25 yaşındayım ve evli değilim annemle yaşıyorum doğal olarak bi erkek arkadaşım var ve seks hayatım da var ama annem evlilik dışı ilişkiye karşı bi yapıda bende şu an evlilik değil kariyer planlıyorum aynı zamanda bir yıldır ilişkimde damdan düşer gibi evlenmeyi düşünmüyorum bir iki yıl sonrası için düşünüyorum ama annem sürekli telefonlarımı dinliyor ve erkek arkadaşımda kalmama karşı tavır yapıyor bu durum artık beni çok geriyor ne yapmalıyım nasıl açıklamalıyım alıp karşıma konuşmalı mıyım örneğin bu gece telefonumu dinledi ve doğal olarak herkes sevgilisiyle +18 konuşmalar yapıyor bunu duymuş olması da beni utandırdı sonuçta annemin seks hayatımı bilmesine hiç gerek yoktu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
yani çok zor buna inandırması , ama anneni sen tanıyorsun istiyorsan yani annenle aran iyiyse açık açık konuş sonuçta o da biliyor bunlar ihtiyaç he yok anlamaz diyorsan bence sevgilinle hafif cinsel sohbet edin mesela ve bunu annenin mesajlarını okuyarak görmesini sağla o mesajlarda da anneme söylemek istiyorum bunları gizlemek kötü geliyor ama iyi karşılamaz tarzı bi konuşma yap ve bunu annenin görmesini sağla bence abla , bi gelişme olursa iyi ya da kötü söyler misin lütfen bende aynı sıkıntıdan muzdaribim
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seksin normal bir şey olduğunu senden daha iyi biliyordur. Ancak bunun evlilik dışı olmasına karşı durması da gayet normal. Erkek arkadaşında kalmanı normal karşılamasını beklemende garip olmuş bence. Hayat senin hayatın bizi ilgilendirmez sadece annenin tarafından bakmak işine gelmiyor diyebilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendi annene dua et benimki sevgilimle cinsel hayatım olduğunu öğrendiğinden beri hayatımı zindana çevirdi. Sevgilinde kalmana tavır yapıyormuş ama annenle yaşadığın halde sevgilinde gece kalmana izin veriyor. Hem kızıp hem nasıl izin verdiğini de anlamadım doğrusu. Benimki sevgilimle her buluşmamda görüntülü arıyor. Düşün yani her buluşmamda olay oluyor. Sanki her buluşmada sevişiyoruz a*mk.
05 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası izin istemiyorum çıkıyorum ben diyorum eve para getiren benim eve ben bakıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnnen çalışmıyor mu?
Soran+1 yılHayır ihtiyacı yok ben bakabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılO yüzden çok ses edemiyor herhalde.
Soran+1 yılEvet sırf bu yüzden çocukken zehir ediyordu hayatı işimi elime alınca hafifledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
+1 yılZina yapmanı istemiyor işte sevgilin çocuk yapıp pat diye bırakırsa seni ne b... Yiceksin bazılari harbi annesinin kıymetini bilmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yalnız yapılan bir şey mi korunabilirim eğer bi talihsizlik olursa da Allah korusun kürtaj olmak gibi bi şansım var.
- +1 yıl
Yani bi çocuğun ölümüne sebep olman bu kadar kolay bir şey kalpsiz
Soran+1 yılTamam anneanne
yanı annen eskı kafalıysa anlamz anlatma boş ver ;) ben o konuda sanslıyım annemde benım gıbı dusunuyor
00 Yorumlaannenin seks hayatını bilmesine elbette gerek yok. neyi konuşacaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni gizlice dinlemesi beni rahatsız etti en azından konuşup bunun normal olduğunu anlatıp seksin düşündüğü kadar korkunç bişey olmadığını söylemek istedim ona
Soran+1 yılÇocukluğumdan beri telefonlarımı dinler herşeyimi karıştırır özele saygısı olmayan bi insan bende fazla Özgür bi insanım napıcam bilemiyorum asla anlamıyor anlatsam da
Soran+1 yılBu pek mümkün değil maalesef şu an için
Bence söyleme Kendin yaşa daha kötü olursun onun gözünde o*ruspu olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılOr*pu para karşılığı vücudunu satana deniliyor bu arada sana yeni bir bilgi
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılaçıklama şansın var da anlamamak için elinden geleni yapar :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBence açıkça konus belli özgür bir kızsın. bu konuda da niyetini şöyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKankaaa annene de bi sevgili bulsan belki seni rahat bırakır olgun kadınları çok beğeniyorum ben talibim 😋😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sen ya çok ayıp etmiş gerçekten anneni kınadım biran evveybu hatadan dönsün bunlar normal şeyler seks meks evlilik dışı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkadın kalkıpda art niyetli yapmıyor bunları. günah ayıp utanc verici bir şey değil eğer eşinle yaparsan tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılannen kendince haklı seninde cinsel ihtiyaçların var sen seks yap annene yakalanmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sinir olurum ben e suç sende başka yerde konuş annenin olmadığı biryerlerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük cocuklari karşısına alıp konuştukları gibi sen de al konuş bakalım ne tepki alacaksin
00 Yorumla
+1 yılAnnene sevgili yapmalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç o tarz bi insan değil maalesef keşke..
- +1 yıl
Kaç yaşında?
Soran+1 yıl46
- +1 yıl
Sen ona bi erkek ayarla ve cinselliği yaşat ona. İstemem tan cebime koy zihniyetinde.
Kimseye söyleme Yapıştır gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseksten uzak durun seks zararlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılGünah ayıp utanç verici bişey değil mi
Cevap sahibi+1 yılYani her yönden zararlı.
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Söyleme gizlice pompa ya devam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Açıklasanda anlamazlar maalesef
00 Yorumla
+1 yılAnnen normal
10 Yorumla
+1 yılNe işte çalışıyorsun alakasız ama merak ettim
00 YorumlaLeyleklerden başla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence deneme😅😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gerıkafalı bunlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. açıkça konuşmalısın
00 YorumlaSekse devan
10 YorumlaKendini göster
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamazlar
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi