Cinsel Yaşam Sabah ereksiyonu ile nasıl başa çıkıyorsunuz? kurtluçilek Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 123 Hayatta var olma sebebimiz sevgili erkekler 🤪 sabahları ereksiyonunuzla nasıl başa çıkıyorsunuz? Kafasına tava ile mi vuruyorsunuz? 🙃 Sabah ereksiyonu ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. mastürbasyon ile. 1 0 Yorumla
thepesimist Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Geçti oğlum tamam geçti diyoruz, atıl kurt diyeceğimiz biri olamayınca başını okşayıp teselli ediyoruz. 😕 1 0 Yorumla
_uumutt Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Üzerine uzandım yattım. Kendisi canı isteyince iner 2 0 Yorumla
Vyslytn Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 101% 10 ay Tava olmasa da şu kobranın kafasına vuran bir adam vardı. Hemen hemen aynı sahne🤣🤣 1 0 Yorumla
Istanbulda1Adam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 10 ay İşe acele hazırlanıp çıkıyorum ilgilenemiyorum o yuzden kemere sıkıştırıyorum dışarıda belli olmasın diye 1 2 Yorumla kurtluçilek 10 ay Ay yazıkk Yorumla Istanbulda1Adam 10 ay Biri yardim etse keske agziyla Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevişip seks yaparak, konuşup rahatlayacak veya mastürbasyon hayal vs 1 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Sabah duşunu alırken 31 ile kendine getiriyoruz😀 1 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Bu sıcak yaz günleri akşamda sabahda tavayla 😅 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yooo. Uzunlamasına batırıyorum bazen kafası tepeden gözünü açıyor. 1 1 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 10 ay Çok nadir kadın onun o halinden etkilensede hemen üstüne oturayım zıplayım demiyor. Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Kurtlu çilek biraz etkileşim olsun. Güleyim demiş sabah sabah. Tava fikri acımasız. Buz dolabına girmeyi öneriyorum🤪 0 3 Yorumla kurtluçilek 10 ay Koparın bence Yorumla Aşkın_Sonu 10 ay Ürünün imalatında böyle bir montaj ve demontaj durumu yok maalesef. Yorumla kurtluçilek 10 ay Tüh Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sabah ereksiyonu genellikle çişin olduğu zaman oluşan bir durum bu yüzden kalkıp çişini yapınca normale dönüyor 0 2 Yorumla kurtluçilek 10 ay Çözüm kolay o halde Yorumla KingNothing01 10 ay Evet ama bazen gerçekten istekli olmaktan kaynaklanıyor. Uykud dinleniyorsun ve sabaha zımba gibi hazırsın. O zaman da çözüm başka oluyor Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biraz okşuyoruz sakin ol aslanım şimdi değil daha sonra diye gönlünü alıyoruz 😂 1 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 😂 kalktıktan 5 dakika sonra kendisi iniyor maalesef, beyin hyat telaşı moduna geçer geçmez asansör düğmesi gibi 0 a iniyor 😂 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 10 ay 😂😂😂hayır, sevgiyle yaklaşıyoruz, sakin ol oğlum falan diyoruz, duştan sonra salıyor zaten😂 0 6 Yorumla kurtluçilek 10 ay Tatlı sözün halledemeyeceği şey yok Yorumla Richardgör 10 ay Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır derler😂😂tam tersi söz konusu bu durumda, deliğe girmesi için😂😂 Yorumla kurtluçilek 10 ay Yılanlarla işimiz var 😀 Yorumla Richardgör 10 ay 😂😂😂😂küçükken başını ezeceksin😂😂 Yorumla kurtluçilek 10 ay Ezme okşa 🤪 Yorumla Richardgör 10 ay Ben yüzgöz olmak istemiyorum sonra bana sırnaşır😂😂😂şimdilik iletişimimiz konsolosluk seviyesinde Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Sadece sabah mı sürekli ereksiyon olan doyumsuzlar var 12 9 Yorumla anticooor07 10 ay hıı sureklı de itici Yorumla kurtluçilek 10 ay Çadır havada hepsinin Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yerim onları skkdjdjslsl Yorumla anticooor07 10 ay Agzına kuvvet o zmn Yorumla kurtluçilek 10 ay Ahhahahhaa ay ben şok Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ne var ya benim azmaya hakkım yok mu Yorumla kurtluçilek 10 ay Olmaz mı, en iyilerine layıksın Yorumla SekWhiskey1 10 ay Onlar derken 😂 grup fantezisi daha Yorumla ethem437 10 ay E ne güzel işte sabah akşam seks Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Benzin döküp yakıyorum o düzeliyor irade diye bir şey var yaparsan yaparsın yapmazsan yapmazsın 0 1 Yorumla kurtluçilek 10 ay Kopar at direkt Yorumla
GözlemciÜyee Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Ciş yapınca geçiyor. Öyle çok da şey yapmamak lazım 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. soğuk dujjjjjjjjjj olmadı kapı arasına koyup kapıyı sert şekilde kapatıyorum 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Hiç söyleme sabah ilk işim o anın resmini çekmek oldu 😂 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. mastürbasyon oluyor evli ama hergun mastürbasyon ile mucadelemi veriyorum 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Başa çıkmamız gereken bir durum değil ki :)) 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 10 ay Şunları kurtlandırma durup dururken çilekcim 🤣 7 7 Yorumla melankolikMelaike 10 ay @GececiEfenizzz31 lan yürü git pik kafalı Yorumla u вshєldσn 10 ay Kurtlandım melo Yorumla melankolikMelaike 10 ay @вshєldσn acc göstert anca öyle inanırım Yorumla kurtluçilek 10 ay Ay delirdiler bir anda 🤣🤣 Yorumla u вshєldσn 10 ay Yorumla melankolikMelaike 10 ay Onlar sever böyle şeyleri Niko di mi seviyonuz 🤣🤣🤣 Yorumla u вshєldσn 10 ay Bayılırımm Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay İndirmesine yardım ediyorum 14 8 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Astroneer sapık mısın aq Yorumla GececiEfenizzz31 10 ay Off ya cok fena halde Yorumla Astroneer 10 ay Aha sapık ben oldum Yorumla Cevap sahibi 10 ay @GececiEfenizzz31 sg lan sapık sürüsü Yorumla GececiEfenizzz31 10 ay Ne sapığı ya cok yükseldim sadece Yorumla kurtluçilek 10 ay Kaldı mı böyle yardımsever bacılarım 🥹🥹 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kaldıı Yorumla Astroneer 10 ay Ben kaldım kardeş ben kaldım 🚬🚬🚬 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Bi sağa bi sola yatırıyorum yok illa dik kalacak saldım bende kendi kendine :) insin artık :) 1 0 Yorumla
GececiEfenizzz31 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 10 ay Çıkardım şimdi öylece uzanıyorum erekte halde 1 0 Yorumla
Astroneer Takip Et Xper 6 Yaş: 36 10 ay Lan sen niye ereksiyon oluyon yoksaaaa 🤦🏼🤦🏼🤦🏼 0 1 Yorumla kurtluçilek 10 ay Ben olmuyorum be 😆 Yorumla
cahcah Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 101% 10 ay Yok hayır tuvalete çıkıyoruz iseyince geçiyor 1 1 Yorumla cahcah 10 ay Ne sanıyorsun her sabah mastürbasyon mu yapiorus saniyorsun Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sorma sorma sromaaaa 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kendi kendine gidiyor. 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Seks olmadan olmuyor yoksa hep öyle gezmek zor 1 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Umursamayinca bir süre sonra iniyor. 1 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Yok ne tavası levye vuruyoruz 😅😅 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Belli bi zaman sonra iniyor ya 1 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Umursamayinca sakinlesiyor kendi kendine 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Sabah seksi ile hallediyorum o işi 1 0 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. cok zor bir durum bu ya 1 0 Yorumla
skci3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 10 ay yatağımda hatun varsa seks , yoksa mastürbasyon.. neden kafasına vurayım 🤣🤣 0 0 Yorumla
Adamasi45 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 10 ay Çıkamıyoruz doğal bir durum sağlık bir bireyin sabah ereksiyonu olması dogaldir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Evet bu sadece bizde var siz fosur fosur uyurken bizim malafat dimdik 0 3 Yorumla kurtluçilek 10 ay Yine kadınlar suçlu oldu 🥲 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hahah sizin öyle şeylerle uğraşmanıza gerek yok işte Yorumla kurtluçilek 10 ay Ahhahah Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Konuşup ikna ediyorum 0 2 Yorumla kurtluçilek 10 ay İkna oluyorsa sorun yok Yorumla Tendenönceruh 10 ay Uzun sürse de oluyor Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Soğuk suyun altına tutuyorum 1 0 Yorumla
ethem437 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 10 ay Patlıcanı sıkıyoruz içinden ne çıkarsa sjdhrh 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Başa çıkılması gerekmiyorki! 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Elimle büküyorum 😂😂 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben döküm tencere tercih ediyorum 😂 0 0 Yorumla
lucedisophia Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% 10 ay Biz değil siz başa çıkıyorsunuz daha çok :) 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bacağıma bağlıyorum 🤦♂️🤣 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. beliyoruz ki giyinelim:D 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çözümü basit onun ya takmıyom kafaya asla ☺☺☺ 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Tuvalete gidince geçiyor alışılmadık bir şey değil 0 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. seks veya mastürbasyon yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Tuvalete gidince normale dönüyor genelde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Senin gibi çirkine bakınca geçiyor zaten 0 2 Yorumla kurtluçilek 10 ay Bak da geçsin o zaman Yorumla Cevap sahibi 10 ay Öyle yaptım zaten Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Boşaltıyoruz 🤣 1 1 Yorumla Banker_Bilo 10 ay Sabahları kurtlu çilek de yenebilir aslında ereksiyonla mücadele çalışmaları kapsamında 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
mastürbasyon ile.
Geçti oğlum tamam geçti diyoruz, atıl kurt diyeceğimiz biri olamayınca başını okşayıp teselli ediyoruz. 😕
Üzerine uzandım yattım. Kendisi canı isteyince iner
Tava olmasa da şu kobranın kafasına vuran bir adam vardı. Hemen hemen aynı sahne🤣🤣
İşe acele hazırlanıp çıkıyorum ilgilenemiyorum o yuzden kemere sıkıştırıyorum dışarıda belli olmasın diye
Ay yazıkk
Biri yardim etse keske agziyla
Sevişip seks yaparak, konuşup rahatlayacak veya mastürbasyon hayal vs
Sabah duşunu alırken 31 ile kendine getiriyoruz😀
Bu sıcak yaz günleri akşamda sabahda tavayla 😅
Yooo. Uzunlamasına batırıyorum bazen kafası tepeden gözünü açıyor.
Çok nadir kadın onun o halinden etkilensede hemen üstüne oturayım zıplayım demiyor.
Kurtlu çilek biraz etkileşim olsun. Güleyim demiş sabah sabah. Tava fikri acımasız. Buz dolabına girmeyi öneriyorum🤪
Koparın bence
Ürünün imalatında böyle bir montaj ve demontaj durumu yok maalesef.
Tüh
Sabah ereksiyonu genellikle çişin olduğu zaman oluşan bir durum bu yüzden kalkıp çişini yapınca normale dönüyor
Çözüm kolay o halde
Evet ama bazen gerçekten istekli olmaktan kaynaklanıyor. Uykud dinleniyorsun ve sabaha zımba gibi hazırsın. O zaman da çözüm başka oluyor
Biraz okşuyoruz sakin ol aslanım şimdi değil daha sonra diye gönlünü alıyoruz 😂
😂 kalktıktan 5 dakika sonra kendisi iniyor maalesef, beyin hyat telaşı moduna geçer geçmez asansör düğmesi gibi 0 a iniyor 😂
😂😂😂hayır, sevgiyle yaklaşıyoruz, sakin ol oğlum falan diyoruz, duştan sonra salıyor zaten😂
Tatlı sözün halledemeyeceği şey yok
Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır derler😂😂tam tersi söz konusu bu durumda, deliğe girmesi için😂😂
Yılanlarla işimiz var 😀
😂😂😂😂küçükken başını ezeceksin😂😂
Ezme okşa 🤪
Ben yüzgöz olmak istemiyorum sonra bana sırnaşır😂😂😂şimdilik iletişimimiz konsolosluk seviyesinde
Sadece sabah mı sürekli ereksiyon olan doyumsuzlar var
hıı sureklı de itici
Çadır havada hepsinin
Yerim onları skkdjdjslsl
Agzına kuvvet o zmn
Ahhahahhaa ay ben şok
Ne var ya benim azmaya hakkım yok mu
Olmaz mı, en iyilerine layıksın
Onlar derken 😂 grup fantezisi daha
E ne güzel işte sabah akşam seks
Benzin döküp yakıyorum o düzeliyor irade diye bir şey var yaparsan yaparsın yapmazsan yapmazsın
Kopar at direkt
Ciş yapınca geçiyor. Öyle çok da şey yapmamak lazım
soğuk dujjjjjjjjjj olmadı kapı arasına koyup kapıyı sert şekilde kapatıyorum
Hiç söyleme sabah ilk işim o anın resmini çekmek oldu 😂
mastürbasyon oluyor evli ama hergun mastürbasyon ile mucadelemi veriyorum
Başa çıkmamız gereken bir durum değil ki :))
Şunları kurtlandırma durup dururken çilekcim 🤣
@GececiEfenizzz31 lan yürü git pik kafalı
Kurtlandım melo
@вshєldσn acc göstert anca öyle inanırım
Ay delirdiler bir anda 🤣🤣
Onlar sever böyle şeyleri Niko di mi seviyonuz 🤣🤣🤣
Bayılırımm
İndirmesine yardım ediyorum
@Astroneer sapık mısın aq
Off ya cok fena halde
Aha sapık ben oldum
@GececiEfenizzz31 sg lan sapık sürüsü
Ne sapığı ya cok yükseldim sadece
Kaldı mı böyle yardımsever bacılarım 🥹🥹
Kaldıı
Ben kaldım kardeş ben kaldım 🚬🚬🚬
Bi sağa bi sola yatırıyorum yok illa dik kalacak saldım bende kendi kendine :) insin artık :)
Çıkardım şimdi öylece uzanıyorum erekte halde
Lan sen niye ereksiyon oluyon yoksaaaa 🤦🏼🤦🏼🤦🏼
Ben olmuyorum be 😆
Yok hayır tuvalete çıkıyoruz iseyince geçiyor
Ne sanıyorsun her sabah mastürbasyon mu yapiorus saniyorsun
Çıkmıyoruz işeyince geçiyor
Sorma sorma sromaaaa
Kendi kendine gidiyor.
Seks olmadan olmuyor yoksa hep öyle gezmek zor
Umursamayinca bir süre sonra iniyor.
Yok ne tavası levye vuruyoruz 😅😅
Belli bi zaman sonra iniyor ya
Umursamayinca sakinlesiyor kendi kendine
Sabah seksi ile hallediyorum o işi
cok zor bir durum bu ya
yatağımda hatun varsa seks , yoksa mastürbasyon.. neden kafasına vurayım 🤣🤣
Çıkamıyoruz doğal bir durum sağlık bir bireyin sabah ereksiyonu olması dogaldir
Evet bu sadece bizde var siz fosur fosur uyurken bizim malafat dimdik
Yine kadınlar suçlu oldu 🥲
Hahah sizin öyle şeylerle uğraşmanıza gerek yok işte
Ahhahah
Konuşup ikna ediyorum
İkna oluyorsa sorun yok
Uzun sürse de oluyor
Normal geçiyor abartılacak bir şey yok bunda
Herkeste ereksiyon olmuyor
Soğuk suyun altına tutuyorum
Patlıcanı sıkıyoruz içinden ne çıkarsa sjdhrh
Başa çıkılması gerekmiyorki!
Elimle büküyorum 😂😂
Ben döküm tencere tercih ediyorum 😂
Biz değil siz başa çıkıyorsunuz daha çok :)
Bacağıma bağlıyorum 🤦♂️🤣
beliyoruz ki giyinelim:D
Çözümü basit onun ya takmıyom kafaya asla ☺☺☺
Kendine güvenen biri yokki çıksın taşla ezer gibi ezsin
Tuvalete gidince geçiyor alışılmadık bir şey değil
seks veya mastürbasyon yapacak bir şey yok
Tuvalete gidince normale dönüyor genelde
O yolunu bulup içieri girer
Senin gibi çirkine bakınca geçiyor zaten
Bak da geçsin o zaman
Öyle yaptım zaten
Boşaltıyoruz 🤣
Sabahları kurtlu çilek de yenebilir aslında ereksiyonla mücadele çalışmaları kapsamında 🤣
Oksuyoeum