Dün çok yakışıklı 22 yaşında (* ben de 21 ) biriyle oldum. Ben bir defa görüştüğümle asla ikinci kez görüşmem (* daha evvel 4 kişiyle olmuştum onlar da hep genç ve yakışıklıydılar.) Bu bana dedi seninle yine görüşmek istiyorum dedi napmalıyım? Diğerleri de ikinci kez demişlerdi reddetmiştim ama buna nedense hayır diyemiyorum. Demeli miyim sizce? Çok hoş biri... 180 üstü boyu, fit bir vucudu, çok hoş kirli sakalı olan aşırı yakışıklı ve hoşsohbet bir genç. Bu buluşmaların sayısı artarsa aşık olmaktan korkuyorum. O da normalde bir defa buluştuğuyla bir daha buluşmazmış ama benle istediğini söyledi... aşık olmaktan ya da bağlanmaktan korkuyorum.
Not: Biseksüelim.(* kızlarla erkeklerden daha fazla ilişkim oldu ama erkekler daha zevkli )
Not: Biseksüelim.(* kızlarla erkeklerden daha fazla ilişkim oldu ama erkekler daha zevkli )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sikini kes at zaten kullanmıyorsun dötünü miktirirken ağzına da almayı unutma
Çok kabasın.
Kullanmadığın bişeyi boşu boşuna taşıyorsun trans olmak için hiçbir engelin yok. Öyle olsan bundan daha az rezalet olurdu. Git 31 çek uyuyan yılanı uyandır. Mcık sk hormon tedavisi dene
Cah. il cah. il konuşmasan... ben erkek olmaktan son derece memnunum bu hayatta en son isteyeceğim şey bir kız olmaktır. Ben bunu asla istemem. Ama maalesef ki böyle cehalet kokan ağızlara meze oluyoruz. Rezillik cehalettir. Cehalet.
Erkekliği lekeliyorsun modernlik adı altında iğrençleşiyorsunuz. Erkekliğin doğasında kadın s kilir erkek değil
Bu kadar kasma kendini görüşmek istiyorsa görüş.
Görüşmek isterim ama aşık olmaktan ya da bağlanmaktan da korkuyorum. Bana seninle ayrıca da dışarda görüşelim. Arkadaş olalım falan dedi...
Güzel bir şey bu görüşmelisin
Anladım sağ ol.
21 yaşndaysan bunlar anca senin hayalin olur
👏🏻👏🏻
Yazdıklarımın gerçek olmadığını mı söylüyorsun? Gerçek olmasaydı yazmazdım. Hepsi gerçek yeminlen... bir erkek olsam da hem yakışıklı hem de birçok kıza taş çıkartacak düzeyde güzelim. Vucudum da aşırı güzel ve seksi... kızların yüzde 70 inden daha seksi.
doğru söylüyorsan zaten acırım. bu yaşta yazık.
Yazık olan durumun ben de farkındayım. Farklı sexüel oryantasyonlarım dolayısıyla intihar teşebbüsünde bile bulundum. Bu şekilde dışlanmayı ben de istemiyorum. Kızlara istesem de aşık olamıyorum arada seks yapabiliyorum ama aşık olamam. Ama erkeklere karşı durum farklı. Zaten kendi potansiyelimde erkeklerle takılırım. Her önüme gelenle değil.
Yapcağını yapmissin
Yaptım onu demiyorum. Yani demem o ki buna karşı bir şeyler hissetmekten korkuyorum. Görüşmelerimiz tekrarlanırsa aşık olabilirim. Ama aşık olmaktan korkuyorum. Bir erkeğe en son duugusal hisler beslediğimde bu benim psikolojimi çok kötü etkilemişti. İntihara kadar teşebbüs etmiştim. Bu yüzden bir daha aşık olmak istemiyorum asla. mm
Çıtırın Instagram dbajsj
Pasiflerle ilişki yaşamaya başladığından beridir kızlara eskisi kadar ilgi duymadığını söyledi. Yine ilgisi var ama pasif tercih ediyor... * onun deyimiyle aktarayım kimi kızlar tüm pasiflerden iyidir kimi pasifler de tüm kızlardan iyidir.
Topsun yani sen 😏
Evet sayılır. Kız erkek karışık olabiliyorum. Kadınsı degilim. Gizliyim ama oluyorum yani. Sence napim? Ikinci kez yine buluşayım mı?
Banane ya sevdiysen buluş
Fikir danışıyorum. Sevmeseydim hiç buluşma teklifini düşünmezdim bile ama hani buluşursam aşık olmaktan korkuyorum.
Oha oha aşık olup napçan bak zevkine git
İşte aşık olup olmamak elde değil ki... arkadan yemenin zevkli olduğunu da söylemiyorum ki... neredeyse zevk 0 ... ama erkeklere aşık olma durumum var. Duygusal olarak...
Hmm değişik bir durum ne diyim ki şimdi
@baran0721 Topsun yani sen diye bir eleştiri yorum yapmak gerçekten büyük kabalık arkadaşım
Top musun diye sorana yok bottom um diye cevap vermek.😅
Ne biliyim birden öyle deidm 😂😂
@baran0721 Öyle olsun bakalım.