Kocalarını aldatma sebepleri neydi? Sonrası ne oldu? Devam edilemez bir yerde ayrıık olur düşünüyorum.
Kocasını aldatan bayan olduysa neden?
Ayni apartmanda bulunan 2 ayri komsumuzla yattim daha yasim 22 bazen birlikte 3 aile yemek filanda yiyoruz kocalarinin haberi yok 2 sininde birbirinden haberi var hatta bir keresinde 2siyle ayni andada yaptim wrkek icin muthis deneyim onlar icinde fakat kocalarini bilemem :) biri daha var kesdirdigim bakalim.:))) 1nin kocasina aciklamayi dusunuyoruz zaen evli deiller dost hayati yasiyorlar kadın tahminimce oda katilir diyor:)
nasıl hayatlar ya.
4 kez evli kadından teklif aldım ya da ima ettiler, yatmadım. merak etmişimdir. birisinin kocası doğuda görevdeydi 2 yıldır araları limoniydi, diğeri 6 aylık evlilik heyecan arıyordu, biri kocası ilgisizdi, diğerini pek bilmiyorum
öğrenebildin mi?
herkesin kendine göre cevapları var
pişman olan çok mu* bekarlıktan bazen kendi gelenleri değerlendireyim diyorum bazen de yakışmaz olmaz diyorum. kararsızım
annenizi düşünün. ona göre hareket edin..
siz de bekarsınız sanırım*
hayır
sizin başınızdan mı geçti yoksa çevrenizde aldatan kadın mı gördünüz
her ikisi de olmadı.
bu siteden de tanışıp sohbet ettiklerim oldu. çoğunun evliliği çok iyi değil sanırım. bir türlü konuşup rahatlıyorlar. kaç yıllık evlisiniz
konuşup derken? bilgi alış verişi anlamında mı?
evet bilgi alış verişi, can sıkıntısını gidermek için sohbet falan.
kocalarıyla mutlu değil dediğinde bu yazdığınla örtüşmüyor. aldatırlarsa ancak doğru olurdu mutlu olmadıkları eşleriyle.
aldatmak isteyen var ama ben mesafeli duruyorum. birisi de başka bir erkekle ilişki yaşayacağından bahsediyor. mutlu olup erken boşaldığı için aldatmak isteyen de var.
Allah ıslah etsin.
senin hayat nasıl? cinsel yönden çok iyi olmasa da evlilik mutlu sanırım?
çok şükür hamd ediyorum. kocamı seviyorum çok.
şu yönden daha iyi olsa dediğin özellikleri var mı? cinsel yönden mesala
o açıyla bakmıyorum. olsa da bende görünmüyor bakışımdan dolayı. aşk- saygı varsa ufak eksikliler dahi olmuş olsa absrorbe ediliyor. insanın olduğu yerde hep her şey tam olmuş olmaz zaten.
öyle tabi de ama en azından asgari bir şekilde birşeyler olsun istiyor kadın ve erkek. mesala 9 yıllık evli olup hiç orgazm olamamış kadın var ya da eşi kendisinden 15 yaş büyük olup bencil olan falan
herkese hayırlı bir hayat demek lazım.
bilsem yardımcı olurdum o bayanlara.
çocuk var mı? kaç yıllık evlisin
sen mi yardımcı olurdun?
evet org. olamamış dedin ya. en azından bildiklerimi paylaşırdım.
anladım. sen vajinal orgazm yaşayabiliyorsun sanırım. her ilişkide oluyor mu
bunlar mahrem konular. girmiycem.
amacım o bayanlara yardımcı olabilir miyim di.
iyi de konu cinsel yaşam zaten, mahrem olması doğal. siz bilirsiniz. yaşınız kaç
benden konuşmayalım. o bayanlar burada ise mesaj atabilirim yardımcı olma adına.
isim vermem. senin erkek olmadığın ne malum. neyse boşver
siz bilirsiniz.. ben yardımcı olmak istemiştim sadece.
Zamparalıklarıyla övünen erkeklerin genelde unuttukları bir detay var. Bu zamparalığı bir kadınla yaptığına göre... Aldatan erkek kadar aldatan kadın da var.
İçimdeki Cevher hikayendeki kişi ben olabilirdim :)
Cevap
17Cevap
Bahane olarak ilgisizlik, tatminsizlik, aşk bitmesi vs ama gerçekte farklı ten heyecan farklı erkekler. Sonuç olarak doyumsuzluk.
Nihayi sonuç; kendisine saygısı kalmayan bir beden ve kayboluşluk ruhu. vicdanla beraber.
Hiçbir kadın olaya bu şekilde bakmadığı gibi yaptığından büyük zevk alır. Benim beraber olduklarım pişman olsa süreklki aramaz hatta aşık olmazlardı. Hala arayan görüşmek isteyenler var çünkü bu onlara zevk veriyor. Aldatmak bir şeyşit uyuşturucu almak gibi bir şeydir. Bunun tadını alan kadın ilk 10 gün pişmanlık hisetse bile kısa bir süre sonra pişmanlığın yerini tekrar o heyecanı yaşamak zevki tatmak alıyor. Bunu defalarca deneyimlemiş biri olarak yazıyorum ki bir süre sonra eşim seyretse 3 lü yapsak demeyen yoktu. Çünkü doyumsuzluk tatminsizlik herkesin içinde var. Erkekler aldatıyor diyorsunuz ya asıl aldatan kadındır. Erkek fırsat bulunca yapar ama kadın her an yapıyor tek fark kadın çok gizli yaptığı için anlaşılmıyor.
Erkekte nihayetinde bir kadınla aldattığına göre, aynı oranda kadında aldatmış oluyor dolayısıyla pişmalık ve vicdan duyan kadın öyle üzülebilir. sizin dedikleriniz bu değerlere sahip olmadığından geçerliliği de elbette yoktur..
burada kilit soru; o kadınların evlatlarına nasıl utanmadan bakabilecekleri.
Buz bizi ilgilendirmez. Evlatlarına nasıl bakacağı ya da bakabilecekler mi onları ilgilendiriyor.
Kadın nihayetinde bir erkekle aldatıyor aldatma oranı aynı diyorsun pardon hangi kafayı yaşıyorsun? Evli kadınlar sürekli evli erkeklerle mi yatıyor sanıyorsun? Ben evli değilim ve benim gibi bekar olan çok arkadaş tanırım en az 2-3 evli kadınla beraber olan. Şimdi sen asla dersin yapmam ölsem dersin ama büyük konuşma. Zamanla öyle bir istek oluşur ki bu sana en büyük zevki verir.
bizi ilgilendiriyor ki toplumsal bir olay çünkü-.
Toplumsal değil kişisel olaydır. Senin gibi başkalarının işine burnunu sokanlar ona buna anlatanlar yüzünden toplumsal olay gibi görünüyor. Önce toplum nedir nelerden oluşur onu öğren olur mu? :)
burada toplumu analiz edersek üzebilirim sizi.
bireylerden oluşur, bireylerde toplumu oluşturduğuna göre?
kurallar ve ahlaki değerlerde bireyler kapsar. bireyde toplumun üyesi olduğuna göre?
bağımsız düşünemeyiz.
Ben üzülmem rahat ol :) Bireyin yaptığı hatalar topluma mal edilemez. Bir Alman katil diye Almanlar katil diyemeyiz ya da Bir kürt teröristtir diye bütün kürtler teröristtir diyemeyeceğimiz gibi. Tabi sen bunları anlayamamışsın şimdi habire defrag yapıyorsundur :)
Eğer sen kafanda her bireyin yaptığı toplumsal suçtur diye düşünüyor ve onları aşağılama suçlama veya yadırgama misyonu yüklediysen kendine bence doktora git tedavi ol. Çünkü kafanı boş işlerle meşgul ediyorsun.
sizinle bu konuyu tartışmam. anlamıyorsunuz çünkü.
Ben mi anlamıyorum yoksa siz mi sığ düşüncelisiniz? Önce olaylara ve insanlara at gözlüğü ile bakmamayı öğrenin. Ayrıca ille de tartışmanız için aynı kafada mı olmamız gerekiyor? Öyle olsa zaten tartışma olmaz hem fikir olur konu kapanır ama sizde bunu anlayacak kafa yok ki. Yaşınız 25 i geçmiş ama zeka yaşı 16 da. İyi günler.
Aynı fikirde olmadığımızdan değil, ifade edişinizde sıkıntı olduğundan dedim o farkında olmadan veya olarak sizin bileceğiniz bir cevap bu.
Elbette konuşulur ama siz kontra atağa geçiyorsunuz.
bakınız; toplum bireylerden oluşuyor ve etkilenmeme olasılığı yok bireylerin tavır ve duruşlarından.
üyesi insan olan bir olgu nasıl üyelerinin yaşantılarından bağımsız kalabilir diye düşünebilirsiniz..
siz suçlayıcı ve yargılayıcı yaklaşıyorsunuz ki zeka yaşı diyerek yargıladınız.
bunu ben yapmam. ne kadar tahrik de etseniz.
Kontraatak değil bu çünkü öyle bir atağa geçmem için sebep yok. Toplum bireylerden oluşur fakat etkilenme olasılığı kişinin karakterinde varsa olur. Sizin içinizde eşinizi aldatmak başka erkeklerle yaşamak varsa birinin yaptığını görmek size bahane olur bende yapayım diyebilirsiniz ama karakterli kişi bir başkası yaptı diye o hatayı yapmaz. İnsanlar köprülerden atlıyor, siz gidip atlıyor musunuz? Bir başka örnek Teröristler insanları öldürüyor sizde gidip ay bende yapayım diyor musunuz? Diyenler varsa içinde olduğu içindir. Tamamiyle karakter meselesi. Yakınları aldatıyor diye merak edip deneyenler var biliyorum ama suçlu yapan tanıdığı değil kendisidir. Çünkü yapmak için bahane arayan da kendisidir. Zeka yaşına gelince hakettiğinizi düşünüyorum çünkü verdiğim basit örneklere rağmen işinize gelmediği için anlamıyorsunuz diye bir cevap almışsam bu sizin fikirlerinizi empoze etme çabasında olup aksi durumda aman bundan iş çıkmaz adam olmaz boşuna konuşmayayım tavrı ortaya çıkıyor.
sizin dediğiniz gibi değildio yorumum.
siz her dediğimi farklı yöne çektiniz. tek sebep buydu.
saygısız biri olsam bu uslubu kullanıyor olmazdım değil mi?
Etkilenmeye gelince; kişilik durumu daha baskın, kısmen haklısınız fakat bireyler dikkat etmeli önce kendilerine saygıları gereği zaten.
kendisine saygı duyan yanlış birhareketi kendine anlatamayacağından yapamaz.
kim ne derden öte.
düzgün yaşayan biride zaten topluma örnek olmak için değil, doğru olması gereken o şekilde yaşamak olduğu için yapar- yaşar.
Böylelikle bu tarz sorunlarda yaşanmaz, topluma da yansımaz diyorum.
Kendisine saygısı olan zaten yapmaz. Benim beraber olduğum kişilerin hepsinde farklı bahaneler vardı. Biri hep çalışıyor yalnızım akşam görüyorum haftasonu tek geziyorum vs vs
Diğeri aldattı bende onu aldattım pişman değilim
Başkası yatakta istediğimi yapmıyordu ona günah buna olmaz. Şimdi herşeyi yaşıyorum zevkime bakıyorum.
Sizce bu cevaplar başkası yüzünden mi yoksa içinde olduğu için mi? Topluma yansıması sorun olmamalı. Olmasının sebebi dinimiz gereği çok abartıyoruz. Başka dinlerde aldatma olaylarında kadın erkek arkadaşına aldatıldım diyebiliyor ama bizde bu utanç kaynağı çünkü aldatan utanması gerekirken aldatılan utanıyor. Bu kafada olduğumuz sürece biz zaten çağ atlayamayız ki!..
Konu kişinin hata yapması. kendine yanlışı.
Topluma etkileri sonraki boyutu.
Elbette buna sürğkleyen nedenler vardır. fakat bizim insani özümüz yanlış yapmamaktır.
iradedir
sabırdır
ahlakımızı korumadır.
aldatan öncelikle kendisini aldatır..
Etkileri farklı boyutudur toplumun.
Sizin yaşınız benden fazla. Çok daha yaşanmışlıklarınız- tecrübeleriniz vardır net.
Neolursa olsun kendimize yanlış yapmamalıyız. eğer diretiyorsak yanlışımızda da bu bizim irade ve hatamızı gösterir.
ben öncelikle anlaşılmasından değil- bu olanı kendime izah edemeyeceğimden vicdan yaparım.
Umarım anlatabilmişimdir.
hala devam ediyor musunuz aldatmaya?
Konuşmaları tekrar okumak zorunda kaldım sorunuzu görünce. Konu tam neydi ne yazdık ne oldu vs.. Aldatan ben değilim ki neden bana "devam ediyor musunuz aldatmaya" diye sordunuz?
Hoc bizaman ne evli nede dul biriyle yatmadim insallahda yatmam
evlilikde gelişen sorunlar yüzünden ilgi alakayı baska yerde buluyor ve sonrada hep dışardan ilgi bekliyor
ewli kadınlarla yatmasamda. ok içliyim işim gereği ve aldatma sebeplerinin en önemli etkenlerden bir tanesi kocalarının aldatması ilgisizliği ve aşka sexe doyuramaması
beni evleneceğim kadını aldatırken yakaladım nedeni ise evlenecektik içimde kalmasın mış
cunkı karısına hıc dokunmuydou ıs gezılerıı felan sonra zaten ustume atladı kadın ya resmen yanmıss
Sadece merak ettiğini söylemişti...
eeee dediğimde, pek te fark yokmuş dedi..
yahu kadınla sevişiyor iken kocasını mı konuşacağız ilahi sende var ya :D kadın zaten ondan kaçıyor
oldu ayrıldık ama ben istemedim o istedi biliyorumki hala benimle olmak istiyor ama gurur yapıyor
evliyken aldattınız ve aldattığınız kadın mı ayrıldı gurur yaptı?
he aynen
kaybedecek hiç bir şeyi kalmamış bir kadının onuru kalmış mıdır ki gurur yapsın?
insanlar sadce seks için aldatmazlar bilmem farkındamısın
konu seks değildi ki. eşi aldatmaydı.
evlimisin sen
evet.
düşün o zaman bir kadını ya da erkegi aldatmaya yalan söylemeye hangi sebebler iter neden ihtiyaç duyar empati yap biraz
Empati yaptığımda, hiç bir olumsuz sebep itemez.
bunlara örnek cinsellik veya ilgisizlik- sevgi eksikliği çoğaltılabilir.
ne olduğunun hiç bir önemi yok.
nikahlıysa bitmiştir x kişi onun için.
düz mantık düşünüyorsun
bilakis geniş perspektiften bakıyorum ki o kadar ayrıntılar verebildim.
umarımm aldatmızsın
Allah yaşatacaksa öleyimdir duam..
duygusal boşluk mu aldatmaya itmişti sizi?
bir zaman sonra artık sıkıcı gelio diyebileceğim tek şey bu
Evli kadin ters.
Calma kapiyi, calarlar kapini.
Ben gizllik icnde uzn sre yasadim
aldattığı kişi kendi hemcinsin ama?
evli bayan kocasını aldatmıyor mu?
dolayısıyla aldatılan kişi erkek.
yani hemcinsin olmuyor mu?
Aldatan insan kediden bile nankordur
evli kadınlar zevk için yapıyor
aldatmayı
İntikam
Ben 😄😄
arkasında mısın yaşadığının gülmüşsün?
Arkasındayım ağlamam mı gerekiyo
karınızın arkasından da aldattığı erkek bu cevabı verirse ağır gelmemeli sana ama.
Imalı imalı laf sokmayı bırak soru sormuşsun cevap verdim
aldatmak- aldatılmak çok yanlış.
en azından arkasında değilim, üzgünüm diyebilirdin.
bunu normal göstermen normal ama ben katılmadığımı demem mi imalı oluyor?
ilahi adalet.
karın olmasa- kız kardeşin, oda yoksa akrabanız olan bir bayanın kocası aldatırsa anlarsınız.
cahillik hepp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar