Cinsel Yaşam Seksi fazla iletişimi az olan bir ilişkiden ayrılır mıydınız? selinaymarji22 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Uzun uzun mesajlaşmalar yok arama yok arada mesaj atmak var buluşma 5 buluşmaysa 4 ü seks Güncellemeler+1 yıl Bende ona ‘’ben ayrılmak istiyorum benim istediğim ilişki bu değil senden anca fkbuddy olur’’ dedim Seksi fazla iletişimi az olan bir ilişkiden ayrılır mıydınız? Cevapla İlişki Soruları Ayrılık Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İstediğin ilişkiye bağlı, haz almak istiyorsan daha iyisini bulamazsın, ama duygusal bağ kurmak istiyorsan bir an önce bitirmelisin 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Yok artık bildiğin sevgi değil ki bu cinsellik yaşamak bu bildiğin 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayir ya direk kullanma bu gel bugunde canim istedi gibi baya sömürüyor 0 0 Yorumla
demekoyle27 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Sexe ihtiyaç duyduğu zaman yazıyor istee sana işi düşünce 0 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl FB olmuşsunuz istemeden adına da aşk demişsiniz kısaca 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Fb olayına dönüşmüş. bende öyle bakardım 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl bilmiyorum başıma gelmeden bir şey demek yanlış olur 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ee f*ck oluyor bu o zaman 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ölene kadar bırakamam 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl sadece seks için sonuçta o kadar takmazdım 0 0 Yorumla
MmergenN Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel bir ilişki özellikle bir erkek için😂 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Bana özel hissettiriyorsa ayrılmam 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ya yokta messj olmalı 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Seks ten sekse Arman olsa hiç fena olmaz 0 0 Yorumla
MR_TERAPİST Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl amacı belliişte 0 1 Yorumla MR_TERAPİST +1 yıl güzel demişsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
İstediğin ilişkiye bağlı, haz almak istiyorsan daha iyisini bulamazsın, ama duygusal bağ kurmak istiyorsan bir an önce bitirmelisin
Yok artık bildiğin sevgi değil ki bu cinsellik yaşamak bu bildiğin
Hayir ya direk kullanma bu gel bugunde canim istedi gibi baya sömürüyor
Sexe ihtiyaç duyduğu zaman yazıyor istee sana işi düşünce
FB olmuşsunuz istemeden adına da aşk demişsiniz kısaca
Fb olayına dönüşmüş. bende öyle bakardım
bilmiyorum başıma gelmeden bir şey demek yanlış olur
İletisim de çok onemli bence
Ee f*ck oluyor bu o zaman
Ölene kadar bırakamam
sadece seks için sonuçta o kadar takmazdım
Gayet güzel bir ilişki özellikle bir erkek için😂
Demekki sadece seks var sizde