Cinsel Yaşam Kadın ilişkide altta mı üstte mi daha fazla zevk alır? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Kadın ilişkide altta mı üstte mi daha fazla zevk alır? Cevapla İlişki Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadın alttan almaz hiç bir zaman hep üste çıkar. 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hsjsjcjf Yorumla
Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Altıma alıp ezersem zevk alırım üstte ise ziplatirim 1 0 Yorumla
özgeeeben Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Ikisininde zevki başka olur 2 2 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Wooow en iyi cevap Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Evli misin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Offf bi erkegın kucagında zıplasam keskee 2 4 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hahaha bu kadar netsin. Zıpladın mı hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl En son ne zaman Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yaşın kaç? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üstte olmak daha zevkli 2 3 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Tecrübe mi fikir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tecrübe Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İlişkin var mı şu an Yorumla
ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Üstte 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sadece düşünce mi tecrübe mi? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl altta ezilmek 3 16 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hımmm üstte kontrol sizde olmaz mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkeğin yonlendirmesi daha zevkli Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Erkeğin baskın olmasını seviyorsun ilişkide o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yaşın doğru mu bunu tecrübeye dayanarak mı söylüyorsun yoksa genel fikir mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tecrübe Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yaş? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23, çok tecrübem de yok sadece altta daha çok hoşuma gidiyor Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Partnerin hangisini istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2-3 kere tek yaptm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl değişiyor spontane Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl şu an düzenli bir ilişkin var mı Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Tek gecelik miydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tek gecelik bir kere yasamistim Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Woooow gizli olmasan hikayeni merak ettim Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Anlatsana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üstte 2 24 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kontrol sende olduğu için mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hımmm bunu tecrübe mi söyletiyor yoksa sadece düşünce mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tecrübe Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Partnerlerin hangisini istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilimle uyuşamıyoruz bu konuda o benim alta geçmemi istiyor Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Erkekler kontrolün kendinde olmasını ister kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 28 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kimin dediği oluyor genelde iş üstte mi altta mı oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim dediğim Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hahahha senden korkulur desene. Hiç başkasıyla böyle ilişkin olmuş muydu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sadece bu sevgilinle mi cinsellik yaşadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bekaretini sevgilinle bozdun o zman. Ufukta evlilik var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Aynı evde mi yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ayrı Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ailenle mi tek mi yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İstanbuldasın kesin😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bursa Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hımmm harika bir şehir memur musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadın alttan almaz hiç bir zaman hep üste çıkar.
Hsjsjcjf
Altıma alıp ezersem zevk alırım üstte ise ziplatirim
Ikisininde zevki başka olur
Wooow en iyi cevap
Evli misin
Offf bi erkegın kucagında zıplasam keskee
Hahaha bu kadar netsin. Zıpladın mı hiç
Evet
En son ne zaman
Yaşın kaç?
Üstte olmak daha zevkli
Tecrübe mi fikir mi
Tecrübe
İlişkin var mı şu an
üstte genelde daha çok zevk alır
Üstte
Sadece düşünce mi tecrübe mi?
altta ezilmek
Hımmm üstte kontrol sizde olmaz mı?
erkeğin yonlendirmesi daha zevkli
Erkeğin baskın olmasını seviyorsun ilişkide o zaman
evet
Yaşın doğru mu bunu tecrübeye dayanarak mı söylüyorsun yoksa genel fikir mi?
tecrübe
Yaş?
23, çok tecrübem de yok sadece altta daha çok hoşuma gidiyor
Partnerin hangisini istiyor
2-3 kere tek yaptm
değişiyor spontane
şu an düzenli bir ilişkin var mı
Tek gecelik miydi
tek gecelik bir kere yasamistim
Woooow gizli olmasan hikayeni merak ettim
Anlatsana
Ustte daha cok zevk verir
Üstte
Kontrol sende olduğu için mi
Evet
Hımmm bunu tecrübe mi söyletiyor yoksa sadece düşünce mi
Tecrübe
Partnerlerin hangisini istiyor
Sevgilimle uyuşamıyoruz bu konuda o benim alta geçmemi istiyor
Erkekler kontrolün kendinde olmasını ister kaç yaşındasın
28
Kimin dediği oluyor genelde iş üstte mi altta mı oluyor
Benim dediğim
Hahahha senden korkulur desene. Hiç başkasıyla böyle ilişkin olmuş muydu
Nasıl
Sadece bu sevgilinle mi cinsellik yaşadın
Hayır
Bekaretini sevgilinle bozdun o zman. Ufukta evlilik var mı?
Yok
Aynı evde mi yaşıyorsun
Hayır ayrı
Ailenle mi tek mi yaşıyorsun
Tek
İstanbuldasın kesin😎
Bursa
Hımmm harika bir şehir memur musun
Değilim
Kadınlar kucakta olmayı sever