Cinsel ilişki esnasında vajinanın aşırı ıslanması hazzı azaltıp, hiç kaybına yol açar mı?

ɾҽժ_աօʍɑղ😘
Cinsel ilişki esnasında vajinanın aşırı ıslanması hazzı azaltıp, hiç kaybına yol açar mı?

ɾҽժ_աօʍɑղ😘
Aşırı ıslanma da bana göre bir sorundur ama tahammül edilemez bir durum değildir. En fazla arada bir silip kurulamak gerekir hepsi bu. Seks yaptığım aşırı ıslanan kadınlarda his kaybı gibi bir olaya hiç şahit olmadım.
Fazlaca tahrik olmaya işaret eden bu durum, biyolojik değil ama psikolojik bir soruna bağlanabilir. Özellik fazla isterik , iştahlı ve ateşli kadınlar, daha giysilerini çıkarmadan bile sırılsıklam olabilir.
Erkeğini fazlasıyla isteyen, onun olmadığı anlarda bile kendini tatmin etmek isteyen kadınların çoğunda rastlanmaktadır.
Sevgilerimle 🌹
Bence etmez.. yani fazla azruladığını ya da fazla isteği olduğunu gösterir kadının, ama yine de en güzeli tabi ki de doktora gitmek ve sormaktır.. ayrıca bence ıslanması daha iyi olur diye biliyorum. rahatlık açısından.
Cevap
9Cevap
Son derece sağlıklı olduğunun göstergesi. Seks esnasında penis içinde çok rahat hareket eder.
Hayır, tam tersine her iki taraf için de müthiş keyifli ve zevkli saatlerin habercisidir.
Benim en çok sevdiğim şey bol ıslak olması kötü koku varsa sorun var oral esnasında çok motive ediyor oradaki sıvı
Eğer ilişkiden önce bu olursa büyük bir sorundur
Çok kaygan da iyi olmuyor ama bu bir sağlık sorunu mu bilemiyorum
Bence asiri islanmak bir his kaybi , veya farkli sorunlara davetiye cikarmaz. Aksine bu her iki partnerinde avantajina.
İyy cıvık cıvık jdhdh
Gayet sağlıklıdır
etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?