Artık ne senden ona karı olur nede ondan sana koca. Bugün o kadından kurtuldun yarın ne yapacaksın adam zaten aldatmaya meyilli hayatın boyunca milletten duamı isteyeceksin kocam bana gelsin diye bukadar kendinizi aşşagılamayın. Biraz gururun varsa ayrıl hayatına bak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasına kapılmış, tutulmuş insanı geri döndürme çabası kadar aptalca bir şey olamaz... "Benden vazgeçemiyor" diye düşündürürsün ve gereksiz yere g.. tünü kaldırırsın. İyi bir boşanma avukatı bul ve evlilik dışı ilişkiye dair delil topla.
02 Yorumla- 1 yıl
Boşanmazsan kendi kendini yakarsın, farkında değilsin... Kendi mutsuzluğuna zemin hazırlıyorsun.
- 1 yıl
Kocanı geri döndürmek için bir bebeği silah olarak kullanmak da kezbanlığın dibi... Çocuk adamı eve bağlamaz.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Kaç yıllık evlisiniz. Çocuk var mı? Sizin evliliğiniz bitmiş ne yazık ki. Üzgünüm. Böyle 1 kocanın sana geri döneceğine sen inanıyor musun?
04 Yorumla
Soran1 yıl19 Yaşındayım eşim 30 11 aylık evliyiz bir yıl bile olmadı. Neden dönmesin. Her şeyin olur yolu var sadece geri bana bağlanmasını sağlamam lazım
Soran1 yılAllah razı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılYaşın küçğkmüş ve düşünce tarzın cidden yanlış. İnşallah hamileyimdir demişsin? Bu adama muhabbet kuşu bile alınmaz. Başka kadına meylettiyse alırsın kanıtları sunarsın mahkemeye gerekirse çekişmeli boşanırsın. Böyle güçsüz durduğunuz için, adamlar vazgeçmeyeceğinizden emin, at koşturuyor at.
14 Yorumla
Soran1 yılBana o kadar çok haksızlık yaptılar ki sevgiden olmasa bile intikamdan mutlu olmasınlar diye boşanmam
- 1 yıl
Bu mantıklı. Nikahı verip onların evlenmesini engelleyebilirsin evet
- 1 yıl
Vermeyip*
Soran1 yılO nedenle zaten boşanmıyorum. Ama böyleyken bile evimin yolunu unuttu. Bana geri bağlanıp ondan uzaklaştırmam lazım ki mutlu olamasınlar
1 yılOlaylar bu duruma gelene kadar aklın neredeydı abla ? Adam başkasını bulmasa sürünsün umrunda değil başkasını bulunca kıskanma beddua ayrılsınlar çok yanlış düşünüyorsun bence
11 Yorumla
Soran1 yılUmrumda değil olduğunu nerden biliyorsun sen. Eşimle gün boyu dışarda olduğunda bile konuşurduk. Evdeyken bir sözünü asla ikiletmezdim. Ne isterse yapardım. Benden isteyip de yapmadığım tek bir şey yok. Eşimle bir günde 24 saat varsa uyku zamanımda bile uyanır onunla konuşur geri uyurdum bizim için her şey çok güzeldi aniden bir günde bozuldu.
Olayların başladığı noktadan kendin cozmelisin priblemi ne olduda gitti
00 YorumlaSence neden gitti ona
Tartışmalar ne konuda oluyordu00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Bunu onun demesini düşünme oyunu doğru oyna
03 Yorumla
Soran1 yılNe yapmam lazım
Soran1 yılÖzelden yazdım
1 yılDuymak istemeyene bağırsan da fayda etmez.
06 Yorumla
Soran1 yılNe yapabilirim cidden
- 1 yıl
neden böyle oldu aranız? Eskiden böylemiydi?
Soran1 yılHer şey çok güzeldi eşim gün boyu bana yazdığında on dakika yanıt gelmese deliren birisiydi. sürekli arayıp görmek istiyordu. Aniden bir günde her şey bozuldu.
- 1 yıl
Aranızda herhangi bir sorun olmadan mı oldu böyle?
Soran1 yılEvet her şey çok normaldi. Eşim gece yanımda uyurken aniden kadın onu aradı eşim kalktı gitti. Artık ne saçmaladıysa çocuğum boğuluyor acile götürmem lazım yalanla dolanla yatağımdan kaldırdı. Gidiş o gidiş. O gece kadına yazdım dedim neden aramıza giriyorsun kocamla diye. Nasıl fitne verdi bilmiyorum kocam bana hiçbir şekilde yaklaşmamaya başladı.
- 1 yıl
o kadın kim kocanı nereden tanıyormuş?
Alttaki dudakları kullan onlar çözer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kiminle takılıyor
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk var mı kaç yaşındasın
011 Yorumla
Soran1 yıl19 inşAllah hamileyimdir
Cevap sahibi1 yılBöyle birinden hamile kalmak mı istiyorsun? Tövbe de. Sen buna 3 çocuk da doğursan aldatmaya devam eder. Bir kere yapan bir daha yapar. Yaşın çok küçük o yüzden hayatı bilmiyorsun yaşayarak göreceksin
Soran1 yılBir bebek eşimin bana geri dönmesini sağlar. Ondan boşanmayacağım. İnşAllah hamileyimdir
Cevap sahibi1 yılKızım madem tavsiye istiyorsun git ailesine durumu anlat. Seni aldattığı kadınla aynı apartmanda mısınız?
Soran1 yılEvet anlattım bir işe yaramadı.
Cevap sahibi1 yılAilesi hiçbir şey demedi mi? Yani biraz olsun oğullarına kızmadılar mı?
Soran1 yılKonuştum onlarla her şeyi söyledim. Abilerini o kadınla birlikte eve çağırdılar. Bin tane yalan söylediler. Kadın arkamdan sanki kocamın metresiymişim gibi fotoğraf atıp eve çağırıyor falan demiş ya öyle utandım ki. Eşim hiçbir şey demedi. İnşAllah araları hiç düzelmeyecek şekilde bozulur. Ben çok yoruldum
Cevap sahibi1 yılAilesi bile seni kızları gibi görüp arkasında durmamış. Sen hala nasıl bu ailede gelin olarak kalmak istiyorsun? Ortada büyü falan yok, kocan kadının birine kapılıp gitmiş. Bana inanmıyorsan ve büyü yapıldı diyorsan iyi bir hocaya git durumu anlat
Soran1 yılHocayla işim olmaz. Bana bu kadar acı yaşattılar boşanıp onlara huzur vermem
Cevap sahibi1 yılHoca dediğim senin bildiğin üfürükçüler değil. Bu işi parayla yapan, önüne gelene muska yazan hocalardan bahsetmiyorum. Bizim akrabalarda vardı böyle büyü bozan biri. Zor ve zahmetli bir iş ama sonucu iyi oldu. Ben senin kocanda büyü olduğunu sanmıyorum ama sen kendi ailene bu durumu anlat seni iyi bir hocaya götürsünler
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi hocalık bir durum yok ama sırf sen büyü yapıldığına inandın diye bunu diyorum. En azından hocaya git de aklında soru işareti kalmasın diye söylüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbırak umursama o ne istiyorsa yapsın takma onu
01 Yorumla
Soran1 yılYa ne anlariyorsun sen
1 yılbüyü olmasın
06 Yorumla- 1 yıl
Zaten bu cevabı istiyordu aferin iyi oldu sen söyledin
- 1 yıl
evet dedim çözüldü :D
- 1 yıl
Hoca önerisi lazım şimdi öyle hemen çözülmez😅
Soran1 yılBen diyorum bizim aramız çok güzeldi. Eşim bana asla böyle davranmazdı. Benim için her şeyi yapmaya hazır olan o adam benimle yarım saat konuşmayınca herkese haber veren başıma bir şey mi geldi diye meraktan deliren adam haftalardır evime gelmiyor.
- 1 yıl
Ee karakteri zayıfmış başka bi kadın kuyruk sallayınca gitmiş
Soran1 yıl@Ayabasanmaymun dinde büyü yapmak haram. Asla buna meyletmem. Allah yapana da yaptırana da lanet etsin.
1 yılNeden koyu
04 Yorumla
Soran1 yılBaşka kadına meyletti diyorum ya
- 1 yıl
Ee işte neden etti senden dolayimi
Soran1 yılBenden dolayı olan bir şey değil. aynı binada oturuyoruz nasıl yaptıysa aklını çelmiş her şey evliliğimiz çok güzeldi bir günde bozuldu
- 1 yıl
İşte güzel değilmiş demekki zorunnvar mis birnyerde
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. E ayrıl madem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBoşanarak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım