Bugun avmde sütyen takmayan bir bayan gördüm uçları nohut buyuklugunde ve çok belirgin görüntüdeydi kadın oldugum halde bakakaldım. Peki erkekler veya kızlar ; Avmlerde, okulda veya dışarda her hangi bir yerde göğüs uçları belirgin bayan gördüğünüzde neler hissediyorsunuz kızıyor musunuz yoksa sertleşiyor musunuz?
Açıkçası azıyorum ve bundan dolayı kızıyorum bizim penisimiz belli olsa sapık oluruz yani ama kızda böyle olunca birşey olmuyor zaten birşey olmaması doğru ama erkeklere daha katı toplum bu konuda hemen abaza sapık diyorlar ve bir keresinde metroda göğüs ıcu belli olan kızla karşı karşıya oturuyorduk ben onun göğüs ucuna o beni semsert olmuş şorttan çıkmak üzere olan penisime bakıyordu iki medeni insan gibiydik o çok güzeldi :)
nohut kadar olmasının sebebini söyleyeyim sana. sende dene bunu evde birgün..
göğüs ucları kıyafete hareket ettikçe sürtünür ve cinsel dürtüleri harekete geçirir. normalde göğüs uçları kadının isteğini gösterir. erkeklerde ereksiyon halinde penis buyur. kadında ise bu göğüs uçlarından anlaşılır..
Oyların çoğu çok tahrik edici takmasınlar dan yana olmuş ta , taciz ettiğiniz de de tahrik etti yolluydu gibi kelimeler kullanmayın o zaman çelişkili davranmayın.
Aslında etkilenmek için tek başına yeterli sebep değil ama dikkat çekip merak uyandırıyor. Yani göğüs uçları belirgin bir kadın görünce kadınlığına dair diğer detayları ve rahat biri olup olmadığını merak ediyorum mesela
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yolculukta veya parklarda görüyorum, Hatta toplu taşımada iyice sıkışıyor bende mecburen tahrik oluyorum, Kendime başka yere versem de sertleşiyor. Çok etki yapıyor. Öyle giyinenler bu memelerini göstermek istiyorlar nedense,
En İyi Cevaplar