ÖZellikle bilimsel cevaplar bekliyorum tıp alanında çalışan bilinçli ya da tecrübe sahibi Kişiler seviyeli ve mantıklı cevaplarınızı bekliyorum 🙃
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. istekli olmanın bakirelikle alakası yok. bakire ol ya da olma fark etmeyecek
cinsellik yeme içme uyuma ve yıkanma gibi 5 temel ihtiyaçtan birisidir. uzmanlar tarafından sağlık için günlük düzenli giderilmesi önerilir.
cinsellik sağlık için önemlidir. günlük olmas bile en azından gün aşırı giderilmelidir.
orgazm sonrası salgılanan mutluluk hormonları insanı strese bağlı hastalıklardan korur. ayrıca kalp ve damar sağlığı için gereklidir.
az ya da çok istekli konusunu siz neye göre yorumluyorsunuz normal olarak referans aldığınız nedir bilmiyorum. isteklilik halinizi abartıyor olabilirsiniz. günlük bir kaç kez canınızın istemesi çok değildir normaldir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok istekli olduğun diye ne yapacağın hususunda bilgi vermemiz için tıp mezunu olmamıza gerek yok bilimsel konuşmamıza hiç gerek yok 😃 gayet basit ya seks yapacaksın ya mastla idare edeceksin. İsteklilik normal bi durum yani bunun hakkında tez felan mı okuyalım yani sana 😃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
Şimdi bu üreme içgüdüsü olduğu için çok normal. Bende de durum aynı ve bakirim. Benim çözümüm şu, içine girmeden sevişme yaşayacam aynı benim gibi hiç yaşamamış biriyle. Ten tene olunca bu üreme içgüdüsü azalacak, ayrıca zevk almış olacaz 😅🤔
00 Yorumla
+1 yılMantık yok insan doğası ister üzülmek gülmek gibi bişey, buna vucut isteğine karşılık vermen lazım ister mastürbasyon yap video izleyerek ister biriyle konuşarak vucut rahatlasın
00 Yorumla
+1 yılBakire olmanla istemenin ne alakası var, içinde bulunduğumuz saçma kültürden çıkıp istediğinle seviş
00 Yorumlanaptım diye soru sorup, konuyu bilime nasıl bağladın mk?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim, üniversite okuyorum evlenmeye de dahs var napcam bilmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSabır
Cevap sahibi+1 yılBıçak kemiğe dayandı ama😂
Cevap sahibi+1 yılBide üniversite ortamı malum , isteği daha çok artırıyor
Cevap sahibi+1 yılNerde okuyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu matematik problemi değil ki bilimsel olsun. Sorun istekli olmak, neye o da belli, netice bakire olmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu normal bakireysen oyuncak kullamazsın sadece yüzeyel rahatlama ya da spor veya el sanatları bir şeyle uğraş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre mastürbasyon deneyebilirsin ama sürtünerek :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın geregi libidon yüksek şu an vucudun bazı istekleri var onları karşılamazsa yükselir gittikçe
00 Yorumla
+1 yılBu kadar istekli olman harika 😇lakin yapanlar daha istekli oluyormuş o yüzden sabret lütfen
00 Yorumla
+1 yılkeşke bir çözümü olsa da tırmanmaktan kurtulsak
00 YorumlaKendi kendine yap birşeyler bilmiyor musun
00 Yorumla
+1 yılcinsel seks ya da mastürbasyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirçok alternatif var tıbbi olarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen anam evlen kocaya var
02 Yorumla
Soran+1 yılKoca yok okul var
Cevap sahibi+1 yılBulunur koca dediğin nedir bana var o zaman 😂
Vurdur Kurtul
00 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim sanal yapabiliriz
00 Yorumla
+1 yılGelysnkma
00 Yorumla
+1 yılAynı ben tavsye verim
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılEvlen...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkesin yaptigini
00 YorumlaYardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan anlatamm ama
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyvah eyvah yanıyor gavur a... gibii
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında