Arthur O Urso ve Luana Kazaki çiftini belki hatırlarsınız; İkili her daim yaptıkları açıklamalarla gündem olmayı başarıyor. Neden mi? Çünkü kendileri ‘Çok eşliliği de savunacağız’ diyerek 9 kişilik bir evlilik yapmışlardı. Hatta öyle ki tüm düğünler aynı anda olmuştu...Size burada detaylıca bahsetmiştik: Daha Neler Göreceğiz! Tek Eşliliği Protesto Etmek İstediği İçin 9 Kadın ile Evlenen Enteresan Adam... Brezilyalı model ve sosyal medya fenomeni Arthur... Ancak belki hatırlarsınız, Arthur eşlerinden biriyle boşanma kararı aldıklarını çünkü genç kadının kendisini başkalarıyla paylaşmak istemediğini duyurmuştu.
Burada anlatmıştık: Özgür Olmak İçin 9 Kadınla Evlenen Adam Boşanıyor: "2 Evlilik Daha Yapıp Her Birinden Birer Çocuk Yapacağım!" Bu olayın ardından geleceğe dair en büyük planının iki kadınla daha evlenerek her eşinden bir çocuk yapmak olduğunu söyleyen Arthur, Bu kez de karşımıza bambaşka bir söylemle çıktı. Tabii bizim kafalardan yine dumanlar çıktı.😂
Brezilyalı model bu kez de eşlerinin kendi cinsel gereksinimlerini karşılamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ve bu nedenle de her biriyle birlikte olabilmek için bir takvim hazırlamak durumunda kaldığını söylüyor.
Yaşadığı bu durumun çok stresli olduğunun altını çizen Arthur, ‘Böyle bir takvim hazırlamak pek çok farklı soruna neden oluyor’ diyor.
“Bazen zevk için değil de kendimi bu programa uydurmak için seks yapıyormuş gibi hissediyorum.” “Bazen de aklımda başka bir eşim varken bir diğeriyle sevişmek durumunda kalıyorum.” “Bu bana doğru gelmiyor. Bu sistemi değiştirmeli ve olayları işin doğal akışına bırakmalıyız. Her şey çok daha iyi olurdu.” “Aslında bunu topluca deneyimlesek çok eğlenceli, zevkli ve eşsiz olur çünkü her biri yatakta çok farklı.”
Genç adam aynı zamanda eşlerinin kendisinin aldığı hediyeler konusunda da kıskançlık yaptığını dile getiriyor. “Hepsi ilgi, şefkat ve cinsellik istiyor. Birine diğerinden daha farklı davranamam.”
Bana tuhaf geldi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
9 kadınla aynı anda evlenen adam 'stresli' olduğunu söyledi. Çok eşliliğe bakış açınız nedir?
Zaten bir kadın adamın ömrünü yiyor, sac beyazlatip kel birakiyor. Biriyle bile uğraşamiyorlarken birden fazlasi gereksiz. Tek eslilik her zaman daha iyi. Açıkçası boyle bir ortamda cocuk büyüsün istemem.