Evet özellikle zaten ters ilişki yaşarken bunların ikisini aynı anda kullanmak gerekiyor gerçekten doğru sonuç alabilmek için yani zaten şöyle düşünüyorum da prezervatif kayganlaştırmak için herhangi bir şey kullanılmadığı zaman sadece vajinanın kendi içindeki sıvı ile öyle mükemmel bir kayganlık olacağını düşünmüyorum ben çünkü plastik sonuçta ne kadar Islana bilir
Aaaayyy fenomenim gelmiş günaydınnn. Konuya gelelim evet kayganlaştırıcı jeller su bazlı olduğu icin bi süre sonra katılasiyor. Buda eğer kadın bu sürede ıslanmadıysa kadına daha çok acı veriyor. Kayganlaştırcının amacı sadece girişi kolaylaştırır. Gerisi kadının marifeti. Tembellik yapmayın hatunlar kendi kayganlaştırıcı nızı kendiniz yapın. 🥰 Tabi bazı hastalık halinde ıslanmayanlar var onlara önerim bebe yağı ilişki bitene kadar kaygan olur. Ben şahsen hep bebe yağ kullanıyorum. Prezervatif konusuna gelince onun kendi yağı üzerinde var zaten. İkisi bir arada kullanılınca camur gibi olur zaten.
Bir birine entegre iki ürün esasında. Şehir efsanelerine kulak asılmamalı. Kondom, ilişkinin kolaylaşması için gereken vücudun salgıladığı sıvıları yapısı gereği absorbe edebiliyor. Dolayısıyla birbirlerinin bütünlüğü sağlamak maksadıyla üretilmiştir. Sonuca bakacak olursak ikisi bir arada kullanılabilir. Kullanılmalı partnerimizin sağlığı, doğum kontrol gibi beklenmeyen durumları önlemek maksadıyla kullanın, kullandırtın...
Öyle bir şey yok. O bilgi yanlıştır. kayganlaştırıcıyla prezervatif uyumlu maddelerdir, birbirine tepkimeye girmez, zarar vermez. Hatta prezervatif erkeklerin zevk almasını azaltmakla beraber takmadan önce rezervuar ucun iç kısmına ve penis başına sıkılacak az miktarda kayganlaştırıcı erkeğin azalan zevkini artırmaya yardımcı olur.