Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiden sonra durup dururken sulanan oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cinsel iliskiden sonra durup dururken sulaniom ramazan boyunca banyoda geçti günüm ailem ikide bir niye abdest aliyon diyordu 😐 Cinsel ilişkiden sonra durup dururken sulanan oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Her islanmadan sonra duş almana gerek yok, ama islandiktan sonra kendini tatmin ediyorsan orası ayri tabi 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ediyorum Yorumla cesaretyada +1 yıl Cinsel iliskide tatmin olmuyorsun anlaşılan, ilişkiden sonra surekli kendini tatmin etme isteği olduğuna göre Yorumla Soran +1 yıl Yooo oluom Yorumla cesaretyada +1 yıl Evli değilsin demi Yorumla Soran +1 yıl Değilim ondan böyleyim ya zaten her zaman. Yapamiyorsinki Yorumla cesaretyada +1 yıl Yaptıktan sonra da fark etmiyor sende anlaşılan, doyum yok Yorumla Soran +1 yıl 1 kere yaptım normal degilmi 40 50 gün olmuş yapmayali Yorumla cesaretyada +1 yıl Ya cinsel ilişki sonrası deyince, aynı gunde n bahsediyorsun zannettim. İki aya yakın olduysa senin kuruman anormal olur zateb Yorumla Soran +1 yıl He iyi ozaman yani Yorumla cesaretyada +1 yıl Sadece bir kez mi yaşadın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla cesaretyada +1 yıl Neden bu kadar ara verdin peki Yorumla Soran +1 yıl Ramazan girdi araya Yorumla cesaretyada +1 yıl O zaman devam artık Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sende sizinkilere deseydin damadinizla evlilik öncesi on hazırlık yapıyoruz ondan dolayı da cok terliyoruz falan filan diyeydin 😀 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ne güzel işte tekrar yalamak için yeterli bir sebep 🤤 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Anlamışlar kudurduğunu 😂 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 😐 eversinler benj Yorumla Mustres +1 yıl Git bul birini canım sende 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yoki 🥺😥hepsi ıssız gucsuz Yorumla Mustres +1 yıl İşli birini bul sende 😂 Yorumla Soran +1 yıl Onlarda bakmıyor bana 🥺 Yorumla Mustres +1 yıl O zaman yapacak bişi yok bekliceksin Yorumla Soran +1 yıl Seks yapicam Yorumla Mustres +1 yıl Yap bul birini Yorumla Soran +1 yıl Var manitam ama evlilik yok Yorumla Mustres +1 yıl O zaman beklicen yapacak bişi yok Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl cinsel ilişki seni tatmin etmiyor demek ki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İlişkiden sonra oldu 😐ramazan önce yapmıştık sulaniom Yorumla mur_aat +1 yıl çok istekleniyorsun ondan Yorumla Soran +1 yıl 🥺ilişkiden önce bukadar sulanmadim tadinimi aldım artık ben Yorumla mur_aat +1 yıl evet tadını aldın. hep istersin artık Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun bana Yorumla mur_aat +1 yıl ne olacak ki gene yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla
Yasamsızım Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Ramazan boyunca seks mı yaptın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır öncesi yaptik Yorumla Soran +1 yıl İlk cinseligimdi Yorumla Yasamsızım +1 yıl Önce girdin ramazan boyunca da sulandın öyle mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Yasamsızım +1 yıl Demek ki ilk ilişkin büyük zevk vermiş sana ve sen bedenen istemiş durmuşsun yoksa sanmıyorum o kadar sulanma olacağını Yorumla Soran +1 yıl Demeki yine yapcaz ramazan bitti ya Yorumla Yasamsızım +1 yıl Tamam adres ver gelip peçete falan tutalım tövbe ya ne güzel sevindim sizin adınıza Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimle girdin ilişkiye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Manitimle çok güzeldi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boşaltmadıysan olur çok fazla hem de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O olabilir bak belkide ondandir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evli misin? Yorumla Soran +1 yıl Bekar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Laflasak olur mu Yorumla
hammzza11 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çok mu giriyorsun iliskiye 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yok ilk iliskim Yorumla hammzza11 +1 yıl Hmm doymamissin demekki doyuramamis Yorumla Soran +1 yıl 😐🥺yapcaz yarın Yorumla hammzza11 +1 yıl Ooo keşke bende bulsam senin gibi birini Yorumla Soran +1 yıl Bulursun kızdan ne çok şey var Yorumla hammzza11 +1 yıl İlan verdim yine yok Yorumla Soran +1 yıl 😐😐😐 Yorumla hammzza11 +1 yıl Yazsana bir şey soracam Yorumla
Etox523554 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Onlar nereden biliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abdest sık sık aliyordum habire habire duş niye alıyorsun diyorlar Yorumla Etox523554 +1 yıl Anladımm Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sana erkek lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var gerek yok erkeğim ramazandan sonra yapcaz Yorumla Sinan_ist +1 yıl Eniştenin beline kuvvet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evli misin 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Bekar Cevap sahibi +1 yıl Gün içi ilişkiye girip, akşam ıslanıyor musun anlamadım Soran +1 yıl Yaşadıktan sonra oldu cinselikten önce hiç sulanma yoktu Cevap sahibi +1 yıl Bir kez yaşadın sonra sulanmaya mi basladin Soran +1 yıl Evey Cevap sahibi +1 yıl Değişik, sanırım vajina istiyor Soran +1 yıl Evet öyle Cevap sahibi +1 yıl Neden bi daha yaşamıyorsun Soran +1 yıl Ramazan girdi bitti şimdi yine oruç tutarken mi yapsaydik Cevap sahibi +1 yıl İftar sonrası Soran +1 yıl Cikamamki disariya Cevap sahibi +1 yıl Niye ki, 20 dk araba içinde olurdu Soran +1 yıl Arabası yoki Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Her islanmadan sonra duş almana gerek yok, ama islandiktan sonra kendini tatmin ediyorsan orası ayri tabi
Ediyorum
Cinsel iliskide tatmin olmuyorsun anlaşılan, ilişkiden sonra surekli kendini tatmin etme isteği olduğuna göre
Yooo oluom
Evli değilsin demi
Değilim ondan böyleyim ya zaten her zaman. Yapamiyorsinki
Yaptıktan sonra da fark etmiyor sende anlaşılan, doyum yok
1 kere yaptım normal degilmi 40 50 gün olmuş yapmayali
Ya cinsel ilişki sonrası deyince, aynı gunde n bahsediyorsun zannettim. İki aya yakın olduysa senin kuruman anormal olur zateb
He iyi ozaman yani
Sadece bir kez mi yaşadın
Evet
Neden bu kadar ara verdin peki
Ramazan girdi araya
O zaman devam artık
Sende sizinkilere deseydin damadinizla evlilik öncesi on hazırlık yapıyoruz ondan dolayı da cok terliyoruz falan filan diyeydin 😀
Ne güzel işte tekrar yalamak için yeterli bir sebep 🤤
Vajinan istiyor artik iste bundan sonra oyle olursun
Anlamışlar kudurduğunu 😂
😐 eversinler benj
Git bul birini canım sende 😂
Yoki 🥺😥hepsi ıssız gucsuz
İşli birini bul sende 😂
Onlarda bakmıyor bana 🥺
O zaman yapacak bişi yok bekliceksin
Seks yapicam
Yap bul birini
Var manitam ama evlilik yok
O zaman beklicen yapacak bişi yok
cinsel ilişki seni tatmin etmiyor demek ki
İlişkiden sonra oldu 😐ramazan önce yapmıştık sulaniom
çok istekleniyorsun ondan
🥺ilişkiden önce bukadar sulanmadim tadinimi aldım artık ben
evet tadını aldın. hep istersin artık
Geçmiş olsun bana
ne olacak ki gene yaparsın
Yani
Ramazan boyunca seks mı yaptın
Hayır öncesi yaptik
İlk cinseligimdi
Önce girdin ramazan boyunca da sulandın öyle mi
Evet
Demek ki ilk ilişkin büyük zevk vermiş sana ve sen bedenen istemiş durmuşsun yoksa sanmıyorum o kadar sulanma olacağını
Demeki yine yapcaz ramazan bitti ya
Tamam adres ver gelip peçete falan tutalım tövbe ya ne güzel sevindim sizin adınıza
Kimle girdin ilişkiye
Manitimle çok güzeldi
Boşaltmadıysan olur çok fazla hem de
O olabilir bak belkide ondandir
evli misin?
Bekar
Laflasak olur mu
Çok mu giriyorsun iliskiye
Yok ilk iliskim
Hmm doymamissin demekki doyuramamis
😐🥺yapcaz yarın
Ooo keşke bende bulsam senin gibi birini