Cinsel Yaşam Göğüs hassasiyetiniz var mı? jelibonhastası Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Çok emilince sütyene sürtünmesi bile tahrik edici 😝😝 Göğüs hassasiyetiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet, çok hassastır. Bazen öyle oluyor ki bir kız bile emse tahrik olurum 4 1 Yorumla jelibonhastası +1 yıl Oha bunu hiç denemedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Memelerimin emilip öpülmesinden yalanmasindan cok hoşlanirdim. 5 1 Yorumla Efe64 +1 yıl memelerini yalarım uçlarını ıstırırım Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl O kadar hassasiyetim ve zaafım var ki. Okşayıp, sıkıp, uçlarını emip ısırıp ve arasına sürtmeye bayılıyorum off 0 0 Yorumla
doğruözuğur16 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sevilmez mi memeler vakumlayip emmek kadar güzel bir şey Yok 0 0 Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Erkeğin abazasi varsa kızların da abazasi sensin ozmn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya benim gögüs zaafım var hasasiyetim yokta küçük gögüsler beni aşırı tahrik ediyo ve daha çok uyarıyo benim için ideal gögüs ölcüsü 80 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne oluyor bugün herkes göğüsle ilgili sorular soruyor 😃 0 5 Yorumla carretta +1 yıl Ahaha kadınlar seviyor demek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @carretta erkekler seviyor demek istediniz herhalde Yorumla carretta +1 yıl Kısaca herkes seviyor diyelim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @carretta herkes değil erkekler seviyor Yorumla carretta +1 yıl Sen sevmiyor musun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet. bazı kadınların göğüs uçlarından orgazm bile olabileceğini okumuştum. 0 0 Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Uçlar kalkıkken evet 7 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Meme fetişistiyim o kadar söyliim 😋 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmem denemedim knk sjssj 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hic yapmadigim icin bilemeyecem 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Var, güzel göğüslere karşı çok hassasım 😂 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. aynı hassasiyet bacak arasındada olmuyor mu? :) 0 0 Yorumla
Parol26 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sulandim 😋 4 2 Yorumla focussbluee +1 yıl Bi anda mı Yorumla tolgabey00 +1 yıl Yalan görmeden inanılmaz 😂 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 🙄🙄🙄🙄 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bedeni kaç kanka 0 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Emen kim 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Evet, çok hassastır. Bazen öyle oluyor ki bir kız bile emse tahrik olurum
Oha bunu hiç denemedim
Memelerimin emilip öpülmesinden yalanmasindan cok hoşlanirdim.
memelerini yalarım uçlarını ıstırırım
O kadar hassasiyetim ve zaafım var ki. Okşayıp, sıkıp, uçlarını emip ısırıp ve arasına sürtmeye bayılıyorum off
Sevilmez mi memeler vakumlayip emmek kadar güzel bir şey Yok
Erkeğin abazasi varsa kızların da abazasi sensin ozmn
Ya benim gögüs zaafım var hasasiyetim yokta küçük gögüsler beni aşırı tahrik ediyo ve daha çok uyarıyo benim için ideal gögüs ölcüsü 80 😅
Memelerin emilip öpülmesinden yalanmasindan kim hoşlanmaz ki
Ne oluyor bugün herkes göğüsle ilgili sorular soruyor 😃
Ahaha kadınlar seviyor demek ki
@carretta erkekler seviyor demek istediniz herhalde
Kısaca herkes seviyor diyelim 😅
@carretta herkes değil erkekler seviyor
Sen sevmiyor musun
evet. bazı kadınların göğüs uçlarından orgazm bile olabileceğini okumuştum.
Uçlar kalkıkken evet
Meme fetişistiyim o kadar söyliim 😋
Yaşamasını çok seviyorum
Meme emmeye bayiliyorum
Bilmem denemedim knk sjssj
Hic yapmadigim icin bilemeyecem
Güzel göğüslere kim ilgi göstermez
Var, güzel göğüslere karşı çok hassasım 😂
Olmaz mı fazlasıyla 😋😀
Leyla ben bişe göremiyorum
normaldır geçmış olsun
aynı hassasiyet bacak arasındada olmuyor mu? :)
Bende bile var 😅 kızlarda nasıl olmasın dkdkdk
Sulandim 😋
Bi anda mı
Yalan görmeden inanılmaz 😂
:D :D :D :D bunu düşünüyordum
Severim 😍
Güzel işte
İllaki olur
hıhım
Sanalda çok reelde yok böyle kizlar
Nasıl ya
🙄🙄🙄🙄