Boyle bir sevgiliniz var fiziksel sizin için eksik olarak düşündüğünüz fiziksel kusurlarından
Dolayı mesela memesi küçük vs. Bu engel midir. Ayrılık sebebi midir?
Dolayı mesela memesi küçük vs. Bu engel midir. Ayrılık sebebi midir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Memem küçük diye beni beğenmeyip bide o mu ayrılcak üstüne :d olur paşam
Bilmem
Sevgilimin nefes alması bile beni etkiliyor. Asla hiç bi kusurunu umursamıyorum
Vay be aşka bak
Herkes böyle sevmiyor mu zateen
Yok bence sevse ayrılıklar olmaz
Yanlış iletişim tekniği ayrılık sebebi olabilir sadece. Gerisi sevmiyordur yanlış yapıyordur.
Senin gibi sevgilim olsun
Güzel bişey degil isteme bence
Niye sebep ne
Bak hiç bi şekilde ihanet etmeyecegimden emin. Onu kıracak üzecek hiç bişey yapmayacagımdanda emin. Ama korkuları var. En ufak tartışmamızda veya azıcık fark etmeden soguk yaptıgında ne kadar fazla üzüleceğimi veya kendime zarar verme ihtimalimi düşünüyor. Cümlelerini sürekli ölçmek zorunda çünkü kırgın olup sonrasında affettiği kişilere ben hayla kin tutuyorum. Ortak çevremizdense direkt hayatımdan çıkarıyorum. Bi tartışması olsa o duruyor ben atlıyorum. Ki o olayların o kadar büyümesini istemiyor. İşten çıktı bana sürekli iş bul diye baskı yap motive et diyor öyle iş bulacağını düşünüyor ben direkt sen gez eglen ben bize bakayım fikrindeyim buda onu motive etmiyor. Bişeyi yakıştı mı diye sorarken asla dogru cevabı almadıgını düşünüyor çünkü asla bişeyin ona yakışmadıgına denk gelmedim. Yani tercihlerinde yardımcı olamıyorum. Sıkıntılarında benden destek aldıgında daha güçlü durup daha sert oluyor buda olayları büyütüyor.
Ona yapılan şeyi o unutsa ben kin tuttugum için geri hatırlıyor o kişiyle barıştıysa buda iletişimlerini olumsuz etkiliyor.
Daha da sayıyım mı ikna oldun mu knk
Oldum kanka bana
😂😂😂
Memesi küçük olması benim için çok büyük bi engel en az 80 c 85 b felan olması lazım
Vah vah ya manavdan sebze seçiyor sanki paşam
Sizin ki küçük galiba alındığınıza göre ama haklıyım 85b zor bişey değil gidip de 75d olsun demedim
Yok ne alınacağım dalga geçiyorum
O zaman sıkıntı yok seninkiler küçük değil ise
Memeleri büyük olsun istemem orta olsun
Boyuda uzun olsun kıza kız çocuk gibi
Memesi kucuk olan kusurlumu tovbe ya
Bilmem
Yoooo
Sevgilim yok ama olsaydı engel olmazdı buna
Hayır degil
Bilemem dostum