G noktası genelde saat 11 yönünde ve dış duvara yakın olduğu için açı ve sürtünme hızı çok önemlidir. eğer bamya pipi değilseniz her türlü ulaşırsınız oraya. ama su net üsteyken orgazm olmaları büyük penisler için geçerli değildir... çünkü öyle bir durumda bırak orgazm olmayı üstte olmayı bile istemezler tabi her kadin icin gecerli degil bu da..
kadınların üstte olup gövdelerini geri verdikleri pozisyon bu açıyı yakalamaya çok müsaittir. jokey pozisyonuda dedigimiz cowgirl hem penisi tümden hissetmeleri hemde kalçalarını bu sırada öne arkaya sürttürmelerinden klitoris deli gibi uyarılır ve foşur foşur orgazm olurlar.
veya kadınların sırt üstü yatarken beline yastık koyup sizin de gövdenizi geri vererek oturduğunuz pozisyon da buna örnektir.
kadın kendini ve bedenini tanıyorsa zaten her pozisyonda orgazm olmayı becerecektir çok beceriksiz değilseniz. tecrübeli bi erkek için farketmeyen pozisyondur.
sadece iki parmağınızla bile bi kadını saatlerce zevkten bağırtıp boşaltabilirsiniz.
tutku lazim arkadaslar tutku tutku varsa ucurtur ucarsiniz...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadın erkek eşit birisi aktif olunca diğeri pasif olabilir, tabidirki herkes elinden gelenin en iyisini yaparsa o ilişkiden herkes nasiplenir, tek pozisyona takılmadan tüm pozisyonları deneyip en uygun pozisyonda ilişki olursa herkes karlı çıkar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok zevk pozisyona bağlı olan bir şey değil zevki tamamen tutkuya bağlı olan bir şey sürekli aynı pozisyonda kadının yukarda olduğu pozisyonda kadın daha çok zevk alacak diye bir şey yok sevgi tamamen tutkuyla bağlı yani seks yaparken hissedilen O fevkalade duyguya
20 Yorumla
+1 yılPozisyonun sertligine gore degisir benim zevk almam...Doggy de o yogun baski ve sertlik beni delirtir..
Ama cowgirlde de partnerimin bana teslim olmuş olması beni delirtir..
Cowgirlde partnerim çok zevk alinca kendini daha fazla öne çikarmasi tarifsiz..62 Yorumla- +1 yıl
Doggy ve anal beni benden alıyor
+1 yılGenelde öyle olur.
Kadının üstte olduğu pozisyonlarda G noktasına ulaşılması daha kolaydır.
Bu yüzden vajinal orgazm da daha kolay olur.91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hayır. Eşit olabilir bazen ama daha çok diye bir şey diyemem. Kadın üstte olunca ne kadar olursa olsun diğer pozisyonlar kadar sert ve hızlı olunmaz. Ayrı bir zevki var mıdır evet. Yapılmalı mıdır, kesinlikle. Benim için her pozisyonun ayrı bir yeri vardır.
Üstte olunduğu zaman sadece hızlı hızlı git gel yapmaktan ziyade içinde gezdirmek, kegel kasını sıkıp bırakmak, cinsel organlarını dans ettirmek güzel olacaktır.. Sonrasında olabildiği kadar hızlı devam etmek, partnerininde kalçalarından seni desteklemesiyle oluşan ritimle çok zevk verebilir. Ama daha çok diyemem.80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Hangi pozisyonda g noktasına daha çok ulaşılıyorsa o zaman zevk alırız bu genelde doggy olur, pozisyon başarılı yapılıyorsa tabi...
87 Yorumla- +1 yıl
Kadın üstte olup kendini geriye doğru vererek gitgel yaparsa g noktasının maksimum uyarıldığı pozisyonlardan biridir. Hatta o pozisyonda penis başı rahim ağzına dayanarak acıyla zevkin karıştığı o harika formülü üretir
- +1 yıl
😊 Prone bone?
- +1 yıl
Çok ısrar ettin. Doggy yapalım, seni üzmeyelim
Ben üstte olduğumda daha kolay orgazm oluyorum ama doggy pozisyonunda kuruyken girince de çok zevk alıyorum 😅 genel olarak zevk alıyorım ama üstteyken o zevk bir başka oluyor
109 Yorumla- +1 yıl
Evet sanırım kadınlar ustteyken iyi hissediyor. evliler de aynı bekar lar dimi?
- +1 yıl
Mesela evliler daha cesur olur daha çok tecurbe eder... evliler daha iyi karar verebilir gibi geliyor bana. bazen de bekarlar daha cesur diyorum... ayy neler konsuuyrouz böyle 😀
- +1 yıl
Evli değilim ama bende cesur olduğumu düşünüyorum :) evlenince eşinle sanki monotonlaşmasın diye bir çaba gibi geliyor bana.. yani evli kişilerin fantezisi bana motonlaşmaması için bir çaba gibi gelirken bekarların fantezisi tamamen zevk için yapılan hayatın tadını çıkarmaya çalışan kişi olarak geliyor :))
- +1 yıl
Valla. super teşhis.. burada bir iki farklı düşünen yaşayan insna tanidim mutlu oldum aslında.. ama. genelde evlilkler öyle.. burası Türkiye.. yine o çabayı gösteren çiftler bence şanslı.. tamamen birbirinden vazgeçmiş çiftler de var. sizin adınıza sevindim yaa iyi ki bekarsiniz valla 👍😀
- +1 yıl
Bir zamanlar evliydim.. sanırım ilsikiler hakkında bilmediğim pek bir şey kalmamış. tabi yeni şeyler de. ogreniyorum hep.. burası çok samimi ortam degilmi.. nasılsa sanal nasılsa yabancı diye herkes dökülüyor
- +1 yıl
Hahha evet fark ettim.. çok özgür ortam dimi? Daha özgür yazmak istersen takip at👍
+1 yılPenetrasyon açısından evet.. Daha derinlere ulaşır çünkü ve şiddetini de kendi ayarlayabilir kadın..
Ama zevki sadece bundan ibaret saymayan, mental olarak da zevk almak isteyen kadın, erkeğin gücünü hissettikçe çok daha cezbolur..10 YorumlaKonumdan ziyade içinde uzun süre kalır sağlam becerilirse kadın daha fazla zevk alır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişir o yaa. Ben altta olmayı seviyorum mesela erkeğin bana hükmetmesi daha cok zevk veriyo. Ama yatakta erkeğe hakim olmak isteyen bi kadın üstteyken daha cok zevk alır
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen alttayken daha çok zevk alıyorum özellikle de bacaklarımı kapatıp yüz üstü yatıp kalçamı birazcık kaldırınca
61 Yorumla- +1 yıl
Prone bone yani
+1 yılBazen extra zevkli oluyor ama daha çok o anki hislerle ve partnerimle olan ilişkimle ilgili
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız olarak ilk yorumu ben yapayım:))
Hayır sürekli üstte ve altta değil degişilemli yani71 Yorumla- +1 yıl
Bilen başka
Bu kadının o anki durımuna göre değişir bence her zaman üste olmak istemiyor kadınlar. Ahh kadınlar anlaması bir okadar kolay ama nedenleri anlamak imkansiz kadınlar.
00 YorumlaHamleleri kendi yöneteceği için sanırım zevki olumlu yönde etkiler, beğendiği hareketin üstüne gider diye düşünüyorum. Bu da iki tarafın da aldığı zevki katlar
60 YorumlaBence kişiye göre değişen bir durum bu. Herkes üstte olmaktan aşırı haz alacak diye bir şey yok.
20 Yorumla
+1 yılKadına göre değişen bir durum olabilir bence. Çünkü; herkesin sevdiği durumlar farklı. Önce tanıyıp, bilmek lazım gibi geliyor bana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet daha fazla alır çünkü her gidiş gelişte g noktasını uyarır
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen o anki duruma bağlı bir algı diyebiliriz. Kimisi için çok sönük kalabilirken kimisine göre çok zevk veren bi pozisyondur
00 Yorumla Kadınlar genelde yatakta pasif kalmayı seviyor. Sadece üstte olmak ya da sadece altta olmak bir yerden sonra sıkıcı bir hal alır.
00 Yorumla
+1 yılHerkes usta herkes ilişki yaşamış 😄 şasirtici bir sekilde okuyorum
10 YorumlaBazen bulunduğun ortama göre zevk aldığın pozisyonlarda değişebiliyor
70 YorumlaKadının zevk alması tamamen erkeğin performansına bağlı üstteyken rölanti de demektir.
00 Yorumla
+1 yılEvet bu pozisyon kadının haz aldığı pozuzyonlzrdan bitanesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ustte hakimiyet kurma istekleri oluyor ama altta da olduklarinda sorun etmiyorlar
00 Yorumla Doggy pozisyonunda G noktasına ulaştığı için En iyi zevki bu pozisyonda alır
00 Yorumla
+1 yılkadınlar genelde altta zevk alır istisna olarak üstte
00 Yorumla
+1 yılBence altta olduğunda, erkeğine teslim olmuş bir şekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Elbette hayır. Misyoner onlar için en mükemmel zevk pozisyonudur
00 YorumlaBen alttayken daha çok alıyorum
91 Yorumla- +1 yıl
Kesınlıkle
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. zevk pozisyona bağlı olan bir şey değil o anki ilişki yaşayan kişilerin becerisine bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay vay seks uzmanları 🤣
Kadının sevdiği pozisyonu olunca zevk olur üstte olsa odur altta olsa da odur.. :P00 YorumlaKontrol kendindedir ve daha derinde hisseder
50 Yorumla
+1 yılBen seviyorum. Kadın üzerimde hareket ederken çok Seksi gorunuyor onun göğüslerinin sallanmasını izlemek ve yüzundeki ifadeyi gormek beni mutlu ediyor
00 Yorumla
+1 yılTamamen uyuma bağlı aradaki iletişim ilişki iyiyse hepsi keyif verir.
00 YorumlaErkek işi biyorsa kadın iki büklüm bile olsa zevk alır:)
00 Yorumla
+1 yılErkeğin aletini tamamen içine alabildiği için en çok zevk alacağı pozisyondur
00 Yorumla
+1 yılKadın olmayanların kadınlara sorulan sorulara ahkam kesmesi çok saçma değil mi?
00 Yorumla
+1 yılDoggy de daha çok zevk alıyorum
93 Yorumla- +1 yıl
İşte bu
- +1 yıl
Carparak demi yumurtalar.
- +1 yıl
Bende dogye bayılıyorum
+1 yılevet ben her zaman üstte olurum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Hepsini deneyip yerini belirlemeli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Islanmakla alakalı bisey
00 YorumlaAltta olduğunda daha zevkli
00 YorumlaKonturol onda olduğu için evet
00 YorumlaKadına göre değişiyor bu konu
00 YorumlaKesinlikle hayır adım altta olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bariz bi sekilde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılAltta
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları görünce bakire olduğumu öğrendim 😂😂
012 Yorumla- +1 yıl
Niye zarinmi dikildi kendiliginden
- +1 yıl
Aynen öyle oldu Herkes ne kadar cok cinsellik yaşamış meger Bende marjinalim biliyorum diyordum😂
- +1 yıl
Davul saglam tokmagin degmedigi yer kalmamis
- +1 yıl
Tokmağı görmek istermisin peki 😄
- +1 yıl
Davuluna sokarsin
- +1 yıl
Senin davulda yer vardır Onu denesek😉
- +1 yıl
Anneninki bosmus once onu dene
- +1 yıl
Senin anan seni doğurmuş ama keşke o gece başım ağrıyo deseymiş
- +1 yıl
Keske
- +1 yıl
Bak sende keşke diyorsun
Kaderine küs 😑 - +1 yıl
Sagol beyfendi
- +1 yıl
Sende conim 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki ya iki taraf da erkekse? :p
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakimiyet sevenler için evet
00 Yorumla
+1 yılBence zaman zaman değişir bazen üstte bazen altta
00 Yorumla
+1 yılBence evet
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir ama her pozisyonda alınır
00 Yorumla
+1 yılReis bu kadının adı ne hangi film bu
00 YorumlaEvet öyle klitoris teması fazla olduğu için
10 Yorumla
+1 yılDeğişir kadınına göre
00 YorumlaZina günah🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Haram
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Evet en sevdiğim
00 Yorumla
+1 yılÖyle diyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (4)