Zaten libidoları daha fazla, bu bir gerçek. Peki ya toplum baskısı olmasaydı? Erkekler cnsellik konularında övülürken kadınlara obje damgası yapıştırılmasaydı? Her şey tam tersi mi olurdu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTersini bilmem ama çiftler arasında bu olayın daha yüksek bir tatmin oranına ulaşacağına eminim. Baskı ile büyüyen bir cinsiyet bu noktada çok rahat davranmaz ki mutsuz cinsel birliktelikler de bunun örneği
17 Yorumla
Soran+1 yılAslında şunu sormak istedim biraz
Soran+1 yılMesela erkeğe avcı kadına av benzetmesi yapılıyo ya acaba kızlar bu tür duygularını içlerinde tutmaya çalışmak zorunda olmasalar daha rahat olsalar avcı olan taraf kadın mı olurdu
Soran+1 yılÇünkü normalde kadınların libidoları daha fazla ondan soruyorum
- +1 yıl
Muhtemelen kadınlar avcı olurdu evet
Soran+1 yılEvet bencede muhtemel çünkü doğadaki tüm canlılarda durum böyle fark ettiysen
Soran+1 yılBi tek insanlarda farklı
Soran+1 yılMesela ilk kuyruğu hep dişi sallar tüm canlılarda erkek olanın peşinden koşan dişi olur hep
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılrusya gibi olurdu aşağı yukarı daha abazan olmazdı belki ama manita yapmak 5 kat kolay olurdu gibi düşün şu an türk kızlarının çoğu abazanlıktan yanıyor ama evde kalma korkusundan bir şey yapmıyor zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalma korkusu ile abazanlık arasındaki bağalantıyı çözemedim pek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Zaten abazalar. Bizim gibi rahat olsalar, günlük 50 kişiyle bile yatarlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenzer bir şey kastettim bende kanka toplum baskısı nedeni ile içlerinde tutmak zorundalar ya. Hani şu an her karşı cinsine yürüyen taraf falan erkekler ya, işte içlerinde tutmak zorunda kalmasalar acaba hep kadınlar mı erkekleri avlamaya çalışırdı vs her şey tam tersi mi olurdu acaba.
Soran+1 yılZaten kadınların libidoları daha fazla sorudada belirttim bunu o bilimsel bir gerçek zaten.
+1 yılBu bastirilmamis haliyse digerini dusunemiyom
01 Yorumla
Soran+1 yılYaani gene öyle biraz ama demek istediğim baskı olmasa tıpkı erkekler gibi kadınlarda kontrolü tamamen mi ele alırlardı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne