Dün bir kızla tanıştım ve yattık. Kız eskort değil ama benden hariç birileriyle de yatmış. Benle bile yeni tanışıp sabah oturduk evde. Fime baktık, kahve müzik falan sonra gece yattık. Ama korunmasız yaptım ve bu benim ilkti napiyim aklıma gelmedi ki almak. Bu işte iyi olduğumu fark ettim. 10-15 dk aralıksız gir çık yaptım ve kızın her yerinden su geldi yine de boşalmadım. Zevk alıyordum ama boşalmadım awk. Kız çok içmişti başı döndü falan ve onun iş bittiği için devam etmedik. Ulan mastürbasyon yaparken 1 dk sürüyordu ve korkuyordum bir gün seks yaparsam ne olacak diye sksnsjs ulan miss gibiymişim awk. Kız haftaya yine gelecek yanıma. Sizce aids olmuş muyumdur ve korunmaya gerek var mı bu kızla bir dahakine?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kızın önceden verdiği adamların birisinden aids kaptıysa sanada bulaşır
Kanka kız 18 yaşında ve ne biliyim o da dikkat etmiştir sanırım awk olmayım diye demi?
O istediği kadar dikkat etsin birlikte olduğu adamlardan biri taşıyıcıysa herkese bulaştırır
Peki bu kızla sonraki ilişkilerimde takayım mı sence ve zevk alır mıyım ki takarsam?
takarsan pek bir şey anlamazsın seksten bende takmıyorum
Durex yok ötesi falan işe yaramaz mı ve aids olursak seksten bir şey anlasak ne olacak abi hasta olursak ya?
aidsi kapmamanı önleyecek ilaç var ismi PrEP seks yapmadan önce ilacı belirli dozlarda içiyorsun korunmasız ilişkiye girince karşındaki kadında aids olsa bile ilaç koruyucu etkisi sayesinde sana bulaştırmıyor virüsü türkiyede pek yaygın değil bilen kişi sayısı çok az
Eczaneden mi alıyoruz?
Bir doktora danışıp ondan sonra eczaneden alıyorsun reçete ile sanırım
Hak etmissin insallah kapmissindir
Ona sen mi karar veriyorsun?
Yaşın çok mu erken?
İlginiz galiba
21
Tak sonra hamile kalır görürsün
Kalsın evlenirim bununla dkdndjd ama sorun o değil hasta olur muyum?
Olma ihtimalin yuksek. Belirti göstermiyor bazı kişilerde. Uzun süre geçer ilerler hastalık çok sıkıntılı
Şimdi oldum mu yani? Sence kız haftaya gelince kıza sorayım mı kondomsuz yaptık ama falan diye?
Onun ilişkisi olmuş mu önceden onu sor
İhtimali ancak öyle hesaplayabilirsin
olmuş söylemişti
bu arada bulaşma oranı 1000 de 3 müş. Kondom kullanmasam da olur sanırım çünkü kız eskort değil şey değil
Önlem almak önemli. Geri dönüşü olmayan durumlarda kondom kurtarıcı
1 damla sperm girse sıkıntı
diyorum ki bu kız hamile kalsın evlenirim sorun yok :)