Gizli Üye(25-29)+1 yılToplum baskıyı yüzünden oluşmuş çekingenliğiniz yok. Kullanır bırakır düşünceniz yok. Hamile kalma riskiniz yok. Ayrıntılı bakıma ihtiyacınız yok. Sürekli farklı çekici iç çamaşırı arama derdiniz yok. Bi giren çıkan olayınız yok. Biraz daha düşünsem daha da çok sayarım ama dezavantajlarıda baya var😂😂
85 Yorumla- +1 yıl
Ay çok haklısın yemin ederim 😂😂 ❤️
Cevap sahibi+1 yılHepimiziii savunacagımmm💅💅🥳🥳
- +1 yıl
Ezilen kadınlarınn haklı sesi olmuşsun :D
Cevap sahibi+1 yılTamam gençler gazlamayın birazdan evin içinde bagırarak gezeceğim😂
- +1 yıl
Parti kur oy verelim :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınını uygun olan her pozisyonda birleşme anında izleyebilmek ve görebilmek. Kadın için genel olarak ya arka dönük, ya kafa geride olduğu için birleşme anına şahit olmak zor olabilir, fakat erkek için her zaman görsel şölen. Hem yaşayıp hem izliyorlar sanırım.
Her zaman yönetebilme ve istediği hemen her zaman başlatabilmek. Bunu erkek başlattığı zaman kadın genelde itiraz etmiyor çünkü herşeyden öte görevi olarak görülüyor fakat kadın istese çoğu erkek oyundan kalkmıyor, canı istemedi mi bahane buluyor. Yani kadın erkeğin canı istediğinde yapmak zorunda, ama kadının canı istediğinde yine erkeğin canının istemesi gerekiyor.
Duygu aramamaları. Herkesle yaşayıp her türlü rahatlayabildikleri için kadınlar gibi orgazm problemi, partner problemi çekmiyorlar.88 Yorumla- +1 yıl
Harika Anlatımın için Çok Teşekkür Ediyorum ❤
- +1 yıl
Nasil kutahyalisin sen ya pwpwpw
- +1 yıl
Ne alaka Kütahya ile 😂
- +1 yıl
Bende anlamadim bi tavsanlililik sezdim ama ac karnina yazmisim zaten kafa gidik benim bu aralar :)
- +1 yıl
Hayırlısı be gülüm 😂
- +1 yıl
Amin canim ;)
- +1 yıl
Nasil anlamadim
+1 yılBir çok kadına tarifsiz tatlar yaşatmaları sanırım. Çünkü biz kızlat kendi kendimizi fazla tatmin edemiyoruz. Bir desteğe ihtiyacımız oluyor. Ancak bunu sadece evleneceğim adamla evlendikten sonra yaparım.
34 Yorumla- +1 yıl
Tauredprensesi adında bir hesap vardı. O sen misin?
- +1 yıl
Kardeşim Alessia Beste.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederm.
+1 yılKadını Zevkten Yoğun Hazlardan Uçurmak Nirvanalara Çıkarmak Zevkten Beyininin Farklı Çalıştığını Görmek Yüz ve Vücudunun Hazlardan Pembeleştiğini Görebilmek Altımızda Hunharca Üst üste Gerçek Orgazmlar Yaşadığına Şahit olmak Kadınlığını Sonuna kadar Doyumsuzca Yaşadığını Görmek Bizede Erkekliğimizi Sonuna Kadar Hissettiriyor 🌼🌼🌼🌼 ❤❤❤❤
01 Yorumla- +1 yıl
Ve Daha Neler neler Offff
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun güzel bir tarafı yok işte kadın olmak daha güzel😂
30 Yorumla
+1 yıl▪️Toplumda sizi kınayan bir kesim yok.
Kızı eve götürseniz kıza yollu erkeğe de maşallah deniliyor▪️Giren çıkan yok😂Ay aklıma bişey gelmedi :)20 Yorumla
+1 yılSoru genelleme icerdigi icin gorussuz kaliyorum. Her insanin farkli ozellikleri kriterleri var. Şu soyledir su boyledir demek dogmamis cocuga don bicmek demek. Bazi genel gecer gorusler herkesin hemfikir oldugu görüşler elbette vardir lakin benimde o konuda tecrubem yok. Isi bilen konussun ben susarim.. saygilar
00 Yorumla
+1 yılZaten erkek baskin karakter ki bu yaratilis geregi boyle ve guzel birsey, kadini yaparken ayni zamanda izliyor onu yonlendiriyorsun , e bundan kadin da zevk aliyor tabi cunku kadinda yonlendirilmekten zevk alir, yani izlemeye firsatin var giren cikan yerleri ve oralarin aldigi sekli gormek guzel
00 YorumlaKadınların orgazm olmaya çalışırken göğüslerini okşamasi beni o kadar mutlu etti ki!
Sen okşamayı o ise oksatmayi seviyor. Bu o kadar güzel ki aksi halde karşı tarafa acı verirdik.
Mesela sen fidanının bir şeye dikmek o ise toprak olmak istiyor.
Yani Yaradan iki tarafı da memnun etmiş🥰01 Yorumla
+1 yılBirleşme herhalde, ben sırf birleşme olucak diye oralin ötesine gitmedim. Benim liderlik duygum var arkadaş ben vermem
44 Yorumla- +1 yıl
Paket yap diğer tarafta lazım olur :D
- +1 yıl
@JuanyEmma güya birlikte olduğu zaman egosu zarar görecek. Cinsel birleşmeyi kadının aşağılandığı bir şey olarak düşünüyor. Eşit bir alışveriş olduğunun farkında değil kendisi
İstediğii zaman ilişkiye başlatmak isteyip ilişkiye girebilmesi
Her acıdan daha iy igörüş pozisyonunuın olması
Tabii ki kadınlar gibi değil her istediğiyle ilişkiye girmesi, kadinlar için bir duygu ve bağ gerekiyor.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSekste erkek olmanın güzel yanı kadın vücuduyla sevişiyor olmamız.
Yatakta gerçekten iyiler.
Vücutları da çok estetik.
Bizde bi penis var amwq
Kadınlarda göğüs kalça vajina anal var dikkat çeken.23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@JuanyEmma Kanka içinde bulunduğun vücuda göre düşünceler değişiyor işte.
Kızlarda da kaslı vücutlar harika suratlar büyük kalın güzel penisler falan etkili oluyor işte.
Ama kadınlar bi başkalar ya.
Her bölgeleri mi mükemmel olur abi.
Allah özene bezene yaratmış gerçekten.
Erkek olmak güzel, kadınlarımıza bizim vazgecilmezlerimizdir. İyiki varsınız, başımızın tacısınız. Bana göre dünya sizin etrafında dolanıyor. Dünyanın en kıymetli hazinesi sizde
00 Yorumla
+1 yılBir tane karikatür vardı ahah o geldi aklıma. Çocuktu sanırım mutluyum çünkü çüküm var diyerek koşuyordu
10 Yorumla
+1 yılKadınına o mükemmel hazları verip orgazm olurken titreye titreye boşalmasını izlemek yüzüne bakmak ve sarılmak
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Kadinin butun guzel kokularini icine cekip o nefes alis verisini izlemek gucun sende olmasi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki cinsiyetin de ağır sorumluluk ve sorunlari oldugu kadar ayricaliklari vardir ya
00 Yorumla
+1 yılKadın olmak daha güzel , erkek olmanın psikolojisi zor
00 Yorumla
+1 yılErkek icin baba olmaya ilk adim kadin icin anne olmaya ilk adim bence
00 Yorumla
+1 yılzevk anında sıvıların dışarı çıkması, ve o anki alınan zevkten mimiklerin gerilmesi
00 Yorumlaerkek dezavantajlı aga hiç güzel yanı yok aslında mantıken bakıldığında
01 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz uzun iri bir penis zevkten uçuruyor beni ilk eşimin küçüktü iyide geçinemiyorduk zevk alamıyordum
10 Yorumla
+1 yılkadına hükmetmek ve çok fazla görsel şölenle karşı karşıya kalmak
10 YorumlaBeğenilme, arzu edilme derdi yok.
00 Yorumla
+1 yılg. tümüze bişey girmemesi.
00 Yorumlakarşı taraf da erkek mk aynı sey Ğ
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel bir varlığa bakıyor olmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir işi ikikişi yaparken yüceltilen taraf olması..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgiren çıkan yok rahatlar
01 Yorumla- +1 yıl
Ben hic rahat degilim.. oyle uzaktan gorundugu gibi degil.. duygularimiz hislerimiz empatimiz var yani. Geleckteki esimizi dusunuyoruz yani.. enazindan herkes oyle degil.
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. her şeyi güzel. 1 şey hariç.
00 Yorumla
+1 yılHerhalde becermek
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olmadım bilmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Kadının bakış açısıyla ne düşünürsün?
+1 yılAcı çekmiyosunuz
10 Yorumla
+1 yılAcı hissetmemek
10 YorumlaHer anı dolu dolu yasamak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Dominant olmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Giren bisey olmamasi
06 Yorumla- +1 yıl