Cinsel Yaşam Evliler cinselikte hiç bahaneler oldumu hayatınızda? Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bahaneler oldumu cinselik hayatınızda Evliler cinselikte hiç bahaneler oldumu hayatınızda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bi kez basim agriyo demistim eski esime naz yapayim diye sonra saka yaptigimi soylemistim bence bahane olmamali bunun icin bahane neden one surerki insan onuda anlamam 3 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç olmadı sadece özel günler dışında sagliksal nedenler olmadıkça. Olmamalı ama oluyor ise işte o zaman yaşanılan ilişki mutsuz olur. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yatmadan önce diş fırçalama ve makyaj temizleme alışkanlığı olmayan bir eşiniz olunca bahane üretmeye gerek kalmıyor. 😞 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dilekçeni yazıyorsun iadeli taahhütlü posta ile yolluyorsun canı isterse dönüş yapıyor 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Ben gerçekten yorgunsam dedim. Eşim de klasik baş ağrısı, adet olcam her yerim ağrıyor bahanesi vs.. 0 0 Yorumla
mozcanmbel17 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Yorgunluk uyku bas ağrısı standart kadın bahaneleri. Misafir var olmaz. 0 2 Yorumla Yomeyamo +1 yıl 😅🤣🤣🤣 sen de ya misafir var işte Yorumla mozcanmbel17 +1 yıl @Yomeyamo misafir varken daha heyecanli oluyor Yorumla
Alwush Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Evli değilim ama 1 sene aynı evde yaşadık. Bazen olmuyor değildi ama sıklıkta 2 günde 1 mutlaka yaşıyorduk 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. baş ağrısı uyku yorgunluk kirpik diplerim ağıyor vs. vs. :D 0 0 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl İlla ki olur bence... sen de seviyorsun galiba cinselliği 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl nerdeyse hiç olmadı. sanırım bu konuda şanslı çiflerdeniz. 0 3 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 11 yıldır Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Maşallah Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Evli değilim. ama sevgilim. vahaneler uydururdu😅😅 0 0 Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl maalesef oluyor ve can sıkıyor 0 5 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla mrcakir53 +1 yıl evet Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Anladım Yorumla mrcakir53 +1 yıl helede bir tarafın libidosu yüksekse daha kötü oluyor maalesef Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Anladım. Yorumla
Ozanchef Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Karşı taraf çok oluyor 0 5 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Ozanchef +1 yıl Evet Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Anladım Yorumla Ozanchef +1 yıl Yok banyosu yapcam yok halsizim tam ikna ediyorum bu seferde orası olmaz burasi olma z işin ortasin da istaf felan kalmiyor Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Analdım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Canısı sen bekliyorum 3 2 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Ne anlamadım Yorumla xpaaandaaaa +1 yıl Bahane miydi 😃 Yorumla
Brazerssdakikeladam Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Cesareti olamayanların hep bahanesi vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evlenirsem hep veririm ben ya. 3 2 Yorumla trysomething +1 yıl Bu lafı daha önce duymuştum 🤣 Yorumla qudubed +1 yıl 😂😂 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ne gibi bahaneler? sevişmemek için mi? 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç bitmiyorki bahaneler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç üretmedim. Ama duydum :) 0 3 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Analdım Yorumla
pla55 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Çok baş ağrısı hikayesi olmuştur 😂 0 1 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. nasılsın bahaneler mesela 0 0 Yorumla
beckham1818 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Benim değil karşı taraf çok bahane cikaryordu 0 1 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl oldu hamilelik nedeniyle yoksa bam bam bam 0 3 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nevet Yorumla Buseelif3501 +1 yıl tamam Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç olmadı yersiz zamansız ne zaman istersek 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Çooook 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Oluyordur 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bazen oluyor. 0 0 Yorumla
Serkan00006 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Olur tabi 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. olmaz mı.. 0 0 Yorumla
ibrahimsarial Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl 1 yıldır bişey yokki 0 2 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Evlimisn Yorumla ibrahimsarial +1 yıl Soruyu evliler için mis pardon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bi kez basim agriyo demistim eski esime naz yapayim diye sonra saka yaptigimi soylemistim bence bahane olmamali bunun icin bahane neden one surerki insan onuda anlamam
Hiç olmadı sadece özel günler dışında sagliksal nedenler olmadıkça. Olmamalı ama oluyor ise işte o zaman yaşanılan ilişki mutsuz olur.
Yatmadan önce diş fırçalama ve makyaj temizleme alışkanlığı olmayan bir eşiniz olunca bahane üretmeye gerek kalmıyor. 😞
Dilekçeni yazıyorsun iadeli taahhütlü posta ile yolluyorsun canı isterse dönüş yapıyor
Ben gerçekten yorgunsam dedim. Eşim de klasik baş ağrısı, adet olcam her yerim ağrıyor bahanesi vs..
Yorgunluk uyku bas ağrısı standart kadın bahaneleri. Misafir var olmaz.
😅🤣🤣🤣 sen de ya misafir var işte
@Yomeyamo misafir varken daha heyecanli oluyor
Evli değilim ama 1 sene aynı evde yaşadık. Bazen olmuyor değildi ama sıklıkta 2 günde 1 mutlaka yaşıyorduk
baş ağrısı uyku yorgunluk kirpik diplerim ağıyor vs. vs. :D
İlla ki olur bence... sen de seviyorsun galiba cinselliği
nerdeyse hiç olmadı. sanırım bu konuda şanslı çiflerdeniz.
Evlimisn
11 yıldır
Maşallah
Evli değilim. ama sevgilim. vahaneler uydururdu😅😅
maalesef oluyor ve can sıkıyor
Evlimisn
evet
Anladım
helede bir tarafın libidosu yüksekse daha kötü oluyor maalesef
Anladım.
Karşı taraf çok oluyor
Evlimisn
Evet
Anladım
Yok banyosu yapcam yok halsizim tam ikna ediyorum bu seferde orası olmaz burasi olma z işin ortasin da istaf felan kalmiyor
Analdım
Canısı sen bekliyorum
Ne anlamadım
Bahane miydi 😃
Cesareti olamayanların hep bahanesi vardır
Evlenirsem hep veririm ben ya.
Bu lafı daha önce duymuştum 🤣
😂😂
ne gibi bahaneler? sevişmemek için mi?
Hiç bitmiyorki bahaneler
Hiç üretmedim. Ama duydum :)
Evlimisn