Kısa ve net anlatıyorum sevgilimle 1bucuk senedir beraberiz defalarca ottan boktan sebeplerden bu iliski bitti dedik vs engelkedik sonra barıştık gecen hafta yine böyle bir kavga oldu ve ben sinir krizi gecirip engelledim bitti dedim biliyorum ikimizinde yapmamasi gereken birsey sonuc olarak bir sene once kendi istegiyle kapattığı bir İnstagram hesabı vardi hic kapat dememiştim sonra yenisini açmıştı her neyse bi baktim o hesabi kesin kapattim demesine ragmen açmış kizlari takip etmis mesaj artmış mesaj attigini daha sonradan ogrendim tabi aradim acmadi baskalarindan aradim niye kuduruyorsun vs dedi o da belliki çok sinirlenmiş her neyse umursamaz laflar soyledi sanane vs ben buna bugune kadar hiç küfür etmedim ama oan picsin oglum sen dedim vs baya saydirdim 1 hafta boyu bir birimizin agzina ettik bir gece pismanim sen küfür edince yaptim vs dedi ama ben hesabi actiktan sonra küfür ettim buna her neyse buluştuk evet kızacaksınız ama barıştım beni aldatmis oluyor yani sonuçta biz o kadar kavga ettik hic bir zaman kimseyle alakam olmadi benim bilmiyorum sizce ne yapmaliyim barıştim hani eskisi gibi sevemem zaten ama bir alışkanlık icin gurursuz bir iliskiyi devam ettirmeli miyim yorum alayim veya soru oneri ne olursa yardım
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat