Fetişler sapkınlık mıdır? Kimimizde ayak, kimimizde kilotlu çorap, kimimizde farklı fanteziler mevcut. Bu fetiş fantezileri sapkınlık mıdır?
Fetişler sapkınlık mıdır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkesin kendi fantazisi ama bence pskilojik olarak sıkıntılı oldugunu dusunuyorum insan ayağa niye uygu duyar kii. Eee ayaga ilgi duyan herseye ilgi diyar ayaktan ereksiyon olan bilek üstünü gorse kim bilir neler yapacak. Bir takim sapıklik. Koltuk alti yalamayi sevenler bile varmış. Çis yapma flan fila mantikli düşündüğün igrenc gelebiliyor. Kilotlu corapta gariplik göremedim gayet hoş. Ama sapkinligina dikkat edelim nefs istedikce ister. Kendine dur demek en mantiklisi .
Çoğunluk için göğüs, kalça ne ifade ediyorsa ayak fetişisti bir kişi için de ayak aynı şeyi ifade ediyor. Aradaki tek fark ilgi duydukları yerin farklı olması. Buna sapıklık dedikten sonra kilotlu çorab fetişine hoş demeniz de ayrı bir çelişki.
@MertayKılıç ne alakasi kilotlu corapla turkiyenin yuzde 90 ni seviyor buna gariplim diyemezsiniz. Arymti cogu uc camasircilarda varrr satiliyor ayakla ilgili birsey gördünüz muuu. Herkesin kendi dusuncesi siz kilotlu coraba bu sekilde bakarsiniz ben ayaga bu sekilde bakarım.
Kendiniz herkesin kendi düşüncesi diyorsunuz, sonra da ayak fetişine sapıklık diyorsunuz, buna saygı denmez. Ben de hiçbir fetiş yok ama hiçbirine sırf azınlık diye sapıklık delilik falan demem ve diyemem zaten çünkü herkesin kendine zevkleri.
evet fetiş olmak sapkınlıktır. fetiş takıntı demektir. :) örneğin aşırı temizlik takıntısı olan kişi psikolojik olarak bir sıkıntı çekiyordur. bişeyden hoşlanan insan fetiş değildir ayrıca bu tanımda. yani ayak sevmek ayrı.. ayak görüp orgazm olmak ayrı.
Bende ezelden beri iç çamaşırı ama 1 yıldır ayak fetişliği başladı eşim kırmızı oje sürmüştü ilişki sırasında ayaklarını bana doğru uzatınca istemsiz yalamaya başladım iki taraflı çok haz duyduk yalarken bana bakışları kırmızı oje çok tahrik etti beni
Her hangi bir fetişim yok ama şoyle söyliyebilirim kişi kendini çok kaptırıyorsa ne bilim her ilişkide olmassa olmazıysa sapkınlıktır. 40 yıllık sekselog gibi konuştum KS neler öğretti bana 😅😅😅✂️
Bence sapkinlik olmamali, bende hem ayak fetişiyim hem köle ruhluyum ama karşılıklı ilişki de kadının keyif almasi daha önemli sadece onun istediğinin olmasini istiyorum. Diğer yatakta cinsel ilişkin olsun kadının göğüsü falan pek ilgimi çekmiyorlar ve sırf köle ruhluyuz diye oldukça kibar da konuşuyoruz bakın iyi bir yanı mesela ama top gibi de değiliz dışardan yoldan geçen bir insan nasilsa bizde öyleyiz😊😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fetişi olan var mi bence baya cok, eski erkek arkadasim da ayak fetisiydi. Bence sapkınlık degil
Ihmmm jantıyer fetişim var sokucaksın ahhh bu sabah 3 kez boşaldım bide dudak ısırma boynumu tutma benı cekmesi tutkusu göstermesi sabah 3 kez boşalmama rahmen hala azgınım
Genel kanı sapkınlık gibi olsada bana göre asla sapkınlık değildir. Tabi çok aşırı ve tuhaf olanlarından bahsetmiyorum. Ben Master’ım ve Master-Slave ilişkiler yaşıyorum asla da sapkın olduğumu ya da partnerimin sapkın olduğunu düşünmüyorum.
Bence degildir ayak fetisine laf edenler önünde bir kadin yürüdüğü zaman etmedigi laf yapmadigi pislik kalmiyor bizler de goruoz sadece ayağa bakinca bir hoş olma durumu var kadinlarin yorumu onemli bence. Sizce nasil bir durumdur
Aksine. Bence renktir zenginliktir. Benim hatunun şişman fetişzmi var mesela. seks esnasında yedirmek ve göbeğimle oynamak tahrik ediyor onu. Gerçi ortada seks olmasa bile tahrik oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence değildir. Sapkınlıklar ise bellidir. Bunlar pefofoli, ensest, tecavüz ve diğer izinsiz olarak yapılan pislik şeyler.
Tıbba göre evet sapkınlık, ama bir çok konuyu fetish e sokuyorlar, fantazi ile kalırsa sapkınlık değil, ama uç noktalara kadar çıkıp sürekli ona odaklanma yaşanıyorsa takıntıya dönüşmüştür.
Bazen bir birine karışıyor vajina ve penis yalamak fetiş değil ayak yalamak fetiş. Kim değerlendirmiş. Kadin külotunu koklamak fetiş vajinasını koklamak değil.. Bırakın kim ne isterse yapsın..
Ben ayak fetişini kendimde Sonradan keşfettim , Ama külotlu çorap Bende Cocukluktan beri vardı gizli gizli Misafire gittigimizde Kirli sepetinde ya da cekmecede görüp koklardım.
@mutluolmayıdenedim gizli olmam sapkın olduğumu mu gösterir? Eski eşimde bu sitede boşandık kavgaluyiz benden haberi yok çünkü benimse yeni sevgilim bu sitede
@mutluolmayıdenedim nickin öyle demiyor biraz arabesk havan var dertler gam keder sal kendini bırak ya hayat boş ben kaçtım kendine dikkat et buralarda
En İyi Cevaplar