su anki insanla baslardaki sanki ap ayri iki insan? bu iliskimiz basladiginda asiri cool, umursmaz ot icen biseyi takmayan tavirlardaydi. hatta bana grup teklif edip duruyodu, bana istedigimle daha yatabilecegimi ona söylememe bile gerek olmadigini söylüyordu, fakat ben bukadarsini sevmiyordum, ve onada dile getirmistim, herneyse birden bire bu tarz tum konular ortadan kalkti, asla birdaha sormadi, yani bana yaklasimida degisti tabi, otuda birakti, su an asiri duygusal, ve ilgiye ihtiyac duyan biri var karsimda. sevismemiz hala ayni yani günden güne hatta daha güzellesiyor fakat ben bundaki degisime anlam veremiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ot beyindeki hücreleri öldürüyor normalde içende öyle kolay bırakamaz duygusal olması onun eksikliğinden kaynaklanıyor uzun vadede düşünürsen zor olur sana karşı halen boş biri
08 Yorumla
Soran+1 yılevet 10 gün oldu, üstüne birde gitti sigarayida birakti. onuda anliyorum psikolojik sorunlarida var. yani bakalim toparlayabilcekmi destek olmaya calisiyorum iste
Soran+1 yılyani agresif degilde, suskun cok, sohbeti olmuyor fazla :) bakiyorum bekliyorum. bana degisik seyler bunlar. anlamiyorum ama bagimlilik zor birsey,
Soran+1 yılyani, bende pek ümit vermiyorum ama yinede belli etmiorum tabiki, destekledigimi söylüyorum, hatta oyaliyorum, benide hergün cagiriyor ona iyi geldigimi söylüyor. ben varken gerek duymadigini vs. ama yardim alicam diyio daha cokda psikolojik sorunlari yüzünden.
Soran+1 yılolmaya calisiyorum elimden geldigince, gidicek koymus kafasina zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖvün hanımefendiyi 👍
Gerçekse sonunda keko ve sorunlu bir erkekle takılıp az çok iyi bir ilerleme sağlamış birisi.
Hemcinslerin bu yolda heder oldu, kucaktan kucağa gezip, tekme yemekten dolayı026 Yorumla
Soran+1 yıliyi birseymi dedin anlamadim :D biraz sarkazm sezdim gibi
Cevap sahibi+1 yılYok ya sana laf sokmadım. Hemcinslerine soktum 😄
Soran+1 yılha tamam, yani onu düzeltebildiysem eger ne mutlu bana ama benimlemi ilgisi var onu bende cok anlayamadim :)
Cevap sahibi+1 yılSen bu soruyu dün veya ondan önceki gün sormusmuydun? Çünkü öyle bir soru hatırlıyorum
Soran+1 yılbu tarz sormasamda evet bir sorum daha vardi :) onunla ilgili yine. cevap vermismiydin?
Cevap sahibi+1 yılEvet vermiştim. Sigarayı bırakma konusunda örnek vermistim
Soran+1 yılpeki, sorum kaldirilmis zaten. :) ozaman bana calisiyorsun sen sagol varol :D
Cevap sahibi+1 yılNiye sana çalışayım ya. Karakterin ilgimi çekti sadece. Yani aslında serbest bir ilişki istediğini söylüyorsun ama sürekli de elemanın sana olan ilgisinden bahsediyorsun.
Çözemedim sadece seni. Başak burcu beynim nefret ediyor boyle durumlardan ahaha
Soran+1 yılsaka yapiyorum. neden bukadar alindin anlamis degilim. ben onu anlayamadim, burdan soruyorum ayni kafada olanlar elbetteki vardir diye. yani ona sürekli sormuyorum cünki zaten problemleri var, yani biraz tedirginlikte var. sonucta iyi giden bir seks hayatimiz var. eger ben farkinda olmadan onu üzersem veya farkinda olmadan bir isin icine girdiysem anlamak adina. yani icimde fazlasiyla soru var. bir kacini burdan anonim paylasiyorum iste. bunun icin yokmu burasi.
Soran+1 yılayrica benimde basak yükselenim neyden nefret ettin bilemedim dogrusu
Cevap sahibi+1 yılAlınmadım ya. Oylesine yazıverdim. Sebebi yoktu askında pozitif bir şeydi yazdığın. Inan birden bu kadar yukselecegini dusunmedim kadın.
Kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılNefret etmedim. Ben kendimi ifade edemedim inan
Soran+1 yılpeki öyle olsun, ama ben yükselmedim :)
Cevap sahibi+1 yılNeyse yazım dilinin içinde ses tonu, mimikler vs olmayınca bazen oluyor öyle. Knedine iyi davran. Iyi geceler
Soran+1 yılevet böyle olabiliyor bazen sorun degil, izmirden degilsin degilm?
Cevap sahibi+1 yılSon harfi tutturamadın maalesef. Ama ilk dordu tutuyor
Soran+1 yılyok tamam :) birine benzettim kusura bakma. olur mu olur dünya kücük
Cevap sahibi+1 yılHiç boyoz veya çiğdem demedim halbuki yazarken 😀
Soran+1 yılizmirli gibi konusdun demedimki :) sadece yazma stilin birde burc ve yas uyunca biraz aklim bir arkadasima gitti :) kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılBilemezsin. Şu an belkide konaktan karşıyaka tarafına bakıp bunları yazıyorumdur
Soran+1 yılhmm su an süphelerim geri geldi :) yoksa benimi kandiriyorsun.
Cevap sahibi+1 yılCanı sıkılan bir adamım sadece. Gizliden cıkıp geri gireyim. Aklında soru kalmasın
Soran+1 yılsagol, degilmissin :) emin oldm rahat uyuya bilirim
Cevap sahibi+1 yılGüle güle tekrardan. Kendine dikkat et
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim. Son durumlar nasıl?
Soran+1 yılhala ayni, ama ben düsünmeyi biraktim :) yani kafami yormuyorum, akisina biraktim. neolur bilemiyorum. ne düsündügünüde bilmiyorum :) ama bana baglilik seziyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı tenler de farklı deneyimler gerçekleştirmiştir ve sendeki uyumu kimseye de yakalayamadı ise duygusal bağ kurmuştur sizinle
00 Yorumla
+1 yılDuygusuzum s! ker geçerim diyen erkeklerin yaşadığı klasik muhabbet
01 Yorumla- +1 yıl
@kediqueeennn?
Ya sana ya da baskasina duygusal olarak baglanmaya başlamış. Ama eskiden daha iyiyse iliski ne gerek var ne modda olduğu cagir gorevini yapsin 😈
00 Yorumla
+1 yılDemek ki bişeyler hissediyor. Peki sen ona karşı birşeyler hissediyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi benim yok sanırım fucukbddyy
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıladam sana bi miktar düşmüş olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana bağlanmıştır gittikçe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSigarayı bırakmak duygusallık yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYenisini bulma vakti geldiği için.
00 Yorumla
+1 yılAsik mi oldu
00 Yorumla
+1 yılBulamdık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsk” halini mi özledn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHay şansıma koyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçiş dönemi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz