Erkekler uyku arasında erekte olduğunuzu fark etmişseniz ne yaparsınız. Kadınlar partnerinizin uyku arasında erekte olduğunu fark ederseniz ne yaparsınız?
Uyku içinde ereksiyon durumuyla karşılaşırsanız ne yaparsınız?
Karşı tarafın uyku sırasında ereksiyon yaşadığını fark edersem sıkı sıkı sarılırım böyle kendime doğru döndürdükten sonra iyice bölgeleri de birbirine yaslarım yani bir şey yapmam tabii ki ama En azından hissetsin😂
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uyanıyorum,, yanımda partnerim uyuyor ama dimdik. Ne kadar şanslı olduğumu düşünüp onu o halde izlemek çok hoşuma gider. İzledikçe hemencik canım onu ister.. Önce küçük dokunuşlarla o uyurken onunla sevişmenin tadını çıkarırım.. Küçük öpücüklerle devam eder, uyurken yüzündeki ifadesini izleyerek aşağılara inerim.. Hem onu uyandırmak istemem, böyle masum masum uyurken onu tatmak isterim. Hemde hemen uyandırıp o romantik sevişmeyi tutkulu bir sekse dönüştürmeyi isterim. Tadını ağzımda ufak ufak hissederken git gide hızlanıp uyurken zevk almasını izledikten sonra, artık vurucu darbeleri yapıp uyanmasını ve şaşkınlıkla bana bakıp anlam vermeye çalışmasını da mutluluktan izledikten sonra. Kendine gelip herşeyin farkına vardığı zaman beni kavrayıp hızlıca altına almasını beklerim.
1 kez denk geldim böyle birşeye..Sevgilimi ilk kez o sabah oral yaparak uyandırdım.. Mutlu oldu, benim bir tepkim olmadı.. Uyku halinde sonuçta, ne düşünebilirim ki..Onu mutlu etmek çok hoşuma gitti..