Yeni evliyiz. Eşim bana hiç ilgi göstermiyor. İnsan eşine dokunmadan 10 gün durur mu? Tamam bende kızgınım ona tavır yaptım ama hep İLK adımı ben atamam ki. Tiksiniyor mu acaba diyorum imkansız. Dün tertemizdim, gecelikle yattım yanında ona rağmen kıçını dönüp yattı. O kadar mutsuzum ki. O bana ilgi göstermezse ben nasıl sadık kalabilirim. Aynı evinde iki yabancı gibi yaşamak için mi evlendim ben. Boşanmayı bile düşünüyorum?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Adamda insanlık karşılıklı sevgi saygı yok adam halk arasında odun diye tabir edilen tipte, senin gibi yeni evli kızı sabah akşam halletmesi gerekirken, başından sürekli istifade etmesi gerekirken, boşuna balayı demiyorlar, 10 gündür tık yok, üstelik sırtını dönüp yatıyor, olması gereken bir el gögüsten tutup bacağın biri senin bacak aranda uyuması gerekirdi, hiç olmazsa kaşık pozisyonunda elin göğsünü avuclayars uyuması gerekirken dediğin şekilde olması, konuşma anlaşma olmaması nedeniyle bu durumda bir ömür geçmez, büyükleri devreye şok düzeltmeye çalış olmuyorsa ayrılmak uygun olur. Şansın açık olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik bir haktır sağlık açısından günlük düzenli yaşanması gerekir ve allahın emridir.
eğer bir evlilikte cinsel mutsuzluk varsa bu hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir. boşanabilirsinz
ama önce oturup konuşun. belki farklı bir durum vardır. önce çözmeye çalışın baktınız çözüm yok ondan sonra boşanırsınız05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir durum olabilir
- +1 yıl
sorunları olabilir. o nedenle o ortama odaklanamıyor olabilir
ayrıca şu hatanız var. cinsellik evlilikte eşit haktır. önce erkek başlatacak diye kural yoktur. kadın da başlatabilir.
peygamberin de eşlere önerisi vardır. süslenin makyaj yapın ve birbirinize işve cilve yapın. böylece eşinizi zinadan uzak tutun diyor.
Soran+1 yılZaten hep ben başlatıyorum. Başlamayınca da işte böyle hepten yabancı olduk. 5 yıldır bir sorunu yoktu
+1 yıldertleşmen gereken konular var anladığım kadarıyla. ama konuyu ilk önce eşine açmalısın sonuçta doğrudan ilgili kişi o. endişende haklısın iki yabancı olmak için evlenilmiyo yabancılık devam ederse boşanmak kaçınılmaz. dertleşmek istersen dinlerim. umarım çözülür.
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuşulmuyor robot
Gbi bakıyor- +1 yıl
aranızda başka sorun olmuş olabilir mi? belki de kırıldığı bir durum vardır?
Soran+1 yılKonuşmuyoruz ki kırılsın
- +1 yıl
o da doğru. bence o da boşanmak istiyor ve ilk söyleyen taraf olmak istemiyor olabilir.
Soran+1 yılBen söylüyorum onu da takmıyor ki
- +1 yıl
bir kaç günlüğüne ailenin yanına gitsen belki iyi gelir. ya da arkadaşında kal uzak kalmak iyi gelebilir sağlam kafayla düşünürsün hem
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 gün mü, biz bekarken 2 gün dayanamıyoruz, yanında gül gibi hatunu varken 10 gün durması ilginç, birde yeni evlisiniz dahada istemesi lazım, şu an böyle olanı ilerde düşünemiyorum, hiç sen dokunmasan bile ereksiyonda mı olmuyor bu adam?
06 Yorumla
Soran+1 yılBekarken böyle davranmıyordu
Cevap sahibi+1 yılPeki bekarken zaptedilemez, doymak bilmeyen, saatlerce birlikte olan biri miydi ki? Bence yine böyle değildi, sen bunu dile getirdiğinde normal sorun yok diyorsa geçmiş olsun, o evlilikte adamın düzelmesi zor, hayır bi yerden sonra tatmin olmadığın için dahada sinirli olacaksın, gözün dışarı kaymaya başlayacak, olacakları söylim sana
Soran+1 yılEvet sinirliyim bende ona bakmıyorum ters davranıyorum haliyle
Cevap sahibi+1 yılÇok normal rahatlatılmayan kadın, sinirli aksi, ters olur, normal muhabbet bile ederken ters cevaplar verirsin, seni rahatlatsa pamuk gibi olur hiç bir şeye sinirlenmezsin, neler denedin peki?
Cevap sahibi+1 yılBu arada yaptığınızda performansı nasıldı, sevgiliyken vs, saatlerce yapıyor muydunuz?
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle şu an yaptığınızda performansıda tatmin etmiyordur doğru mu?
Erkekler Ne Diyor
53
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eşime sarılmadan asla uyumam iş nedeniyle Uzak kalıyorum ama eve gittiğimde izin bitene kadar her akşam ona sarılmadan güzel sözler iltifatlar etmeden uyumam.
Eşin ya çok cahil ya da hiç bir şey görmemiş hayatında
Bir de hiç sormadın mı neden böyle yapıyor diye00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Bunu konuşmanız gerek. Bende evliliğimde aynı sorunu yaşadım. Ancak karşılıklı olarak konuşup isteklerimizi neler yapmamız gerektiğini söyledik. Anlaşıp cinsel yaşamımızdaki isteklerimize göre hareket ettik.
00 Yorumlaİlk evlilikte oluyor böyle ama omunsa öğrenmesi gerekir bişeyleri ego gurur olmadan davranmak gerekir. Sana helip konuşsa her şey çözülecek bence sen bir kere daha konuş yaklaş ama rahatsız olduğun sıkıntıları dile getir derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Belki de pasif evlenince düzelir sanıp evlendi ama zevk alamayınca doğru düzgün yüzüne bakamadigindan dönüp arkasını yatıyor yoksa gecelikle olduktan sonra sen orada işi götürürdü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. gecelikle gelmişsin insan sarılır en azından zaten bi sarılsa bi dokunsa gögüslere bi tenine dokunsa öpüşme dudak boyun derken sende kalcanda hisseten penisi sertligi devamı gelir di ki böyle olmalı
00 YorumlaKocanın bir derdi sıkıntısı var mı veya farklı bir ilişkisi sen yumuşat bence devam etmek istiyorsan yok devam etmiceksen sadakat gidecekse boşan boşanmadan düşünme.
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ki o sana ihanet bile etmiş olsa senin ona ihanet etmemen lazım insanlık budur. İhanet etmek de neymiş. Böyle bir yerde yem olursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılO lafın gelişi. Ne ihaneti ben elalem laf etmese boşanmayı düşünüyorum çünkü gerçekten çok mutsuzum
- +1 yıl
10 günden bence bisey olmaz. Daha alışmamıştır sen ona yanaşmayı düşün bence veya açık açık konuş. Bunda çekinecek birsey yok.
Soran+1 yılNeye alışmamıştır
- +1 yıl
Sana
Soran+1 yıl5 yıldır sevgiliydik.
- +1 yıl
O zaman anlamadın mi ilgisiz olduğunu.
10 gündür yanaşmıyorsa bi başkası var düşünürüm bide sana değer vermeyen biriyle de evli kalmak zaman kaybı olur seni mutsuz eder
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni evliyiz
+1 yılİlginç bir durum. Yeni bir erkeğin böyle uzak durması. Dşüncesiz bencil ve cahil biri demekki. Üzüldüm senin için.
05 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyor? Yorucumu? Eve geldiğinde ne yapar?
Soran+1 yılTV Karşısında yatar. Ben o la güzel konuşsam da benle doğru düzgün konuşmaz. Bende artık konuşmayı bıraktım
- +1 yıl
İşi çokmu yorucu? Tv karşısına geçtiğinde ikramlarda bulunsan? çay , şerbetli tatlı fındık vs ikram etsen? İlişki öncesi öpme yalama vs oluyor mu?
Soran+1 yılÜf sus artık hiçbir bk olmuyor
- +1 yıl
Yazarmısın
+1 yılEşime 2. Bir erkek bile ayarlarım değil ki kıçımı donup yatmak... zevke doymayan kadın asla mutluluk veremez
00 Yorumla
+1 yılHayır. Aksine eşimin bana kıçını dönmesini ister. Yüzümü kıçına dayayıp sabaha kadar kıçını koklaya koklaya uyurum. 🤭
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sana sırtını dönüp uyumamalı. Sana sarılmalı. Kulağına güzel şeyler fısıldamalı v seni istediğini hal ve hareketleri ile göstermeli
00 Yorumla
+1 yılmaalesef bu sorularla yine çok karşılaşmaya başladık erkeklerin düşüncesiz olanlarının en büyük problemi bu maalesef ahh ahh erkekler
00 YorumlaEvliliğiniz nasil oldu peki severek mi evlendiniz yoksa görücü usulü falan miydi.
04 Yorumla
Soran+1 yılSözde severek
Soran+1 yılEvet
İşiniz gücünüz evlenip evlenip boşanmak.
Hiç halden anlamayın siz kadınlar.01 Yorumla
Soran+1 yılcanım mısın neyinden anlayayım benle 2 kelime konuşmayıp sırtım bakmayıp ytkda da kıçını dönen adamın
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
O kadar haklısın ki insan onun için hazırlanan ve süslenen bir kadının gururunu neden kırar. sevip, okşasa, onu nasıl beğendiğini ve arzuladığını söylese kadının neşesi, keyfi yerine gelir ve kim bilir yatakta ona ne güzellikler sunar.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir evlilik sizin ki 10 gün nasıl dokunmaz sana
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
Nezamandır evlisiniz
Soran+1 yıl2 aylık
- +1 yıl
Dahs çok çok yeni ne zamandır böyle davranıyor
- +1 yıl
Ordamısın
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yazik yeni evlenmis birinin bunlari yasamasi cok aci
00 YorumlaValla haklısın ama neyi, niye direttiğini sormalısın bence.
00 Yorumla
+1 yılneden dolayı sana tirip atıyor ki üstelik acaba seks hayatınız evlendiğinizden bu yana mı kötü ki
00 Yorumla
+1 yılAdamda sıkıntı var.
Sen nasıl ihtiyacını karşılıyorsun00 Yorumla
+1 yılSence de çok saçma değil mi durup dururken olması? Başka bişey olabilme ihtimali çok yüksek
00 YorumlaKonuş bu konuyu onla.
Baktın olmuyo boşan aldatmakla uğralma derim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemende başkasına meğil etmeye başlıyorsunuz maşallah. Napacan kocan ilgi göstermeyince başkasının koynunda mı alacan soluğu?
01 Yorumla
Soran+1 yılMal hef boşanmaktan bahsediyorum. Çok sadıkmışsınız gibi ahkam kesmeyin
+1 yılAsla ben dokunmadan öpmeden ilgi göstermeden duramam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarı Koca öyle yatmaz ya ben kac kere bizimkilere denk geldim ya sarılır ya da arkadan dayayıp uyurlar
00 YorumlaEvlenmeden önce ilişkiye girip ten uyumunuz olup olmadığına karar verseydin keşke, üzüldüm senin adına :/
02 Yorumla
Soran+1 yılOnla olmuyor sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlenmişsin maalesef neden tavır yaptın
01 Yorumla- +1 yıl
ne kadar zamandır evlisiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yenisiniz baştan soğutmayın ortamı devamı gelir sonra
00 Yorumla
+1 yılInsanlar elindeki hazinenin degerini bilmiyor bilmiyir
00 Yorumla- Daha fazla (23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem