Sevdiği kadının fiziksel kusurlara sahip olması erkekte cinsel isteksizliğe sebep olur mu ?

3 yıldır birlikteyiz, ancak bu sürenin yaklaşık 2.5 yılı boyunca farklı ülkelerde idik ve çok sık biraraya gelemedik.Bu yüzden onunla oturup herşeyi utanıp sıkılmadan konuştuğumuz bir ilişki olarak düşünmeyin bunu, heleki mahrem konulardan. İkimiz de geleneksel ve tutucu zihniyete sahip olduğumuz için aramızdaki fiziksel temasta basamak çıkmama yardım ederken elimi tutmaktan öteye geçmedi,yani onun cinsel açıdan tutumunu hiç ama hiç bilmiyorum.

Sorun şu ki, o uzun zamandır ailelerimizin görüşmesi için baskı yapıyor ancak ben onu 4-5 aydır birşekilde oyalıyorum çünkü fiziksel çekicilik açısından kendimi yetersiz buluyorum. O beni bu şekilde arzuluyor olsa bile, benim özgüven sorunum yüzünden cinsel yaşantımızın olumsuz yönde etkilenebileceğini düşünüyorum. Her ne kadar o, bana bakmaya doyamadığını, çok şanslı bir erkek olduğunu olduğunu söylese de, biliyorum ki her erkeğin hayali 90-60-90 lık bir sarışındır :D Işıkları kapatalım takıntısı yapamadan ya da yorgan altına gizlenmek zorunda kalmadan, kendimi cinsel açıdan özgür bir şekilde ifade edebilmem için, öncelikle fazla kilolarımdan kurtulmam sonrasında ise göğüs estetiği geçirmem gerekiyor. Ancak bunun için zaman gerekiyor ve ben ona ''biraz daha bekle sana kendimi kusursuz şekilde sunmak istiyorum'' diyemediğim için , o kendisi hakkında şüphelerim olduğunu ve onu bu yüzden oyaladığımı düşünüyor.

Ve nihayet sonunda;

Birinci sorum bir erkek arzulamadığı bir kadınla sırf iyi bir eş/anne olacağı için evlenmek isteyebilir mi ?

İkincisi sevdiği kadının fiziksel kusurlara sahip olması erkekte cinsel isteksizliğe sebep olur mu yoksa önemli olan şu bahsettikleri kimyanın tutması olayı mı?

ve sonuncu sorum acaba onu neden oyaladığımı anlamasını nasıl sağlayabilirim? daha önce birçok şekilde ima etmeye çalıştım aslında. Kariyer peşinde koşarken kendimi çok saldığımı ve güzel bir gelin olmak için forma girmeye ve bakıma ihtiyacım olduğunu söylesem de, güzel bir geline değil, bana ihtiyacı olduğunu,3 yılın yeterince uzun olduğunu, birkaç gün bile beklemek istemediğini söyledi. Ama bunun yalnızca güzel gözükmekten ibaret olmadığını, benim libidomla, dolayısıyla cinsel yaşantımızla alakalı olduğunu söyleyemedim tabi. Bunu nasıl üstü kapalı şekilde ifade edeceğimi bilemiyorum.
Sevdiği kadının fiziksel kusurlara sahip olması erkekte cinsel isteksizliğe sebep olur mu ?