etmiyor musun onu mastürbasyon. yaparken?
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılartık kızlar bile kabullenir olmuş. yahu sanki hjer erkek ergen olunca seks yapıyor seks hayatı var.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. p*rno belkide baskalariyla yapıyordur :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle birisi değil
+1 yılSenin gibi karşılıyordur
00 Yorumla
+1 yılBaşkası yok mu saniyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 31 çekip p*rno izliyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sen nasıl karşılıyorsan onda öyledir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Canlı yayında yapıyoruz uzakta oldugunda
00 Yorumlainternetten sipariş veriyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. P. orno ya da mastürbasyon
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir yolunu buluyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. manuel takılıyodur nasıl olcak başka
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon ile
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol bol p*rno izleyip mastürbasyon yapıyordur😀😀
00 YorumlaSen nasıl karşılıyorsun asıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eline alıp yukarı aşağı gidip geliyordur.👍☺
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Video
20 Yorumla
+1 yılKendi kedine yaparak
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi düşünür ki
- +1 yıl
onu nereden bileyim
+1 yılKendisine sorman lazım
10 Yorumlamastürbasyon yapıyordur
00 Yorumla
+1 yılSexting
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. çeşitli yöntemlerle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEliyle
30 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon :)
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarım başka kızları düşünmüyordur
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyor olabilir :) onu ondan baskası bilemez boyun kilon kaç
Soran+1 yılFiziğimi beğeniyor ama. 169-60
Cevap sahibi+1 yılÖhöm elde değil zaten mastürbasyon ta başkasını düşünüyorsa o bir ahmak :) ama bence düşünüyor
Soran+1 yılNasıl öğrenebilirim ki. Beni seviyor ama başkasini düşünmez inş
Cevap sahibi+1 yılErkek bu icinde olman lazım ki tahmin edesin:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon çekerek
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarım başka kızları düşünmüyordur
Cevap sahibi+1 yılBişeyler düşünmeden mastürbasyon çekemez videoda izleyebilir p*rno video
Soran+1 yılKıskanıyorum ama
Cevap sahibi+1 yılAma bunu yapmak zorunda daha kötüsünü yapmamak için rahatlaması lazım.
Soran+1 yılBaşka kızları düşünmesi kötü ama
Cevap sahibi+1 yılBiz buna kötünün iyisi diyelim başka kızlarla yatmasından iyi mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasıyla konuşuyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna ben vuruyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFoto gönderiyormsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. mastürbasyon
00 YorumlaSanane knk
00 Yorumla
+1 yılAldatmasi
00 Yorumla
+1 yılSanal
00 Yorumla31 le
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Sosyal medyadan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle hiç cinsellik yaşamadık, cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyor olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat