Cinsel Yaşam Cinsel hayatınızda en verimli yaş kaçtır? Emrah_81 Takip Et Bilge Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 bence 25/35 arası ne istediğini tam bilen bir partner Cinsel hayatınızda en verimli yaş kaçtır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben 48 yaşındayım. 35 yaşındaki performansımdan düşüşe geçmiş değilim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 20 yaş çok mu kötü ya 1 5 Yorumla Emrah_81 +1 yıl ne istediğini bilmeyen daha çok seks yapıp az zevk slma yaşı bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olumsuz yani Yorumla Emrah_81 +1 yıl bilemiyorum sence oeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence iyidir herhalde ya daha tecrübesiz ögrenmeye istekli genç. Onun dışında meraklı bakımlı merak için bi çok kişinin kabul etmeye cesaret edemeyecegi şeyleri yapma ( kendimi teselli ediyorum aahahah) Yorumla Emrah_81 +1 yıl işte sadece lafta kalıyor bunu diyorum özelden yazabilirmisin bence yazamazsın Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Heemzna istekli 1 1 Yorumla Emrah_81 +1 yıl tam yaşı bencede daha istekli daha sevkli 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben 48 yaşındayım. 35 yaşındaki performansımdan düşüşe geçmiş değilim
20 yaş çok mu kötü ya
ne istediğini bilmeyen daha çok seks yapıp az zevk slma yaşı bence
Olumsuz yani
bilemiyorum sence oeki
Bence iyidir herhalde ya daha tecrübesiz ögrenmeye istekli genç. Onun dışında meraklı bakımlı merak için bi çok kişinin kabul etmeye cesaret edemeyecegi şeyleri yapma ( kendimi teselli ediyorum aahahah)
işte sadece lafta kalıyor bunu diyorum özelden yazabilirmisin bence yazamazsın
Heemzna istekli
tam yaşı bencede daha istekli daha sevkli 😉