Cinsel Yaşam 2 yıldır sevgili olan çift sevişme veya seks yaşamış mıdır? Angelooooo Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu soruyu sorma sebebim kuzenim...Kuzenim opusmedik bile diyor pek inanasim gelmedi.Bu arada akrep burcu, kız kuzenim. 2 yıldır sevgili olan çift sevişme veya seks yaşamış mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AlevliTosbaa Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sevişme için bir şey demek zor ama akrep burcuysa boş durmadığı geliyor benim aklıma 1 7 Yorumla Angelooooo +1 yıl Benimde aklıma öyle geliyor... bana şöyle dedi..."Evlenene kadar öpüşmem dedim sevgilime"Dedim diyor ama imkansız 🐒😁 Yorumla AlevliTosbaa +1 yıl Bence yaptığı için saklıyor, abartıyor klasdlkasjlkd Yorumla Angelooooo +1 yıl Hahahahha aynen😁😁 Yorumla Angelooooo +1 yıl 😄😄😄😄* Yorumla AlevliTosbaa +1 yıl Akrep burçları gezegenin ateş böcekleri lşaskdlşasd Yorumla Angelooooo +1 yıl Hahahahahhaah katılıyorum😄😄😄 Yorumla AlevliTosbaa +1 yıl :D Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olabilir korkuyor cekiniyor hazir hissetmiyor ya da guvenmiyor olabilir dogru kisi o degildir diye de diyir olabilir secenek cok yani 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hiçbir şey yaşamadan o kadar uzun süre sabredebilenden korkarım. İnsan sevdiğine dokunmak, onu öpmek koklamak ister. Dayanılacak bir şey değil. 1 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsandan insana değişebilir ama 2 senede uzun bir zaman 1 0 Yorumla
Baygezgin0634 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Birşeyler yaşamamış olabilir ama birşeyler olmuş olabilir bence 1 0 Yorumla
Şimditamsırası Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl İnanıp inanmamak sana ne katacak onların ilişkisi açısından 😀 1 1 Yorumla Angelooooo +1 yıl seks hayalleri Yorumla
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yapmamis olmasi ihtimali yuksek ama kesin bisey soyleyemeyiz erkek olsaydi evet derdim 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Akrep burcu kız duramaz. Kesin yaşamıştır 1 5 Yorumla Rayan2 +1 yıl Onunla ilişki yaşasan aktif mi olursun pasif mi? Yaşlarınız kaç. Yorumla Angelooooo +1 yıl Aktif olurum..Benim yaşım 23 onun yaşı 28 Yorumla Rayan2 +1 yıl Biseksüel erkeğe de aktif olur musun? Yorumla Angelooooo +1 yıl Hayır Yorumla Rayan2 +1 yıl Anladım Yorumla
hknblkn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bu seni niye ilgilendiriyor ki akrabam seviyorum düşünüyorum filan deme geç bu işleri karışma sorma 0 3 Yorumla Angelooooo +1 yıl Hayır aşığım onu hayal ediyorum sevisirken. Yorumla hknblkn +1 yıl Kuzenin belki erkeklerden hoşlanıyor rahat bırak kızı memlekette insan mı bitmiş 😂 Yorumla Angelooooo +1 yıl Kendimi bildim bileli hastayım ona nsjsjss.Çok güzel ahh ahhh...Onca kız arasından yine ona aşığım.Çatlak bir lezbiyenim. Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yasadiysa sanane yaşamadiyla sanane 1 7 Yorumla Angelooooo +1 yıl Ya tabikide banane a ben kız kuzenime aşık olduğum için.Arzuluyorum ve onu sevişirken hayal etmek hoşuma gidiyor. Yorumla Angelooooo +1 yıl Cevabıda merak ettim o yuzden Yorumla safadgn +1 yıl Erkeksin ozaman sen Yorumla Angelooooo +1 yıl Escinselim Yorumla safadgn +1 yıl Pek sanmiyorum Yorumla Angelooooo +1 yıl Saçmalama escinselim ben ne alaka...Of sana kanitlamakla ugrasamiyacagim. Yorumla safadgn +1 yıl Tamam Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Muhtemelen yaşamıştır 1 0 Yorumla
Clark111 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Kesin öpüşmüşlerdir bence ilerisi olmuşmudur belki 1 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Akrepse kendi istemistir zaten 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. nerden bilem biz? kız rahat birimi çekingen mi 0 2 Yorumla Angelooooo +1 yıl Çekingen değil çok rahatta degil Yorumla scorpion026 +1 yıl sevgilisi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sevişme için bir şey demek zor ama akrep burcuysa boş durmadığı geliyor benim aklıma
Benimde aklıma öyle geliyor... bana şöyle dedi...
"Evlenene kadar öpüşmem dedim sevgilime"
Dedim diyor ama imkansız 🐒😁
Bence yaptığı için saklıyor, abartıyor klasdlkasjlkd
Hahahahha aynen😁😁
😄😄😄😄*
Akrep burçları gezegenin ateş böcekleri lşaskdlşasd
Hahahahahhaah katılıyorum😄😄😄
:D
Olabilir korkuyor cekiniyor hazir hissetmiyor ya da guvenmiyor olabilir dogru kisi o degildir diye de diyir olabilir secenek cok yani
Hiçbir şey yaşamadan o kadar uzun süre sabredebilenden korkarım. İnsan sevdiğine dokunmak, onu öpmek koklamak ister. Dayanılacak bir şey değil.
İnsandan insana değişebilir ama 2 senede uzun bir zaman
Birşeyler yaşamamış olabilir ama birşeyler olmuş olabilir bence
İnanıp inanmamak sana ne katacak onların ilişkisi açısından 😀
seks hayalleri
Yapmamis olmasi ihtimali yuksek ama kesin bisey soyleyemeyiz erkek olsaydi evet derdim
Akrep burcu kız duramaz. Kesin yaşamıştır
Onunla ilişki yaşasan aktif mi olursun pasif mi? Yaşlarınız kaç.
Aktif olurum..
Benim yaşım 23 onun yaşı 28
Biseksüel erkeğe de aktif olur musun?
Hayır
Anladım
Muhtemelen yaşamıştır
Bu seni niye ilgilendiriyor ki akrabam seviyorum düşünüyorum filan deme geç bu işleri karışma sorma
Hayır aşığım onu hayal ediyorum sevisirken.
Kuzenin belki erkeklerden hoşlanıyor rahat bırak kızı memlekette insan mı bitmiş 😂
Kendimi bildim bileli hastayım ona nsjsjss.
Çok güzel ahh ahhh...
Onca kız arasından yine ona aşığım.
Çatlak bir lezbiyenim.
Yasadiysa sanane yaşamadiyla sanane
Ya tabikide banane a ben kız kuzenime aşık olduğum için.
Arzuluyorum ve onu sevişirken hayal etmek hoşuma gidiyor.
Cevabıda merak ettim o yuzden
Erkeksin ozaman sen
Escinselim
Pek sanmiyorum
Saçmalama escinselim ben ne alaka...
Of sana kanitlamakla ugrasamiyacagim.
Tamam
Muhtemelen yaşamıştır
Tabi ki kesin bir şeyler yaşamışlardır.
Kesin öpüşmüşlerdir bence ilerisi olmuşmudur belki
Akrepse kendi istemistir zaten
Yaşamıştır