+1 yılp*rno izleye izleye olan fındık kadar beyninizde eridi maalesef ki
500 kere söyledim yine söyleyeyim 40 cm penis istemiyor kızlar. kızlar için işlev önemli serçe parmakla bile orgazm olabilirler neden mi kilitoris giriştedir ileride hiç bir şey yoktur.
düz estetik ve işlevi iyi yani geç boşalan bir penis gerekir. 6 cm miş 16 cm miş 26 cm miş bunlar hikayedir. hiç bir kızda evlenirken penise bakmaz. tam tersi karakter kişiliğe bakar. hatta sever aşık olursa sıfır cinsel hayatı bile kabul ederler.05 Yorumla
Soran+1 yılKral ne kadar güzel anlatamıyorsun ki bütün kızlar da illa büyük olacak diye tutturuyor
- +1 yıl
o... bu yerine namuslu düzgün kız bulursan sana sormazlar asla.
Soran+1 yılBütün kızların gözü açıldı artık büyüğü dururken küçüğüne tenezzül etmiyorlar artık 😐
- +1 yıl
sorun kızlarda değil senin zihniyetinde. sen bu kafada olduğun sürede kızların k sine bile ulaşamazsın. hadi git biraz daha film izle sonra küçük diye bunalıma gir.
Soran+1 yılYa ne alaka ne alaka
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl10 santimden küçüğüne küçük penis deniyor. Vagina boyu 14 cm dir. Penis ucunun kesinlikle uterus' a değmemesi gerekiyor yoksa çok büyük bir acı çekiyor kadınlar. 23 cm olanlarda zaten hepsini giremiyorlar. Vagina aşırı esnek olduğundan dolayı pozisyona göre değişiklik gösterebiliyor. Uzun penisten değil , kalın penisten tam sardığı ve vaginal girişi esnettiği için kadınlar boşalıyorlar genelde.
02 Yorumla
Soran+1 yılE bizim kızlar niye illa büyük olacak diye tutturuyor 🤔
- +1 yıl
Tam olarak düzenli bir cinsel hayatları olmadığından ve pozisyonları esnemeyi tam olarak çözemediklerinden kaynaklanıyor. Hepsi olmasa da % de 80 'i sırt üstü yatıyor zaten yatakta genelde. Cinselliğin makbul olanı her iki tarafında ter boşaltmasıdır. 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bir kadın için 12 cm penis yeter hiç ilişki yaşamamış ergenler sallıyor. erkekler için ağır bir psikoloji oluyor bu normal penisini küçük sanıyor
314 Yorumla
Soran+1 yılBiraz olsun içime su serpildi teşekkür ederim 🙃
Cevap sahibi+1 yılKüçük penis daha iyidir. tanrı dileseydi 30 cm yapardı her erkeğin penisini ondan daha iyi kimse bilebilirmi
Soran+1 yılAma yinede çekiniyorum sanki kendimi hiç yetemeyecekmiş gibi hissediyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılHaklısın 20 yıllık p*rno yıldızına yetmez ne diyeyim sana 😂
Soran+1 yılHayatında hiç seks yapmamış birine yeter mi peki 😐
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla yeter. penis üreme organıdir p*rno film malzemesi değil. atın şu yanlış fikirleri beyninizden.
Soran+1 yılŞu an attım 😌
Cevap sahibi+1 yılBen birkaç ay önce doktordum ayrıca modellik yapıyordum yurtdisinda. evlenince bıraktım herseyi. kocamin işlerine yardım ediyorum. bir erkeği kalbi için severiz penisi hiç önemli değil rahat olun
Soran+1 yılYa keşke herkes sizin gibi olabilse 🥺
Cevap sahibi+1 yıl%90 benim gibi zaten
Soran+1 yılİnşallah öyledir 🙃
Cevap sahibi+1 yılÖyle zaten bende menuskus ameliyati oldum gündüz uyudum. yoksa uyurdum saat 11'de
Soran+1 yılGeçmiş olsun bende de menisküs yırtığı var ameliyat olmadım ama 1 ay fizik tedaviye gittim
Cevap sahibi+1 yılFizik tedavi ise yaramaz yırtık sadece ameliyatla iyileşir. atroskopi olmalisiniz spor yapıp kolojen hapları kullanmanız lazım ameliyat sonrasında
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe aldatması ya o da zevk verir ki
325 Yorumla
Soran+1 yılKüçük penis denk geldi mi hiç
- +1 yıl
Benimki küçük mesela
- +1 yıl
@kimbilebilirki09 benim büyük ama işlev onemli
- +1 yıl
19 la geldim :)
Cevap sahibi+1 yılVar mı arttıran
Soran+1 yılDüşüren var 😢
- +1 yıl
:) galiba yok gibi işleve de ilk sefer 20 dk diyorum
- +1 yıl
14 var
Soran+1 yılPenis pazarına döndü burası 😐
- +1 yıl
@kimbilebilirki09 45 diyorum
- +1 yıl
Kanka KB ya :)
Soran+1 yılSağolun beyler derdime dert eklediniz 😑😒
Cevap sahibi+1 yılNe dert ediyorsun ufacık bir dokunmayla bile orgazm olabiliyoruz uzunluğu abartıldığı kadar önemli değil
- +1 yıl
:) evet bence de o kadar abartılacak bir şey yok dediği gibi kadın bakışmayla bile yükselebiliyor
Soran+1 yılE tutturmuşlar şu kadar cm olsun şöyle olsun böyle olsun insan ister istemez düşünüyor 😐
- +1 yıl
:) ya onu ergenler yapıyor mesela yaşı olgun insanlar onu düşünmez doyurmaya bakar :)
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yaparken nasıl orgazm oluyoruz sanıyorsun büyük bir penis kullandığımızı mı düşünüyorsun boşuna dert etme bunu
- +1 yıl
:) işte biliyor bu işi senin yaşın kaç :)
Cevap sahibi+1 yıl22
- +1 yıl
Hımmmm :) yaşına göre konuşma tarzın baya iyi parti kur oy verelim :d insanı ikna edebilecek kapasite yüksek :)
- +1 yıl
Tam deertleşmeliksin dertleşek mi
Cevap sahibi+1 yılDoğruları söyledim sadece :)
- +1 yıl
Takip etsene beni
Soran+1 yılÖzelde konuşun gidip 😒
- +1 yıl
:) pek çok konu üzerinden uzun uzun konuşabiliriz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılKadınlar için önemli olan ebat değil. Çekicilik duygu haz. Sevistikten sonra uyuyorsan istersen zenci ol, o romantizmi karşı tarafa gecirirsen mutlu olurlar diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenis boyutundan çok ilgisizlik ve bencillik aldatılmaya yönlendiriyor diye biliyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılBence doyurucu bir cinsellik yaşanmadığı için 😐
Cevap sahibi+1 yılşu etkiliyor belki küçük penisli erkek öz güven eksikliği ile cinsel performansta da yetersiz kalabiliyor ya da seksten soğuyor
Soran+1 yılİşte tamda bu durumda hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılkötü geri bildirim aldın mı tamamen deneyimsumizlikten kaynaklı tedirginlik mi
Soran+1 yılDeneyimsizlikten bunlar hep 😐
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil
11 Yorumla
Soran+1 yılİlla büyük olacak diye bişey yok yani 😐
Küçük beyinler aldatilmaya mahkumdur
04 Yorumla
Soran+1 yılBeyin sormadım kral
Soran+1 yılBenimde sorum çok net
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoruya bak aögaöglaöwlgwa
01 Yorumla
Soran+1 yıl😐😐😐
+1 yılNe kadar saçma bir düşünce
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yani küçük penis denk gelince aldatmaz mısın
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor dakikada bir aklıma geliyor 😐
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDegildir
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım değildir 😐
- +1 yıl
Seni aldatiyormu
Soran+1 yılDaha evlenmedim ki aldatır korkusuyla
- +1 yıl
Hmm
+1 yılAyrılırım direk
23 Yorumla- +1 yıl
Sana gor ekuuk ne kadar
- +1 yıl