- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani sen de dediklerine dikkat edeceksin o zaman biraz yapacak bir şey yok adam aklı adama bağırmışsın çünkü sana bir daha dokunmak öpmek yaklaşmak yok diye ne bekliyorsun ki yani onunda. bir gururu var demekki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSende artık alttan al artık istiyorum ben sinirden dedim onu de. Yani ben olsam böyle yapardım.
Bir erkeğe bu söylenmez ama evlilikte onun hakları var ona yasak konulmaz ki. Sorunlar biter her şey düzelir bu kez bu sözler karşı tarafı incitmiş olur gurur yaparlar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun, işte artistliğiniz sanki erkek sek. s olmadan yaşayamaz da siz ömür boyu yapmasanız bile tutabilirsiniz zihniyetine dayanıyor. Şimdi git burnun sürtsün. Umarım daha bir ay devam eder. Yastıklara sürtersin sen de 😉
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılAdam sonuna kadar haklı. Kavga anında söyleyeceğimiz şeylere dikkat etmemiz gerekiyor her ağzımıza geleni söylemek ciddi problemlere yol açar. Benim tavsiyem sen yanına otur öp sarıl özür dile kavga anında saçmaladığını söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılGeri itiyor kabul etmiyor beni. Elini tutuyorum çekiyor sarılıyorum geri gidiyor. Kaçmaya başladı
- +1 yıl
Nasıl bir ses tonuyla söylediysen adamın içine oturmuş ablacım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılKadın ruhundan anlamayan bir öküz daha. Burnun sürtsün ne yaa? Güzelim sen de gurursuz musun? Çok mu ihtiyacın var bu kadar sexe yani.. Yemek, içmek kadar acil bir durum değil sonuçta. Asıl onun burnu sürtünsün de seni özlesin ve inadından vazgeçsin. Adamın lafı beni buradan gerdi, sen nasıl sakinsin?
310 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı var. Kısaca ona sekse muhtaç gözüyle bakıp böyle bir şey söylediğimi düşünüyor o yüzden kızmış. Aslında gerçekten de öyle düşünüp söylemiştim.
- +1 yıl
Sexle insanları tehdit etmekte ne grzkli? Umarım kocası en kısa zamanda aldatır.
- +1 yıl
Her hata yapıldığın da aldatma olacaksa, en çok boynuzu erkekler yer. Malum, öküzlüğünüzle meşhursunuz. Bence o topa hiç girmeyin..
- +1 yıl
Her hata yapıldığında derken? Kafanın basmadığı buradan belli. Ben seks ile tehdit edilmekte ne dedim, her hata yapıldığında demedim. Sanki o boynuzu çok vurmuyormuşsunuz gibi, çok masummussunuz gibi konuşuyorsunuz, döktürmeyin isterseniz kimliklerinizi bana. Sus istersen, senin yüzünden hemcinsinlerinde yanmasın. 😉
- +1 yıl
Yanı az evli kadınla beraber olmadım ben sus istersen ☺️
- +1 yıl
Yaa bir sus yaa. Bir sus 🤦♀️ Benim 1 tane bile sevgilim yok, kimi ne ara boynuzlamışım. Hayır yani, eşin bir hareketine kızdığın da seni boynuzlasın mı? Kadın (nedensiz yere) böyle yaptıysa hatalı, evet! Ama kadın zaten yanaşmaya çalışmış, suçunu anlamış ki yanaşmış. Burnun sürtsün ne yaa? Bunun için aldatacaksa, umarım kadın da onu boşar. Ne meraklısınız aldatmaya bir bitin yaa..
- +1 yıl
Ne diyon kızım sen anca boş boş konuş. Benim birtane bile sevgilim yok diyor bide. Bu ülkede senin gibi 2-3 kadın iyi diye bütün kadınlarının iyi olacağını anlamına gelmiyor. seks ile insanları tehdit etmek ne kızım! Sanki muhtacız gibi hayırdır la. Dua Etsin kocasını tanımıyorum yoksa yarın mahkeme salonundaydı emin olsun.
- +1 yıl
Aldatacağına boşan zaten! Ayrıca 10 erkeğin 7 si penis yorumlatmak için sıraya giriyorken, çoğunuz muhtaç diyebiliriz. Merhaba dediğimiz an üstümüze çullanıyorlar. Kadın zaten barışmaya gelmiş, ne bu tavırlar? Adam onu hissettirmeseydi, kadın da söylemezdi. Ama sadece kadına odaklanmışsınız, ne yazık ki şaşıramadım, hoşça kalın..
- +1 yıl
Siz mi muhtaç değilsiniz? Ahahaha güleyim bari 😂 Daha 19 yaşındayım ve 100lerce erkek sadece onu bosaltmam için yalvardi. Ayrica kucumsemeye doyamadiginiz esk*rtlara bile cinsellik icin para yediren sizsiniz. Bu bile cinsellik konusunda genel olarak ne kadar aciz oldugunuzu gosterir. Artik okumayacagim bile, konusmaya devam et sen.
- +1 yıl
200 erkekle yatmış kadına dokunmak için bile üstüne para veren binlerce erkek varken, sana gelen ilgi ile kadına gelen ilgi kıyaslanamaz bile 😂 Konumuz nafaka mı? Ee haksız olduğunu anlayınca yörünge değiştirirsin tabii, bye 🤓
+1 yılAnlamsız bir malla evlenmişsin seks ile kadın tehdit etmek ne demek ama ya kadın istediği zaman istediği yerde istediğini elde eder saçma sapan şeylerden kuralsızlık ortaya çıkıyor boşan daha iyisini bulursun sevişmek sanattır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılE sen cilve yap uyandiginda ya da uyurken elini bir adamin penisine at bir yala op oksa sonra cok özledim ya de buna karsi koyamiyom de sende altini cikar ustune cik sonra pompake
00 Yorumla inanki adamın tam kalbinde vurmuşsun ona birtek şeyle yola getirirsin kocam yatmadan önce güzelce süslen yatağa gittiğinde ona yatak suprizi yap ancak böyle yola grlir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla evlisin ya yarı çıplak şekilde kucağına otur beklemediği anda sonra sürtünmeye başla özür dilerim vs hadi erkeğim de bu kadar
22 Yorumla
Soran+1 yılAy yok adam nuh diyor peygamber demiyor. Ne yapsam git diyor geri çekiliyor. Kabul etmiyor
Cevap sahibi+1 yılAbla zaaf noktasını biliyorsun dur kullan kadınlığını gerekirse çıplak dolas tüm gün eninde sonunda ikna olur
git sen yanii geri mi çevirecek sanki kocamsın istediğimi yapman lazım de biraz emir vererek konuş vahşi bir kurt misali erkeğini avla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Adamın kalbine hançeri saplamıssin erkeğe seks ve yemek konusunda sana bundan sonra yok dedimki erkeğin kadına olan sevgisi azalır
00 YorumlaSen bizi ne sanıyorsun ya hayırdır ayarını veriyor şu an sana. Ki emin ol adımı da o atmayacak sen daha sürünürsün yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güzelce konuş sinir halinde söylediğini bilsin özür dile illaki bir yerde o da inadindan vaz geçecektir...
00 YorumlaBenim eşim olsa göğsümde uyutmadan uyumam ah be gelecek eşim şu an ne yapıyorsun kim bilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılO da öyleydi çok da istekliydi normalde amma velakin bu olaydan sonra ne yaparsam yapayım hic yanaşmıyor geri çekiliyor
+1 yılAdam ne diyecekti yalvarsın mı istiyosun knk köpek olsun dimi
10 Yorumlaİlla mıç mıç olmak zorundamısınız hep , senide anlamadım amacın ne 🐍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Haketmissin öyle ceza vermeye kalkarsan sonucu bu olur
00 YorumlaSiz kızlar böyle erkeklerle nasıl evleniyorsunuz allah aşkına.
00 Yorumlaöpmek dokunmak sarılmak yasak! çocuk mu terbiye ediyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı sen adamın zayıf noktasını bulduğunu düşünüp kısıtlamaya kalmışsın az bile yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılÇayına ilaç at 😁😁 kudursun bak nasıl yanaşıyor o zaman hahaha
00 Yorumla
+1 yılKafkas dansı nedir yaw :) nerelisiniz siz azerbaycanmı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSon kes açık net konuş sonra da sen bilirisj de sende çekil uğraşma ya
00 Yorumla
+1 yılSeni aldatır sonra boşar aferin sana kendi saçmalıklarınla yuvanı yıktın
00 Yorumla
+1 yılKızım bune ln seks ile insanları tehdit ediyorsunuz. Ben olsam boşanırdım bile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Bu olayın sonunda seni mutlu edebilecek bir hareket yapabilir belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn zayıf oldugu zaman uykudaki zaman uyudugunda kucagına oturur öpmeye ve sürtmeye başlarsan o ereksyonla karşı koyamaz
00 Yorumla
+1 yılişte ceza konusunu yanlış belirlemişsiniz..
size ceza olmuş..00 Yorumla
+1 yılTatlım 250 gramın sahibi sensin merak etme eskisine döner
00 Yorumla
+1 yılEeee kendin kaşınmışsın 🤣
05 Yorumla
Soran+1 yılHemen geri vites yapar diye düşündüm normalde istekli biri çünkü. Şimdi yanaşmaya çalışınca itiyor geri çekiliyor hemen
- +1 yıl
Çivi çiviyi söker. Yarın git eczaneye sinegra al. Tekini güzelce ez, karıştır yemeğine içeceğine, bakalım zapt edebiliyomu 🤣 bu seferde sen aynını yap.
Soran+1 yılO ne peki bir şey falan olmasın adama :D ay yok ben bilmediğim etmediğim şeyi yapmayayım hem yine yapmaz o böyle bi irade görmedim ben ne yapsam olmuyor
- +1 yıl
Ereksiyon hapı. 48 saat etkili. Kazık gibi gezer valla 🤣
- +1 yıl
İrade mirada dinlemez o hapı yutunca
+1 yılKafkas dansı mi 😀 nabza göre şerbet vereceksin
10 YorumlaDayanamaz düt yakında.
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi 😂😂😂😂
sen git öp çok basit00 YorumlaAdam haklı. Vermezsen o dışarı da işini görür
00 Yorumla
+1 yılÇok çekici bir şey giyin yanına yat o kadar 🤣
00 YorumlaGozunun önünde soyun ve kendini tatmin et
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı beyler dağılın
00 YorumlaAdama helal olsun yapılması gerekeni yapıyor.
00 YorumlaUmarım başka karı bulur
00 Yorumla
+1 yılAldatma baslar yakında... sence omu senmi?
00 Yorumlaburada iş sana düşüyor biraz kur felan yap
01 Yorumla
+1 yılO zaman sen onu kışkırtacaksın
00 YorumlaKazdığın kuyuya kendin düşmüşsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemeseydin önce o lafı
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende böyleyim gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen yanasacan o zaman ablalarin efendisi...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılters psikoloji yap sdkşfksş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzlemişsindir öpülüp koklaşmadık ))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılne erkekler var şu dünya da ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne dediğine dikkat ediceksin
00 Yorumla
+1 yılBiz ne yapabiliriz?
10 Yorumla
+1 yılKocan seni bırakır bence, bıkmış senden
00 Yorumla
+1 yılVerme
00 Yorumla
+1 yılOlabilir kırmayın bir birinizi
00 Yorumla
+1 yılBi kaç tiyo ile hallolur dert etme😉
00 YorumlaAva giderken avlandın yani 😂😂
00 Yorumla