doğulu erkeklere ön sevişmenin anlam ve önemini anlatan kitapçıklarımız
yarın
tüm
bayilerimizde
yarın
tüm
bayilerimizde
Ön sevişme yapmak erkeğin doğulu veya batılı olmasıyla değil sekse bakışıyla alakalı bir konudur. Kimi erkek sadece gir çık yapıp boşalmayı seks olarak görür. Kimi erkek uzun öpüşmeler, karşılıklı okşamalar, oral seks, sertlik ve küfürlerle süslenen, poziston zenginliği olan, sınırları zorlayan cinsel aksiyonlar olmadığı sürece yaşadığı şeye seks demez. Elbette ki ikinci örnek en idealidir benim için.
Hic sanmiyorum direk bacaklari ayir ustune cik olur yani hic kibar davranip on sevisme dokunuşlar iste guzel sozler ve ayni zamanda kadina da sans verip o da istedigi merak ettigi ya da dokunusu opmeleri sana yapmasi zevk almasi gibi... Seyler akillarinin uclarindan gecmez
AP Tal faşist. Dam yalamak karşındakinin ailesinin geldiği yerle alakalı degil, iç güdüler, tutkuyla alakalıdır. Her batılı erkekte bunu yapar diye bir şey yoktur, her doğulu da bunu yapmaz diye bir şey yoktur.
Olmayan beynini S2m senin
Cevap
26Cevap
Hayır yapamaz doğulu erkekler ne oral yapar ne yaptırır ne ön sevişme yapar ne yaptırır tek bildikleri şey çıkartmak azıcık bir şey kendilerini elleriyle bir şeyler yapıyorlar ereksiyon ediyorlar daha sonra da gidiyorlar ve giriyorlar başka yaptıkları hiçbir şey yok bildikleri tek pozisyon misyoner iki dakkada boş alıyorlar zaten daha sonra kalkıp duşa gidiyorlar duygu yok bir şey yok hayvan gibi yani bunun yerine evlilik yapmaya gerek yok seks için oyuncaklar var değil mi git onu yap.
Kürt erkeği değilmişim vay be. Ön sevişmeyi uzun tutan ben, partnerimin zevkini kendimden önce düşünen ben doğulu değilim ya o zaman. Sen tanımı yapmışsın zaten.
Doğuluyum eşime oral da yapar her yerini yalar bakarım bütün erojen bölgelerini uyarırım ön sevişmeye önem veririm kadınımı mutlu etmicem de kimi edicem sen kötüsüne denk gelmişsin
Çok saçma bunu doğulu olmakla ne alakası var.
Sana ön sevişmenin kitabını yazarım.
Şuradan sanal seks yaptığım kadınlardan 1 tane beğenmeyen olmadı ki detaylı anlatırım herşeyi
Onlar hakkında çok fazla ön yargılı olmak istemiyorum..
Çok fazla ön yargılı mi?
Çok iyi sevişiyoruz bence, en azından ben öyle sevişiyorum😂
Bu yöreye göredegilkişilerin kendi arzukaraktertecrubelerine baglı
Niye biz tohumlukmuyuz ya neyse şimdi biseyler diycem olmiycak
Neden doğulular insan değil mi seks yapamıyor mu sanki
Hayatında yapmayacağın o sevişmeli seks yaparım doğulu olduğuma şaşırıp kalırsın
Bunun doğusu batısı mı var? 😂 😂 İnternet çağındayız. Şu kafalardan Bi çıkın ya
Bence emin konuşma, ön sevişmede orgazm olan insanlar tanıyorum 😂
Doğulu erkekler ön sevişmesiz direkt malı içeri sokmanın pesindelirler
Bahdhajdhajjs çok güldürdün ayyyy
Yapar nereli olduğuyla alakası yokki
Sevişene sormak lazım
Doğulu erkeği niye buldun ki? :D
Ön sevişme çok önemli seksin tuzu biberidir
ben doğulu bir erkek.
gel sana on sevişmeyi öğretim
Sende sevişenle yap kanks
Ününü duydum bana özelden yazsana 😂
Ne anlar o daha konuşamıyor bile
Sende * olsaydı anlardın neden doğulular zndjdje
Sensin
Gelse anlat şimdi bxhdh
Bebelere laf anlatamıyorum ben anlisen bramin
Haa cok pardon mami mi istiyorsun sen , ağzına verecek çokta ramazan falan anlamazsın gerçi de neyse sen anlamış gibi yapayım ben.
bala xwe bidin karsaziya xwe
Xwezî te kariba bi kurdî biaxivîya bila wekî te baya.
Ez zimanê te dizanim, ez çêtir dizanim tu çi yî
Ez çi me? 😁
Tu serê gîha yî 😂
Serê ga di tekim 😁😁😁 tu kurdî çima ji kurda xeber didî law nema min xeberên pis ji tera bigota 😁😁😁
Ez hez dikim bi kurdî biaxivim😂
Ma min wî got 😁😁
Sana mahoları mı düştü
olgun severmisinnnn
Yapar yapar
yazik sana o zaman
neden önyargılısn
Hayir benim gibi yapamazlar
Kitabi kaca birakirsin
Şu an oyle bi sevisebilrm kiii
Sanmıyorum :D
Yaşamış gibi bir durumun var. Xndjd
@1DiyarbakirEfendisi Susar mısın sayın kürt.
Eee de gel sen konuş türd.
@1DiyarbakirEfendisi TÜRKiye
Bunu kendine soyle anonim hanım
Bilmem yapar heralde
Yapabilir galiba
Yapar
Yok be