Henüz bakireyim ve idrarımızı yaptığımız kısım o delik var sadece onun altında vajina girişi içte baya ve görünmüyor yani ne kızlık zarı görebiliyorum ne de delik çok içte ve giriş için serçe parmağımdan bile küçük bir yer var o kadar genelde regl olacağım zaman sanki yırtılıyormuş gibi canım yanıyor genişlemeye çalıştığını hissediyorum mastürbasyona ilk başladığım anda aynı acıyı yaşıyorum ve korkuyorum bu kendi halinde bile çok acıyor bir penisin girdiğini düşünmek daha çok acı hissedicem düşüncesi oluşturuyor sizce bu bana problem yaratır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer tahrik olunca çok sulanıyorsan fazla problem yaşamazsın.
Eşinin ya da beraber olacağın kişinin penisi hatta normal kalınlıkta ise tam zevk alırsın ama büyükleri ve canım biri olması seni yorabilir, canını yakabilir15 Yorumla
Soran+1 yılIslaklığım gerçekten fazla oluyor evet yani inşallah problem yaşamam yaşarsam seks yapmam olur biter 😂
Cevap sahibi+1 yılYapmam dediğin şeyin öneminin farkındamısın sen 😂😂
Bazı kadınlar ıslaklıktan çekiniyor mesela ama senin için büyük bir nimet o. Umarım kalın penis merakın yoktur ama haha? ERkeğin tavrı önemli ya. İlk sekste ne kadar nazik ve yavaş olursa o kadar etkili oluyor.
Soran+1 yılKesinlikle tabi hayvan gibi değil daha yavaş anlayışlı olmalı
Cevap sahibi+1 yılSert seks kötü değil yalan söylemeyim hatta severim de. Hele hoşuma giden bazı pozisyonlar var öldürseler değişmem :D :D
Ama ilk sekste beklerim kadınım kendi içine almak için artık sabırsızlansın. Hazır olduğunu hissettirsin. Genelde böyle olunca kızlar için daha rahat oluyor.
Cevap sahibi+1 yılNereye gittin burada mısın
En İyi Cevaplar
Hiçbir şey olmaz iliskiye girdiginde on sevismeyi uzun tutarsınız ve senin islanman fazla olursa eğer icine girmesi kolay olur. Balik etli misin zayıf misin peki
23 Yorumla
Soran+1 yılYani 56 kiloyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOyle acimasi normal dar gibi de duruyor anlattigina gore vajinan islak olursa sorun olacagini sanmam kolay girer
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Minyon ya da o bölgesi küçük şirin kızların korkusu normal takma kafana çok esnektir o ama şimdi girişi bile zor görürsün aynen
10 Yorumlaİlişkiye girdikçe alışırsın şunan yapmadığım için çok dar geliyor sonra normale döner
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç problem yaratmaz ya biraz balık etlisin sanırım birde yavaş yavaş olursa o açılır ama zor olur biraz bizdede öyle oluydu penis kalın olunca
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO her kadının öyledir zaten ama içine alırken genişliyor
10 Yorumla
+1 yılyaşamazsın, bebek bile çıkıyor ordan sen düşün :)
22 Yorumla
Soran+1 yılO zaman tabi gözüm onu görmez yani sonuçta çocuğum için katlanırım ki o zamana genişler diye düşünüyorum
- +1 yıl
ilk ilişkinden bir kaç zaman sonra genişliği ıslandıkça canın istedikçe kendi düzeyine gelir ve sonra hiç acı çekmezsin
+1 yılTam benliksin varya şöyle yatağa uzatıp ellerini tutup girmek harika olurdu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey olmaz yumuşatıcı kayganlastiriyla rahat alırsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilemem saglıkçıyım ama nerden bilim hayal dünyam okadar gelişmedi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Merak etme genişler o ilişkiye girdikçe 😊😊
20 YorumlaGrnişletirler. Merak etme
20 Yorumladar vajina neden sorun yaşasın
00 Yorumla
+1 yılNormal degol doktra gttnmı
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır vajinal muayene yapmıyorlar zaten
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılBakire olduğum için bu başta soruluyor yani
- +1 yıl
Bısey sorcam
Soran+1 yılTabi sor