Testesteron salgılandıgı icin spor yapıyorum mesela her gun bosalmam lazım cok doluyor her gün 100 kilonun altına giriyorum asırı sperm üretiyor vücudum
Kasla alakasi yok bu tamamen sexe olan duşkunlukle alakali bir durum ayrica demir gibi sert olmasi icin kasa da ihriyac yok iyi sevisen atesli bir partnere 4 5 atarim
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
He he. Herkes aynısını sallıyor. 10 kere de atarsınız ayn…
ben kurduğun mantığı çözemedim. sen şimdi kasları göğüsleri ateş eden gerçek bir erkekle, yağ tulumu birisinin cinselliği farklı değil midir diyorsun. az salla.
ben diyorum ki zayıf birisiyle kaslı birisinin kas performansını etkilemez giriş çıkış aynı olur. seni kaldırır kucağına alır vs vs bunlar performans değil güçtür arada ki ince çizgiye dikkat etmek lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kaslı oldukları için daha rahat performans göstereblir daha sert yapabilir ve daha rahat sizi yönetebilir
öyle gerçekten
deneyimledin yani :d
deneyimleyemedim henüz...
üzüldüm snn adına ama farkı anlamak için diğer tarafdan deneyimin olması laızm
Testesteron salgısı fazla olduğu için demir gibidir
:3
Testesteron salgılandıgı icin spor yapıyorum mesela her gun bosalmam lazım cok doluyor her gün 100 kilonun altına giriyorum asırı sperm üretiyor vücudum
aynen bro
❤️🤭
Kasla alakasi yok bu tamamen sexe olan duşkunlukle alakali bir durum ayrica demir gibi sert olmasi icin kasa da ihriyac yok iyi sevisen atesli bir partnere 4 5 atarim
He he. Herkes aynısını sallıyor. 10 kere de atarsınız ayn…
Valla kaslı olup bir atamayan var
Atamasın. Karın kaslarına sürterim.
Nereye surtersen surt icinde o sertlik olmayinca olmaz
Steroid kullanmadığı sürece, kaslı erkeğin rakibi olamaz nokta.
Steroid olmadan o kaslar olmaz güzelim
He her kaslı erkek steroid kullanıyor aynen. Böyle b*klayın anca.
Tamam güzelim sen kaslilarla takil
tamam hadi sg
👍
Spor yapanlar ve kaslılar iyidir performans açısından.
protein tozları karbonhidratların sen çükü kaldırdıgına mı inanıyorsun?
başka ne kaldıracak.
🤫
Pek degil yaşasa onlar uzun yaşardı iyi olsalar namlarını duymayan kalmazdıdimi
Çok da bir farkı, libidoyu artırmaz ama kondisyonu artırır
alakası yok be knka sadece kaslı erkeklerin kızların gözünde daha koruyucu göründükleri için yapıları gereği onları seçiyorlar performans aynıdır
kaslı her zaman daha iyidir... istisna yok
kas kas dediğin nedir be hepsi protein tozu :D
vücuttaki protein demek tüketmeye hazır enerji demek değil mi? bu konuda da performans sağlıyordur. enerjisi gücü yerinde erkek taş gibidir bence.
Protein dışarıdan alındığı için enerjiden çok kasları geliştirmeye harcanır senin sevişirken performansını artırmaya yaramaz :D
ben kurduğun mantığı çözemedim. sen şimdi kasları göğüsleri ateş eden gerçek bir erkekle, yağ tulumu birisinin cinselliği farklı değil midir diyorsun. az salla.
ben diyorum ki zayıf birisiyle kaslı birisinin kas performansını etkilemez giriş çıkış aynı olur. seni kaldırır kucağına alır vs vs bunlar performans değil güçtür arada ki ince çizgiye dikkat etmek lazım
Alakasi yok..
Eger. ilac. kullanimi varsa. cok proteinli beslenme. hakimse. performans o kadar iyi olmaz
bilgin yok
Evet öyle oluyor benim spor yaptığım zamanla yapmadığım zaman arasında çok fsrk var
Ben kaslıyım ama kalkma olayının kasla ilgisi yok cinsel performans ayrı
bende çok oluyor özellikle spor sonrası
daha kolal sertleşir ve erekte durumu stabil olur
benım ondanmı hep kalkıkmıs:D
😅😅😅😅
Bence cinsel güç , orgazm açısından daha iyi
doğru
öyle bir durum söz konusu değil
kıskanma
IQ seviyeniz burdan belli selametle
Genel olarak evet
Kaslarım olmadan önce ile aynı.
aksine sonuktur
Doğal kaslı da olsa öyle midir diyorsun?
doğalım
kesinlikle doğru
Yoo ne alaka
çok alaka
Bende kas yok ama performansım iyi
iyi derken ne kadar iyi
4 posta atacak kadar
yok artık... çok mu mastürbasyon yaptın ondan mı böyle güçlü
Evet kendime de güveniyorum
Alakası yok
var dostum
Ben kaslı mıyım kanka 😅