Evlenmeden onceki esleri olmayacak kisilerin arsiz bi kevase gibi olmalarini isterlerken evlendikten sonra cinsel organinin kadin oldugunun bile farkinda olmayan utangac biri olmasini isterler hoslarina gider yazilanlari ciddiye alma kesinlikle hicbiri dogruyu yansitmiyo yalandan kim olmuski
Ben sevmiyorum rahat olamayan, utangaç kadını. Seks eziyet oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
benim aşırı hoşuma gidiyor utangaç kız, daha tatlı oluyor, daha heyecanlı oluyor. özellikle utangaç bakire kız aşırı tatlı bence, pembiş pembiş yanacıklarından öpmesi bile çok tatlı haz veriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evlenmeden onceki esleri olmayacak kisilerin arsiz bi kevase gibi olmalarini isterlerken evlendikten sonra cinsel organinin kadin oldugunun bile farkinda olmayan utangac biri olmasini isterler hoslarina gider yazilanlari ciddiye alma kesinlikle hicbiri dogruyu yansitmiyo yalandan kim olmuski
Erkeğe göre değişir, bazısı herseyi yapsın der ben de ben öğretirsem hoşuma gider, başkasının hayatında olmaması güzeldir
Ben sevmiyorum rahat olamayan, utangaç kadını. Seks eziyet oluyor.
benim aşırı hoşuma gidiyor utangaç kız, daha tatlı oluyor, daha heyecanlı oluyor. özellikle utangaç bakire kız aşırı tatlı bence, pembiş pembiş yanacıklarından öpmesi bile çok tatlı haz veriyor
Ne derece utangaç? Herşeye hayır olmaz şöyle böyle derse evet sinir olurum
Aynen tamda o
O zaman yatağa girmemizin anlamı ne gerilir insan yani
Kesinlikle sıkıcı. Kadın seks sırasında cüretkar olmalı.
Kişinin yatak keyfine göre değişir mesela ben istemem
Aksine hoşuma gidiyor, kapalı bi kutuyu yeni keşfediyormuş gibi gizem dolu
Arada olabilir ama yatakta hakimiyet kuracak kadın daha çok ilgimi çekiyor.
Yani hafiften istemem yan cebime koy misali yapması hoş olur ama hep değil :)
Yatakta olmaz ya utanma falan orada sen sen olmaktan çıkacak insan başka biri gelmiş gibi olacak
ilkim sensin diyip 5. dakkada profa bağlarsa iyi olur aslında... :D
hos degıl sonucta sevısıyorsun nıye utanıcamkı :D
Biraz sinir edici evet
Benim hoşuma gider. Adamına göre değişir
Ben onun utanmasını yok ederim
Pek hoşuma gitmiyor benim
Bı yerden sonra sinir olursun tabi ki
Ben sevmem
Utangaç karı sevmem
Daha çekici olur
Sevmem ya
Hoşuma gider