Evlendin ve eşin teklif etti. İster misin? Parmak da ata bilir yani. Gerisi isteğe bağlı. Hoşunuza gidermi? Erkekler bu konuda nedense katı.
isterim
istemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
O ne l*n öyle puahahaha, sonra bir de o kızın dudaklarını öpeceğiz değil mi? dsaadasd Bunu yapan insan midesizdir.
Erkek anüsü çokmu iğreç? Ben hiç yapmadım.
Erkek anüsü değil, genel olarak anüs iğrençtir. Lütfen saf ayağına yatmayalım. Oradan b*k çıkıyor. Tonla bakteri var orada.
Bundan zevk almam. Parmak attirmam kesinlikle ama yalamak arzusundaysa ve bundan zevk alacaksa onun engellemem.
Şimdi buradaki istemem veya asla olmaz diyen arkadaşlar fantazi ve zevk konusunda tecrubesizler. Erkeğin anüs bölgesi aslında penisi en hızlı tetikler çünkü prostatı uyarır ha anüse parmak sokmak vs banada ters geliyor ama uygun temizlik yapıldıktan sonra zevk için olur hatta 3 sefer yaptı bir erkek ve 4 e zorlanıyor ufak bir dil veya el yardımı ile savaşa hazır olur piyade :)
Evet gayet şahane olur.
İstemem diyenlerin bir çoğununda seks yapmadığını ya da partneriyle misyonerden öteye geçemediğini düşünüyorum.
OYNAMASI HOŞUMA GİDEBİLİR AMA DAHA FAZLASINI İSTEMEM... YALAYACAK O KADAR DAHA GÜZEL ŞEYLER VARKEN NE İŞİN VAR b*k YOLUNDA
Aslında erkeklerde gay lik korkusu var.
Aslında eşim çok isterse olabilir. Bende ona yapmayı isterim mesela
Millet delikanli ayaklarinda takiliyor, ya da bir halt bilmiyor. O soyledigin sey seksle birlesince aldigimiz zevki tahmin bile edemezsin
kendi ellerimle banyosunu yaptırmak şartıyla heryerini yalarım ve heryerimi yalatırım:D
Daha fazlasını da yapabilir isterse, kendimi teslim ederim.
Duzenli bir Sevglm var ustu kapali istio. Tahrik oluorm bende ama karizma cizilir mi
Güven şart. Ne olursa olsun cinsel yaşantı sadece yatakta kalmalı. Diger konulara yansımamalı.
Testislere inio snra asagi inerken tutuom
Yap bence kötü birşey yok
Onunla yapamam brlki bir yabanci olabilir
Bırakalımda her organ kendi görevini yapsın
Anüsün görebi s. maktır.
başka zevkler bulun.
Ölebilirim bunun için... :) :)
en çok istediğim şeylerden biri
bilemedim valla, sanki kayacak gibi ama hayırlısı
olur tabii o istedikten sonra...
Oyle fanteziye gereh yoh.
parmak bozar ya bizi :)