Yani mesela düşünüyorum da böyle karşımda çırılçıplak bir erkek görmek değilde üstünde boxer olan bir erkek görmek daha çok benim hoşuma gider galiba böyle kendi vücut hatları birazcık belli olacak şeyler daha çok hoşuma gider tamam çıplaklık da çekici ama cinsel ilişki öncesi birazcık giyilmiş olması daha iyi
Biz genelde eşimle özel kıyafetler seçiyoruz. Bazen bir yere davetliysek eve gelince elbisesini çıkarmadan bir şeyler koridorda yaşıyoruz, çırılçıplak olmaktan daha fazla bize haz veriyor. Genellikle çıplak halde en çok hoşumuza giden yatakta üzerimde ise onun kendinden geçişini izlemek güzel
1
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Biz yorum yaptık sizdende bekleriz. En sevdiğiniz aksesuar nedir 😀
Tahrik edici iç giyim her zaman tam çıplaklığa göre daha cezbedici oluyor. Sevişmeye başladıktan sonra yavaş yavaş soymak veya parçalamak tamamen çıplak bedenlerle sekse başlamaya göre daha hoş oluyor bence.
Tamamen çıplaklık bir süre sonra cazibesini kaybediyor.. Öncesinde iç çamaşırlarıyla karşılamalı. Sonra zaten tamamen çırılçıplak olmanın zamanı da gelecek..
Her giyimin ayrı veya çıplaklığın ayrı yeri var. Özel bir gecede hazırlık bence çok önemli ve kışkırtıcı ancak sabah evde şortu , askılı tişörtü ile altında sutyen olmadan kahvaltı hazırlayan kadın seksapalitesi diye bir şey var. Reçel artık nereye akar bilmiyorum…
Giyim ve aksesuar çok önemli, ama burada ambians ve beden dili de eşit oranda etkili. Giyim konusunda gercekten secici olmak lazim. Zira kaş yapayim derken göz çıkarılabilir. Sacma sapan şeylerde var :) Bazilarini eşler birlikte de seçmeli onun da değeri başka..
Özel seçilmiş seksi giysilerin libidoyu yükselttiği bir gerçek, ama nasıl olsa çıkarıyoruz zaten, üzerinizde fazla kalmıyor. O yüzden gidip bir takıma binlerce lira vermeyin, VS veya AP gibi markalardan alıp.
Bu tercih meselesi ve dolabına özen gestermeyle ilgili ve maddi sıkıntısı olan tabii ki daha uygun yerlerden alabilir. Fakat kaliteli bir iç çamaşırın yerimi tutmaz.
Öncelikle karşındaki kişi sevdiğin aşık olduğun kişi o zaten herşeyi ile güzel ve hayranlık uyandırır ama tabiki görsel olarak dahada kışkırtıcı elbiseler güzel olur
ilk sevişme öncesi özel giyisi olabilir. kadının tamamen soyunması cazip değildir. hafif bazı yerlerin gizli kalması kadını daha cazip ve merak oluşturur. tamamen soyununca esprisi kalmıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çıplak olmak ama eşime göre giyiniyorum hemen çıkarıyor kıymeti olmuyor 500 TL verdim bakmadı bile
kıyafetler önemli ama çok fazla üzerinde durmuyo bi nevii ateşleyici görevi görüyo 😂😂 dizel motor gibi düşünmek lazım ilk hareketi sağlıyo sonra kendiliğinden gelişiyo her şey 😂😂
Çıplak Bir vücut çok hoşuma gider ama özenli bir Makyaj ve halka küpe beni çok cezbediyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Karar veremedim buna.. Ama normal kıyafetli, etek, elbise tarzi giyinmiş karşı cinsi , etegini kaldırıp kiyafetkeri çıkarmadan yapmak benim için çıplak seksten çok daha tahrik edici.