Eevt evett o yüzden çok iyi korunmak gerekiyor bu erkekler asla sahip çıkmıyor tek başına buyutmek zorunda kalıyor burada yok sahip çıkarız alırız yazıyorlar hiç öyle değil vın kaçıyorlar ya da sevgisizlik ile mecburiyetinden para ile bakıyor sevmiyorlar
Beni anlayan biri teşekkür ederim bı kız burada bı soru paylaşım yapmış demiş ki kadın lar çok daha libidosu var erkek olmasa ne yaparlardı diye kendisi galiba çok istekli öyle yazmış hiç cinsellik yaşamadan ölen kadınlar var erkek öyle değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bizim orada kadına orsss erkeğe orrnin çocuğu diyolar🤣🤣
Bayram Bayram feministlik damarların nasıl tuttu
Sabah uyandım böyle soru sormak istedim 😂
Zkkskdsoodoaosoodos
Erkeğin karninda çocuk bitmiyor kadin iki kisilik düşünmek zorunda
Anlamadım biraz açar mısınız 🙂
Kadin hamile kalıyor daha ergenlikten yaşayıp ya aldiriyolar ya da doğurup çöpün içine atiyolar
Eevt evett o yüzden çok iyi korunmak gerekiyor bu erkekler asla sahip çıkmıyor tek başına buyutmek zorunda kalıyor burada yok sahip çıkarız alırız yazıyorlar hiç öyle değil vın kaçıyorlar ya da sevgisizlik ile mecburiyetinden para ile bakıyor sevmiyorlar
Kızlar ya kürtaj için ağlıyor ya da doğup öldürüyor bunalımdan ya da atıyor sokağa
yapmasınlar onlarda tutsunlar kendini eşitlikten dem vuracaklarina karakter sürümü yapsjnlar
Tum dunya maalesef erkek egemen
👏🏻🌸🌺 teşekkürler
Cemal abi doğru söylemiş
Din ve erkek egemenliği niye var sanıyorsun
Edebiyat yapma :D
😄
İyi bayramlar kimle sevişiyorsan ona bayram her gün sonuçta
Kimseyle sevişmiyorum cinsel hayatım yok yalnızım evlenip ayrıldım kendi halindeyim
yapma evlenelim fdasf
Evet öyle
Beni anlayan biri teşekkür ederim bı kız burada bı soru paylaşım yapmış demiş ki kadın lar çok daha libidosu var erkek olmasa ne yaparlardı diye kendisi galiba çok istekli öyle yazmış hiç cinsellik yaşamadan ölen kadınlar var erkek öyle değil
Ağzı olan konuşuyor işte knk
Aynen öyle
Kadın olmak zor be
Sakin ol kral
Sakinim zaten o nerden çıktı
Sabah sabah nerden esti öyle şeyler
Eser öyle her şey kafama
Fazla dusunme herşeyi kral
Yok değil :d