Güzel, bakımlı, ateşli, cinsellikte sınırı olmayan ve hiç reddedilmediği bir evlilikte erkek riske girip aldatmaya yeltenir mi?

Sevgilim bir keresinde bir erkeğin beklentileri karşılanıyorsa aldatmaya niyetlenmez, istemez bile demişti. Erkekler çok düz mantık düşünüyorlar gerçekten, bizlerden çok farklı. Erkekler bu düşünceye katılıyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Birçok kişinin "erkektir aldatır" kafası yaşaması gerçekten mide bulandırıcı. O ahmakları pistin dışına davet ediyorum. Diğerleriniz, aldatmak karakter meselesidir bu faktörlerle ilgili değil dediniz. Aslında bu görüşe katılmakla birlikte bazı istisnaları da olabileceğini gösteren sadece bir kişi yorumda bulundu. O istisnalar bence kova burcu erkeği. :D Sevgilim de kova ve her ne kadar güvenmiyorsun deseniz de benim güvene bakış açım sizinki kadar siyah ve beyazdan ibaret değil.
Güncellemeler
+1 yıl
İlişkide problem yoksa çok sadık ancak sürekli tartışmalar vs yaşanıyorsa gözü dışarı kayan aldatmaya meyilli tipler oluyor kova burcu erkeği. Diğer tanıdığım kovalarda aynı bu şekildeydi. Dediğim gibi hayatta griler de var. Ona güveniyorum, sadakatinden şüphem yok. Ancak sürekli kavga ortamı yaşanması durumunda gözünün kayması bana çok da anormal gelmiyor. Belki benim de yükselenim kova olduğu içindir. :D
Güzel, bakımlı, ateşli, cinsellikte sınırı olmayan ve hiç reddedilmediği bir evlilikte erkek riske girip aldatmaya yeltenir mi?