Bu regl oncesi azginlik olabilir ya da suanda hayatin belli bir seviyedeyse yani sıkıcı bos vakitlerinin oldukca cok oldugu seni mutlu eden seylerin az oldugu bir hayatin varsa. Mutlu olmak icin stresten uzaklasip rahatlamak dinmek icin mastrbasyonla rahatlayip kendjni mutlu etmej istiyor olabilirsin. Bu durumdan sikayetciysen seni mutlu edicek hobiler edinmeni tavsiye ederim.
Profilindeki yaş aralığı dogruysa bu kadar istekli olman çok normal, hormonal salgıların degismeye ve cinselliği keşfetmeye başladığı donemdesin, değişik mastürbasyon teknikleri var, uygulayabilirsin
Desene sabah sabah güzel bir oral seni ancak rahatlatır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnan ben de öyleyim. Şu an çok aşırı edpsizlik yapmak istiyorum. Ayıp ne varsa denemek doymak istiyorum. İstersen buluşalım. Başka çaresi yok bunun. Bu ateş sönmez.
erkeğin alt dudağı vajina dudağıyla az bişi oynayıp arasına ortalıca girdiği üst dudağının klitorisi içine alarak üstüne geldiği şekilde o iki dudak arasını emerken diliylede yavaşça içini yalaması akan zevk suyuyla az daha aşağı yerlere dil değse etliki olmaz mı