İlk birlikteliğimde bi avuç kan gelmişti. O gece bıraktık daha devam etmedik. 3 gün sonra tekrar denedik kan geldi birkaç damla. 1 hafta ara verip yine denedik tekrar kan geldi🤷🏻♀️ Islaklıktan yana sorun yok. Islanıyorum baya, birbirimize oralda yapıyoruz. Ama olmuyor girdiği azıcık kısımdan ileri gitmiyor ve kanıyor. Sizce neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir sorun var galiba yani avuç avuç gelmesi normal bir şey değil benim bildiğim azıcık bir şey geliyor ve bitiyor hatta salya gibi oluyor ama sürekli devam ediyorsa de gittikçe miktar artıyorsa sıkıntı var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durum senin zarının kalın olması tam yırtılma gerçekleşmemesinden az yırtılma dan kaynaklı ya da fazla yırtılma olmasındandır kimisinde fazla gelir kimisinde az ama devam eder ise bir doktora gozukmen de fayda var
15 Yorumla- +1 yıl
Benimde zarım kalın ama benden hiç gelmedi alakası yok en yüksek kanama zar türlerinden biriyim
Cevap sahibi+1 yılReelde yapmadığını biliyordum
- +1 yıl
Hahhahhaha yapmasam bu yorumu yapıyor olmam yaptım 😄ki yorumluyorum
Cevap sahibi+1 yılBenimle özelde konuştuğun için söyledim ben
Cevap sahibi+1 yılAma. neyse
Icine tam girmiyor büyük ihtimalle ondan dolayı olabilir. Birkaç kez icine tam girip çıksın duzelir kızlik zarinda tam yırtılma olmadığı icin oluyor büyük ihtimalle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun vardır kistin vardı bizim okuldan bir kızda aynısını yaşıyordu her ilişkisinde kanama oluyordu her erkeğe de ilkimsin diyordu hastalığından faydalaniyordu kisti varmış megersem
02 Yorumla
Soran+1 yılYumurtalık kistim vardı da geçen sene bitti gitti hepsi. Tekrarlamış mıdır bilemicem
Cevap sahibi+1 yılİşte ondan kaynaklı olmuş kisti olanlarin her ilişkisinden kanama bile olabiliyor bir kız tanıyorum hastalığından faydalanıp tüm erkeklere ilkimsin diyordu aslında tedavi olması gerekirken kullanıyordu ben mesela hiç kanama olmadı kızlık kanaması en yüksek kanama zar türlerinden biriyim zarım kalın olduğu için gelmedi zaten sadece esneklerde değil normal zarlardada kanama olmayabiliyor ve benden kan gelme ihtimalide var
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. apla @@mın dar.. tam içine bir iki kez alman gerek... ucunu değdirip tırsmışsınız..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama acıyor korkuyorum dayanamıyorum
+1 yılevet arkadaslar bu dogru ıse yenı bır vajınamus lu genc kadın daha cıktı.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam doktor bey
- +1 yıl
dalga nı gec bırkac yıla kalmaz senınle dalga gecen cok olur
Doktora git bence bazı kişilerde böyle olabiliyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha tam yırtılma olmamış yara var orada penis tam girip bitirecek işi ondan sonra tam yırtılır ve kan olayı biter yavaştan anlayacağın
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir sorun var bir avuç kan ne be
02 Yorumla
Soran+1 yılOluk oluk değil tabiki
- +1 yıl
Doktora görünün normal değil
+1 yılDurmak yok yıla devam.
00 Yorumla
+1 yılEvlimisn
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl