Konuşmadığım erkek kalmadı resmen rahat bi 30-40 vardır. İlişkim vs olmadı tabi bakireyim ama öyle sanaldan falan çok flört vs sevgili konuştuğum oldu. Öpüşmekten ilerisine gitmedim. Erkekler böyle bir kız hakkında ne düşünür? Evlenir miydiniz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Burdaki erkeklerin hangisi düzgün ki bu soruyu yargılamadan cevaplasın 😅
Ama bana sorarsan eger sever ve güvenirsem sevgilide olurdum evlenirdimde benden önceki hayatı onun hayatı beni o kadar çok ilgilendirmez ben yoktum sonuç olarak
En mantıklı yorumu sen yaptın ha şöyle bi bakiyom da
Mantıklı olmak için yapmadım ki olması gereken o yani şimdi benden önce 50 sevgilisi olsa ne olur olmasa ne olur sonuçta ben hayatında yoktum ve tanımıyodum istiyosa 1000 kişiyle konuşmuş flört etmiş olsun benden önceki hayatı
Ve bunuda ilk ondan duymak isterdim ki daha sonra birisi gelip bak bu böyle yapıyodu dediginde evet haberim var biliyorum ve benden önceki hayatıydı seni ne ilgilendirir diye agzını yüzünü yamultmak için
Ya genelde kızlar bunu saklar ama ben saklamak istemiyorum yani konuştum evet sonuçta doğru kişi kimse onu ariyodum illa ki çapkın bi kızım ama sevgilim dediğim kimseye de ihanet etmedim şu zamana kadar.
O zaman milletin ne degini boş ver ne güzel işte dogru birisin dürüst birisin ben cidden saklanmasını istemem daha sonra başkasından ögrencegime hayatıma alcagım kişiden ögrenmek isterim ki duydugumda cevabını verebilmek için yargılama için degil hepimiz doğru kişiyi bulmak için birileriyle konuştuk ha bula bildikmi daha nasip olmadı inşallah bir an önce bulup yaza dügün yapmak ama bakalım
Keşke senin gibi dürüst birisiyle karşılaşabilsem bende ne güzel olurdu ama nasip işte
Karşılaşırsın umarım
Begenmezler ki beni 😅 mesela gizliden çıksam sende begenmezsin konuşmasın bile benimle 🤣
Ahah hem ye ye haltlari sonra alir misiniz beni diye sor nah aliriz evde kalican kudur
Sen alma zaten
Lan param olsa kapimda yatardiniz
Babadan zenginim
İşte bakirelik tabusuna takılanların okumasi gereken bir soru. Bakire ama 30-40
Ne çoğu sanal zaten
Evet evlenirdim benimde flört fazla oldu önemli olan 50 kisiyle ayni anda konusup karaktersizlik yapmak bence
Benim hic sevgilim olmadi kafam rahat cok fazla sevgilisi flortu olan kizlar cok garip geliyor bana davranislari falan
Hayır sen artık bu toplumun sevgilisi olmuşsun halka adanmış birey sana saygı duyuyorum
İyi de 30 u 40 i da sevgilim değildi ki
Yaşın genç bu sayılar sana vız gelir
Evlenirdim hatta ben ilerde eşim baskasiyla ilişkiye girmeyi isterse bunu desteklerim de
Yani herkesin flörtü var.. onu sevdiysem ve onun da beni sevdiğine inandıysam evlenirim..
Elbette seviyorsam evlenirim geçmiş önemiyok yeteri geçmişin gölgeleri ilişkimize yansıması yeter
Biz daha fazlasını yapıyoruz o yüzden önemli olan Evleneceğin kişiye yanlış yapmaman
Normal çok aşırı ilişki vs yapmadı isen yakınlaşma normal
anlatma sevgiline bunu sen doğru kişiyi bulmya çalışmışsın
Eşine bunu söylemeyeceğin bir şey bilmeyecek sorun olmaz
Dürüst olduğun için diğerlerinden on adım öndesin ✌🏻
Seninkinden fazla flörtüm oldu mesela genelde hepsiyle görüştüm ettim
Buluştum falan sonuçta sanaldan konuştum diyon nekdr sürdü en uzun flört ya da birden fazla kişiyle konuştuğun oldumu
Omur neden olmasın ayrıca sadece o kadar mı gerçekten
100 200 erkekle çıkanı var
Nasıl birini arıyorsun
bir şey olmaz okadardanda
Neden sanal peki real de niye istemedin yaşın kaç
Önemli olan bundan sonrası
Benim anca sanal oldu reel olmadi opusmedim bile
Hiç olmadı
Hayır
Bunları kimseye söyleme
Evlenmeyiz
Bende aynıyım