Cinsel Yaşam Seks yaparken konsantrenizi bozan şeyler nelerdir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Seks yaparken konsantrenizi bozan sizi aşağı çeken şeyler nelerdir? Seks yaparken konsantrenizi bozan şeyler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl ✓Çalan telefon ve kapı✓Partnerimin benimle sevişmeye ara verip o telefonu açması beni fena düşürür. Benle ilgilenip telefonu ertelemek varken, telefonu tercih etmemeli..✓Kötü koku ✓Orgazm odaklı seks✓Bakımsızlık ve isteksizlik. 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl karıyerci hatunların sürekli işle alakası maillerden bahsetmesi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Partnerimin süreli hiaaa diye saçma bi şekilde bagırması. Aşırı komik geliyor libido düşüyor gülme krizine giriyorum 1 2 Yorumla Klas1_Adam +1 yıl O neymiş yaa 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne biliyim ya uyardım istemeden oluyor diyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl seks yapmadim hiç ama mastürbasyon yaparken telefon calmasi kapinin tiklatilmasi falan dikkatimi dagitiyor. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Müzik kapı zili 1 0 Yorumla